Rpanagos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τι γινετε σε περιπτωση που θελω να περασω τα win10 (πρωην 8.1) σε αλλα δισκο?Πχ απο hdd σε ssd ?Τα 8.1-10 ειναι γνησια φυσικα
ceasar1333 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εννοεις να τα παρεις οπως ειναι και να τα κανεις επικολληση σε αλλο δισκο?αν ναι καντα image με καποιο backup προγραμμα σαν το Acronis True Image.αλλιως αμα θελεις απλα να εγκαταστησεις σε αλλο δισκο ξανα,απλα κανεις boot απο το dvd windows.
Rpanagos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Σε περιπτωση που θελω να βαλω ssd λεω...Απο οτι καταλαβα ειναι "περασεμενα" στην μητρικη ετσι?καλα καταλαβα?Δλδ δεν εχει σημασια ο σκληρος που θα τα βαλω..αλλα η μητρικη στην οποια ειναι εγκατεστημενα εστω και μια φορα...Γιατι μεχρι τωρα ηξερα πως αν παω τον σκληρο μου σε αλλο Pc μπορω να εχω τα windows σε αλλο pc απλα!
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Τι ειναι περασμενα στη μητρικη ρε παναγο? τι ακριβως θες να κανεις..... πεστο απλα με δικα μας λογια!!!
Rpanagos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εχω τα 10 σε εναν hdd...Πως θα τα βαλω σε ssd ?Επειδη θελω ssd στο pc
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 clone θα κανεις..... aomei backup, acronis, easus todo backup........ με προτιμηση στο πρωτο
Rpanagos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το στικακι που εχω φτιαξει που μπορω να κανω boot για να βαλω τα 10 ειναι για μια φορα?
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Aν θες να κανεις καθαρη εγκατασταση απο την αρχη σου κανει και το στικακι και οταν σου πει να βαλεις κλειδι πατας skip, αν θες να κανεις αντιγραφη του υπαρχοντος δισκου στο καινουργιο ισχυει το clone που ανεφερα πιο πανω. 1
chris_g92 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Aν θες να κανεις καθαρη εγκατασταση απο την αρχη σου κανει και το στικακι και οταν σου πει να βαλεις κλειδι πατας skip, αν θες να κανεις αντιγραφη του υπαρχοντος δισκου στο καινουργιο ισχυει το clone που ανεφερα πιο πανω. απο την 1511 του νοεμβριου βαζεις κανονικα το κλειδι των 8.1 δεν χρειαζεται skip 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα