Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, προσφατα έφτιαξα μια εφαρμογή και θέλω να την ανεβάσω στο AppStore να υπαρχει.. χωρις να εχω κερδος απο αυτήν (δε με αφορα αυτη τη στιγμη). Ψάχνοντας λοιπόν τι και πως είδα οτι υπαρχει το Apple Developer Programm, αλλά με το ποσο των 99ευρώ / χρόνο. Είναι αδύνατο αυτη τη στιγμή να δώσω αυτα τα λεφτά, ειδικά για κάτι το οποίο δε θα μου φέρει λεφτά στη τσέπη μου. Γνωρίζετε κάποιο άλλο τρόπο; Υπάρχει μήπως κάποιο affiliate program σε αυτη τη περίπτωση;

Δημοσ.

Τσου. Την Apple δεν την ενδιαφέρει να ανεβάζει ο κόσμος εφαρμογές για να υπάρχουν.

Σωστό... και εγώ απορούσα γιατί διαφημίζανε ότι το App Store έφτασε κάποια εκατομμύρια apps σε ένα από τα annual event τους. 

Καλησπέρα, προσφατα έφτιαξα μια εφαρμογή και θέλω να την ανεβάσω στο AppStore να υπαρχει.. χωρις να εχω κερδος απο αυτήν (δε με αφορα αυτη τη στιγμη). Ψάχνοντας λοιπόν τι και πως είδα οτι υπαρχει το Apple Developer Programm, αλλά με το ποσο των 99ευρώ / χρόνο. Είναι αδύνατο αυτη τη στιγμή να δώσω αυτα τα λεφτά, ειδικά για κάτι το οποίο δε θα μου φέρει λεφτά στη τσέπη μου. Γνωρίζετε κάποιο άλλο τρόπο; Υπάρχει μήπως κάποιο affiliate program σε αυτη τη περίπτωση;

Μόνο εάν κάνεις register ως apple developer έχεις δυνατότητα να ανεβάσεις την εφαρμογή σου. 

Το περίεργο είναι ότι μόνο εάν είσαι Apple Developer έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς το iPhone σου σε developer mode. 

Άρα, εσύ πως έχεις το ένα και δεν έχεις το άλλο; Ή είσαι μόνο με το simulator; 

Δημοσ.

Εμ... αυτό δεν το θέλει η Apple, και καλά κάνει. Για αυτό εάν δεν έχεις jb iphone δεν φοβάσαι να βάλεις εφαρμογή από το App Store. 

Εδώ κάποιο καιρό πριν (2 - 3 χρόνια) είχε κόψει εφαρμογή που είχε κάνει tweak στο stack που αποθηκεύονται οι σεριακές οθόνες (αυτές που είναι σε φάση λίστας και πας πίσω με το κουμπί πάνω αριστερά) για να βελτιστοποιήσει την εφαρμογή της και επειδή η Apple δεν έδινε μηχανισμό (τότε) για να γίνει κάτι που ήθελε η εφαρμογή. Θα αφήσει δικαιώματα στα jb; Ή θα αφήσει να ανεβάζουν χωρίς επίσημα στοιχεία εφαρμογές στο app store της; 

Στρούγκα, δεν λέω. Αλλά έχεις ασφάλεια. 

Δημοσ.

Σωστό... και εγώ απορούσα γιατί διαφημίζανε ότι το App Store έφτασε κάποια εκατομμύρια apps σε ένα από τα annual event τους. 

Εκατομμύρια "σοβαρά" apps, αρκετά σοβαρά για να βάλει κάποιος το χέρι στην τσέπη. Σε αντίθεση με google play που ανεβάζεις τζάμπα και ο λόγος awesome/σαβούρα είναι 10 φορές μικρότερος. Και τα δυο είναι valid στρατηγικές, ανάλογα αν είσαι στη θέση του οδηγού ή θες να κάνεις catch up.

Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι μόνο εάν είσαι Apple Developer έχεις την δυνατότητα να χρησιμοποιείς το iPhone σου σε developer mode. 

Άρα, εσύ πως έχεις το ένα και δεν έχεις το άλλο; Ή είσαι μόνο με το simulator; 

Εχω κανει register στο Apple Developer και μου επιτρεπει να εχω το iphone σε developer mode. Επίσης ναι μόνο simulator μεχρι στιγμης. 

Δημοσ.

Αν πληρώσεις τη συνδρομή και ανεβάσεις μια εφαρμογή κατεβαίνει αυτόματα τον επόμενο χρόνο αν δεν ξαναπληρώσεις;

Δημοσ.

Τσου. Την Apple δεν την ενδιαφέρει να ανεβάζει ο κόσμος εφαρμογές για να υπάρχουν.

που λεει ο λογος ρε παιδι μου. μπορει να ειναι και πολυ χρησιμη στη τελικη. 

Δημοσ.

που λεει ο λογος ρε παιδι μου. μπορει να ειναι και πολυ χρησιμη στη τελικη. 

Ναι got it. Απλά λέω ότι από τη δική τους την πλευρά δε θέλουν κάτι που "μπορεί να είναι χρήσιμο". Θέλουν κάτι που σπέρνει, και ένας καλός τρόπος να το εξασφαλίσουν αυτό είναι αυτό το κάτι να κοστίζει στο δημιουργό του, οπότε ο δημιουργός να θέλει να κάνει απόσβεση, οπότε να ζορίζεται για να το φτιάξει όσο πιο τέλειο γίνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι got it. Απλά λέω ότι από τη δική τους την πλευρά δε θέλουν κάτι που "μπορεί να είναι χρήσιμο". Θέλουν κάτι που σπέρνει, και ένας καλός τρόπος να το εξασφαλίσουν αυτό είναι αυτό το κάτι να κοστίζει στο δημιουργό του, οπότε ο δημιουργός να θέλει να κάνει απόσβεση, οπότε να ζορίζεται για να το φτιάξει όσο πιο τέλειο γίνεται.

σωστο! δε το σκεφτηκα ετσι. ναι αλλα και 99.. ειναι πολλα. και δεν ειμαι τσιγκουνης

Δημοσ.

σωστο! δε το σκεφτηκα ετσι. ναι αλλα και 99.. ειναι πολλα. και δεν ειμαι τσιγκουνης

Να 'ταν για μια φορά μια κι έξω θα ήταν πολύ καλύτερα!

• Like 2
Δημοσ.

Να θυμίσω το isoulaki? το iξεματιασμα; το "11888"; Εφαρμογές του 0.99 που δεν κάνανε τίποτα...

Φαντάσου τι θα γινόταν αν ήταν τζάμπα να τις βάλεις λοιπόν. Ή βασικά μη φαντάζεσαι, βρίσκεσαι σε ένα thread που συζητάμε ακριβώς αυτό το πράγμα.

Όταν δεν είναι διατεθειμένος κανείς να πληρώσει 99 για να ανεβάσει μια εφαρμογή του 0.99 που λες και συ, είναι σα να λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει/δεν είναι διατεθειμένος/δεν whatever να κάνει έστω και 100 πωλήσεις (λιγότερες από 100 because ads αλλά άστο αυτό). Πες ένα λόγο για τον οποίο η Apple θα προτιμούσε να έχει στο app store μια εφαρμογή που δε θα κάνει 100 πωλήσεις vs να μη την έχει καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...