Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω ενα lenovo g50-30 με win 10 κ λογο του low end cpu απενεργοποιησα το throttling..αλλα στον task manager λεει οτι τρεχει στα 2.17ghz ενω μπορει να παει κ 2.70 με burst.. γινεται να τον κλειδωσω εκει στα 2.70 αντι για 2.17? (cpu: intel pentium n3540)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά θα σου έλεγα να το αφήσεις όπως είναι. Η φιλοσοφία είναι να ανεβαίνει όταν το χρειάζεσαι και να μη δουλεύει συνέχεια στα καπάκια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά θα σου έλεγα να το αφήσεις όπως είναι. Η φιλοσοφία είναι να ανεβαίνει όταν το χρειάζεσαι και να μη δουλεύει συνέχεια στα καπάκια.

Το θεμα ειναι οταν το χρειαζομαι δεν ανεβαινει πλεον, καθετε στα 2.17ghz! κ με την θερμοκρασια δεν ειχα ποτε προβλημα..για παραδειγμα εκανα export στο premiere 1080p βιντεο σε full render quality και απο οτι ειδα στον task manager δουλευε για περιπου 40 λεπτα σε burst (2.7ghz) και η θερμοκρασια ηταν πολυ νορμαλ! και επειδη οπως ειπα κ πιο πριν ειναι αδυναμος επεξεργαστης θελω να δινει παντα το 100% του..

σε περιπτωση που δεν γινεται να κλειδωσει σε burst, τουλαχιστον γινεται να ενεργοποιηθει παλι το burst αλλα με τον επεξεργαστη κλειδομενο στα 2.17?

Δημοσ.

Δοκίμασες να αλλάξεις το σχέδιο παροχής ενέργειας σε "Μέγιστες επιδόσεις"

βεβαια, να σημειωσουμε πως μεσω regedit σταματησα το throttling.

Δημοσ.

βεβαια, να σημειωσουμε πως μεσω regedit σταματησα το throttling.

Δε το σταματησες, απλα το γαμησες....... πες ποια εντολη εριξες...... κανε αυτο με τις μεγιστες επιδοσεις που σου ειπε ο μικος αν και αυτο ειναι οτι χειροτερο για την cpu.

Δημοσ.

Δε το σταματησες, απλα το γαμησες....... πες ποια εντολη εριξες...... κανε αυτο με τις μεγιστες επιδοσεις που σου ειπε ο μικος αν και αυτο ειναι οτι χειροτερο για την cpu.

1ον. δεν με ενδιαγερει καθολου για το ποσο θα ζησει το λαπτοπ αρκει να λειτουργει καλα.(ειναι που ειναι μια μλκια κ μιση)

2ον. αναφερω πιο πανω πως εχω ηδη επιλεγμενο το high perfomance.. και επειδη παλι ανεβωκατεβαινε ο χρονισμος σταματησα και το throttling στο [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Power\PowerSettings] και τωρα καθετε σταθερα στα 2.17 δλδ στο μεγιστο χωρις burst.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...