michey13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Γειας σας! Θελω να αγορασω εναν υπολογιστη που θα τον εχω για χρηση κυριως gaming (CS:GO , LoL , PES , NBA) , Web development και καποια προγραμματα οπως Photoshop. Σκεφτομουν για επεξεργαστη τον i5 6500 απο την στιγμη που δεν σκεφτομαι κατι για overclock απλα οι δισταγμοι μου ειναι για την καρτα γραφικων (nvidia ή amd?) Eυχαριστώ! ------------------------------------------------- Ποσό που διαθέτουμε : 900 ΕυρώΧρήση υπολογιστή : Web Dev / Games / PhotoshopΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Δεν χρειάζομαι οθονη.Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τα έχω όλα.Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). ΚοζανηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Δεν υπαρχει θεμα.Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθει απο εμεναΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι
jimakos234 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 -snip- Κάτι τέτοια θα σε υπερκάλυπτε (visionstudio τ εφτιαξα, μπορείς να το πάρεις από όπου θέλεις) ι5 6500 - 8gb ddr4 με b150 mobo r9 380 4gb, EVGA GQ 650 PSu semi-modular, από τα αρκετά καλά στην αγορά ssd samsung 250gb evo 850 και HDD 1ΤΒ wd blue κουτί corsair
michey13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κάτι τέτοια θα σε υπερκάλυπτε (visionstudio τ εφτιαξα, μπορείς να το πάρεις από όπου θέλεις) ι5 6500 - 8gb ddr4 με b150 mobo r9 380 4gb, EVGA GQ 650 PSu semi-modular, από τα αρκετά καλά στην αγορά ssd samsung 250gb evo 850 και HDD 1ΤΒ wd blue κουτί corsair insom.png Τι λες για αυτο? http://imgur.com/wAYUR45 Ευχαριστω για την απαντηση!
jimakos234 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τι λες για αυτο? http://imgur.com/wAYUR45 Ευχαριστω για την απαντηση! Αρκετά καλό, λίγο το τροφοδοτικό δεν μου αρέσει και η μητρική, και ο ssd είναι λίγο παλίος πλέον, οπότε σου δίνω ένα με λίγο καλύτερα parts όπως περίπου θες. έχε κατα νου ότι για AMD κάρτες σειρά 300 ισχύει Sapphire> MSI >XFX > PowerColor - VTX3d>Asus-Gigabyte 1
TopCLR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Υπάρχει σκληρός δίσκος; Γιατί βλέπω στις συνθέσεις βάζετε μόνο SSD 120GB και αν είναι να εγκατασταθούν τα παραπάνω παιχνίδια τότε το λειτουργικό θα πρέπει να το τρέχει από Live CD!!! Δεν βάζετε και οπτικό μέσο (DVD-R) που φυσικά δεν κοστίζει (~15€).
stefosdimos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 παιρνεις τον ι5 6400 και γλυτωνεις 15 ευρω το τροφοδοτικο αυτο https://www.skroutz.gr/s/4184806/CoolerMaster-G550M.html και γλυτωνεις αλλα 25 ευρω και με τα λεφτα που περισσευουν παιρνεις εναν 500gb σκληρο κει εισαι αρχηγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα