Giodimo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας! Χρειαζομαι βοήθεια γιατι εχω κατι προβλήματα με το σύστημα...Πρόσφατα είχα ενα προβλημα με την παλιά μου καρτα γραφικών ετσι την αντικαθιστώντας μια μεταχειρισμένη r9 280x αλλα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα! Το προβλημα ειναι οτι:Τρέχει το PC κανονικα και ενω σερφάρω browser ή βλέπω ταινια η οθόνη παγώνει και ο υπολογιστής συνεχίζει να τρέχει, κανω επανεκκίνηση,μπορει βα τρέξει μπορει και οχι! Επισης η μητρική ειναι ολοκαίνουργια Η εικονα που βάζω ειναι οταν παγώνει η οθόνη
Dtsal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Πριν αγοράσεις την κάρτα έπρεπε να συμβουλευτείς το forum!
Giodimo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οχι την μνήμη την εχει ελέγξει ένας φίλος και ειναι κομπλέ!
thor777 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας! Χρειαζομαι βοήθεια γιατι εχω κατι προβλήματα με το σύστημα... Πρόσφατα είχα ενα προβλημα με την παλιά μου καρτα γραφικών ετσι την αντικαθιστώντας μια μεταχειρισμένη r9 280x αλλα εχω ακριβως το ιδιο προβλημα! Το προβλημα ειναι οτι: Τρέχει το PC κανονικα και ενω σερφάρω browser ή βλέπω ταινια η οθόνη παγώνει και ο υπολογιστής συνεχίζει να τρέχει, κανω επανεκκίνηση,μπορει βα τρέξει μπορει και οχι! Επισης η μητρική ειναι ολοκαίνουργια Η εικονα που βάζω ειναι οταν παγώνει η οθόνη Καταρχην δεν βλέπω να έχεις ποστάρει καμία εικόνα. Ανέφερε επίσης απο τι αποτελείται το συστημά σου. Οταν παγώνει η οθόνη μπορείς να εμφανίσεις το task manager με ctrl-alt-del ? Μπορεί να είναι προόβλημα με το λογισμικό, ξαναπέρασε τους drivers , κάνε κανένα antivirus scan και κανένα system restore σε χρονικό σημείο πριν παρουσιαστεί το προβλημα αυτό (αν εχεις κανει buck up). Σαν τελευταία λύση κάνε format αν σου είναι ευκολο αλλιώς μην το κάνεις καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα