Petros 115 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Με ποιο note της samsung θα μπορουσα να ανταλλαξω ή να δωσω διαφορα το g3?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 To νοτε 4 φυσικα.Ανωτερο απο το 3αρι κ πιο φρεσκο
kataramenos32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δυσκολα καποιος θα δωσει Note 4 για να παει σε G3
Belisarius Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πρέπει να είναι κορόιδο για να το κάνει αν είναι συνειδητοποιημενος Note χρήστης. Προσωπικά ούτε το 3αρι μου δεν θα ανταλλαζα για G3 και μάλιστα μου το έχει προτείνει φίλος. Note>everything.
Petros 115 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 για note 4 θα εδινα και λεφτα μαζι με το g3 στα σκρουτζομαγαζα μπορω να το κανω και να μου δωσουν εστω μεταχειρισμενο note 4???
kataramenos32 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 για note 4 θα εδινα και λεφτα μαζι με το g3 στα σκρουτζομαγαζα μπορω να το κανω και να μου δωσουν εστω μεταχειρισμενο note 4??? Φυσικα θα εδινες και λεφτα μαζι αλλα και παλι ποιος θα ηθελε να δωσει Note 4 και να μεινει με G3 και μερικα μετρητα?Σε κανενα καταστημα δεν πουλανε μεταχειρισμενα αλλα ουτε αγοραζουν μεταχειρισμενα.Υπηρχαν καποια site ανα καιρους που αγοραζαν τη συσκευη σου αλλα επαιρνες πολυ λιγα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα