mylo Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ναι αλλά ισχύει και το ότι σκόρδο και δεν σε πάνε μαζί....
stavi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δεν με παει το σκορδο? Υπαρχει πατεντα για να μη μυριζεις Μασας μαϊντανο
theoritikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγώ το προτιμώ στο φαγητό. Ωμό μου προκαλεί καούρες. Το ίδιο παθαίνω και με τα κρεμμύδια.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Η μυρωδια ερχεται απο το στομαχι οτι και να κανεις.
eddie1996 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το σκόρδο για εμένα και για τον πατέρα μου είναι το κάτι μοναδικό... Η μητέρα μου λέει κάθε φορά που έρχεται στο σπίτι: Πάλι φάγατε σκόρδο άμαν με εσάς και ανοίγει το παράθυρο για να φύγει η μυρωδιά Το τρώω στα φαγητά αλλά και με ψωμάκι λαδάκι πάπρικα στο γκρι ψημένο είναι το κάτι άλλο.... Όταν βγαίνω εκτός σπιτιού η δεν τρώω ή πλένω καλά τα δόντια μου. Συνήθως το 1ο συμβαίνει γιατί είναι προγραμματισμένο...
Vapir Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 κοίτα προσωπικά πολλές φορές ρίχνω σκόνη σκόρδο στα κρέατα που ψήνω , τρώω κάθε μέρα 1 με 1,5 κιλό κρέας οπότε το χρησιμοποιώ αρκετά. Αυτή την εποχή επειδή τρώω κάθε μέρα 4-5 πίτες με κοτόπουλο/χοιρινό , τζατζίκι , πατάτες , κρεμμύδι και ντομάτα βάζω σε όλες .Γενικά το σκόρδο το χρησιμοποιώ συχνά
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 κοίτα προσωπικά πολλές φορές ρίχνω σκόνη σκόρδο στα κρέατα που ψήνω , τρώω κάθε μέρα 1 με 1,5 κιλό κρέας οπότε το χρησιμοποιώ αρκετά. Αυτή την εποχή επειδή τρώω κάθε μέρα 4-5 πίτες με κοτόπουλο/χοιρινό , τζατζίκι , πατάτες , κρεμμύδι και ντομάτα καιβάζω σε όλες .Γενικά το σκόρδο το χρησιμοποιώ συχνά Σκόνη που είναι σαν μπαχαρικό; Μυρίζει το ίδιο με το φρέσκο ή λιγότερο; Υπάρχει και πολτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, το βγάζει ένας τηλέchef.
Vapir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σκόνη που είναι σαν μπαχαρικό; Μυρίζει το ίδιο με το φρέσκο ή λιγότερο; Υπάρχει και πολτό αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, το βγάζει ένας τηλέchef. ναι , μυρίζει κ είναι σαν το κανονικό αλλα δεν το βάζω σε τζατζίκι , το τζατζίκι το φτιάχνω με φρέσκο τον πολτό δεν τον έχω try 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πάντως μέχρι και σε κάψουλα σαν συμπλήρωμα το έχουν βγάλει!
alsakari Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τροφές που εξουδετερώνουν την μυρωδιά του σκόρδου: Τα μήλα, το σπανάκι, ο βασιλικός, ο μαϊντανός, το πράσινο τσάι και το γάλα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το σκόρδο αποβάλεται από τους πνεύμονες, γι' αυτό μυρίζει η ανάσα για κάνα 24ωρο. Και γι' αυτό όταν έχουμε κείνο το γαϊδουρόβηχα που πονανε τα πνευμόνια και δε βγαίνει τίποτα, ένα ματζούνι είναι το ρόφημα με ζεστό νερό, σκόρδο, καυτερή πιπεριά, λεμόνι και κάνα δυο άλλα, που μετά από λίγο σε κάνει να βήξεις και να αποβάλεις όλες τις αηδίες που έχουν μαζευτεί. Είναι αντιμικροβιακό. Εγώ το τσακίζω αλλά όχι τόσο συχνά αφού κάθε μέρα πάω δουλειά και μετά σουκου βγαίνω οπότε το χω περιοσίρσει σε σχέση με παλιά. Κρίμα. Αυτά με το μάσημα μαϊντανού και λοιπά δε με πείθουν και δε ρισκάρω την κοινωνική μου ζωή.
Big Boss Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 δε με ξετρελαίνει μόνο σε κανα τζατζίκι η στο φαί το τρώω. Προτιμώ το ωμο κρεμμύδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα