^VAMPIRE^ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 καλησπερα δεν ειναι χαμηλη η ταχυτητα μου συμφωνα με το παρακατω το οποιο ηταν λιγοτερο αλλα μετα απο 3 τηλ μου και δηλωση βλαβης μαλλον το αυξησαν λιγο. Downstream Upstream Upstream SNR Margin : 6.3 dB 7.3 dB Line Attenuation : 48.0 dB 29.9 dB Data Rate : 3431 kbps 804 kbps μου λενε οτι ο μεσος ορος της περιοχης ειναι 4mbps και οτι αμα θελω περισοτερο να βαλω vdsl οπου με νευριασαν κιολας... Συμφωνα με το Line Attenuation 48 db στο adsl calculator του adslgr.com θα επρεπε να εχω Μέγιστη θεωρητική ταχύτητα Απόσταση 3476 Μέτρα ADSL2+ 5.99 mbit/s ADSL 5.33 mbit/s δεν ειμαι και πολυ γνωστης επειτα απο googlαρισμα τα βρηκα αυτα οποτε δεν ξερω αν ειναι σωστα
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ουτε του παπά μην το πεις που εχεις και ίντερνετ.
melodystyle2003 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εντάξει, θα μπορούσες να πας στα 6-7mbps κανονικά με ρύθμιση στο snr. Με 59-60db attenuation, η ταχύτητα παίζει από 3-5mbps αναλόγως το snr.
^VAMPIRE^ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 δες και την εσωτερική σου καλωδίωση Η καλωδιωση του σπιτιου ειναι 10ετιας αν εννοεις αυτο,υπαρχει περιπτωση να φταιει το router?. Εντάξει, θα μπορούσες να πας στα 6-7mbps κανονικά με ρύθμιση στο snr. Με 59-60db attenuation, η ταχύτητα παίζει από 3-5mbps αναλόγως το snr. 48 εχω attenuation και 6,3 snr και εγω νομιζω οτι πρεπει να πηγαινει παραπανω αλλα γιατι δεν το φτιαχνουν ειναι το θεμα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Η καλωδιωση του σπιτιου ειναι 10ετιας αν εννοεις αυτο,υπαρχει περιπτωση να φταιει το router?. 48 εχω attenuation και 6,3 snr και εγω νομιζω οτι πρεπει να πηγαινει παραπανω αλλα γιατι δεν το φτιαχνουν ειναι το θεμα... Μην κοιτάς τα μέγιστα θεωρητικά αυτά τα νούμερα είναι καθαρά στην θεωρία χωρίς απώλειες από διακλαδωσεις, ή φθορά των καλωδίωνΣτην πράξη δεν ισχύουν οι θεωριτικες ταχύτητες μιας και το δυκτιο είναι πολύ παλιό και δημιουργεί προβλήματα
bill2015 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 δοκιμασε να το βαλεις στη κεντρικη μονο του χωρις τηλ και αλλα και να μπορεις να απομονοσεις αλλες πριζες αν εχεις
^VAMPIRE^ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δοκιμασα και στην κεντρικη χωρις τηλ πανω και η διαφορα ουτε ειναι σημαντικη αλλα δεν ηταν και σταθερη,δλδ με καθε ανοιγμα του ρουτερ επερνε και διαφορετικα νουμερα ειτε λιγο πανω ειτε λιγο κατω,,, επισης τωρα βλεπω να πεφτει και πιο συχνα δεν ξερω τι φταιει αλλα εξακολουθω να πιστευω πως μπορω να εχω παραπανω απο 3mbps! (στα καλυτερα της αυτο...)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Στο Γέρακα πάντως ο ΟΤΕ έβαλε νέες υπαίθριες καμπίνες (ΚΑΦΑΟ) για VDSL (μέσω FTTC), για πήγαινε στον έλεγχο διαθεσιμότητας μπας κι έχεις, μόνο έτσι θα δεις άσπρη μέρα...
ParhsG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Εβαλε αλλά παρότι έχω τριγύρω μου ΚΑΦΑΟ η κοντινή μου καμπίνα είναι παλαιά! Εβαλε ο πατέρας μου VDSL 30 τηλεφωνικα από ADSL αλλά στην ουσία κέρδιδα 1mbps μονο... και upload 2,5. Δυστυχως απο κέντρο θα παίρνω.. Μακάρι να αλλάξουν εδώ τη καμπίνα. Ειναι λίγο μακριά 120m αλλά εντάξει.. ισως ενα 23 το πιάσω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τα 120m είναι πολύ κοντά, ξάδερφος που έχει την καμπίνα του στα 500m είναι καρφωτά στα 50mbps...
ParhsG Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Απλά σκέφτομαι αν αξίζει υπαναχώρηση ή να περιμένω αν βάλουν ποτέ καμπίνα... χάρην του καλύτερου upload.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα