Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτήν την Κυριακή 06/03, η Q σου κάνει ΔΩΡΟ 1000 λεπτά προς όλους! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με SMS “A” στο 12410 την ίδια μέρα για να λάβεις την προσφορά!

πηγή

943973_1117923061604987_6173167008744043

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Κοιτα να δεις που αυτή η προωθητικη "βρεθηκε τροπος" να γινεται  με  "Α" και όχι με "ΝΑΙ"...

• Like 2
Δημοσ.

Δινουν δηλαδη 16ωρες+ για μια μερα?αυτο ειναι μεγαλυτερη τρολλια απο τη vodafone(?) που εδινε χρονο μεχρι 11.59 τη παραμονη πρωτοχρονιας,βαλτε μερικες μερες ακομα δεν θα παθετε τιποτα...

• Like 1
Δημοσ.

Δινουν δηλαδη 16ωρες+ για μια μερα?αυτο ειναι μεγαλυτερη τρολλια απο τη vodafone(?) που εδινε χρονο μεχρι 11.59 τη παραμονη πρωτοχρονιας,βαλτε μερικες μερες ακομα δεν θα παθετε τιποτα...

Μα γι'αυτό στέλνεις "Α", γιατί είναι Αααρχ...... :X . άχρηστη προωθητική. :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Δε πειραζει.Εγω προσωπικα θα μαμηθω στα τηλεφωνα αυριο.Εχω 260 επαφες στο κινητο μου.Ε,θα τους παρω ολους!

Δημοσ.

Κοιτα να δεις που αυτή η προωθητικη "βρεθηκε τροπος" να γινεται  με  "Α" και όχι με "ΝΑΙ"...

Καλά λες! Δηλαδή Α όπως "Αλέξης"; Λες το ινστιτούτο της Φλωρεντίας να εισηγήθηκε πως στην Ελλάδα υπάρχει χώρος μόνο για δύο εταιρίες κινητής και να φυλάνε τα ρούχα τους;!  :ph34r:  :-D 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...