satafaka Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Ακολούθησα το OC που έκανε το παλικάρι στο video Τώρα τρέχω στα 4.5. Μετά το boot έτρεξα aida για 5 λεπτά γιατί δεν είχα άλλο χρόνο και ήμουν σταθερός. Επισυναπτόμενα θα δείτε θερμοκρασίες και cpu-z καθώς και photoz από bios. Αυτή ήταν η πρώτη μου προσπάθεια για OC και θα ήθελα τις απόψεις σας. Επίσης τι θα αλλάζατε για να ανεβούμε στα 4.6 ή και 4.7? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Με 5 λεπτά stress test δεν μπορείς να πεις ότι είσαι σταθερός, κάνε 1 ώρα για αρχή και μετά κανένα 8ωρο και μετά πες ότι είσαι σταθερός. Για 4,6-4,7 δώσε 1.3 Volts και αν Bootareis κανε stress test. Αν είσαι σταθερός, δοκίμασε να ρίχνεις το voltage κατα 0.015 κάθε φορά και μετά ξανακάνε ότι προείπα μέχρι να βρεις την μικρότερη τάση με την οποία είσαι σταθερός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 πρωτα θα αλλαξεις ψυχτρα και μετα θα προσπαθησεις να τον πας στα τερματα.η 212 ειναι ακαταλληλη για να τον κρατησει σε καλες θερμοκρασιες ανεβασμενο τον επεξεργαστη που εχεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 4.6 και 4.7 με τη ψύχτρα σου δυσκολο...σε βαρύ stress test θα χτυπάει κατοσταρια...οπότε δεν έχει νοημα...δοκίμασε πρώτα στα 4.5 που είσαι με 1.25 κάρφωτα να δεις αν βγάζει Intel burntest very high και αν βγάζει καμία ώρα prime95 blend για να εξασφαλίσεις μια βασική σταθεροτητα...και προχωράς αναλογα...παντως διαφορά δε θα δεις ούτε στα 4.6 4.7 και στα 5 ακομα...μόνο για bench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέχρι ποσο ρευμα παει για ασφαλές 24/7 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέχρι 1.3 είναι καλα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userpartali Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέχρι 1.3 είναι καλα... Η υπογραφή σου ισχύει έσενα στα 5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Η υπογραφή σου ισχύει έσενα στα 5 ? ισχυει...αλλα εμενα εχει κατσει πολυ καλο κομματι... στα 4.7(που το εχω 24/7) ειμαι με 1.249 24+ωρες stable σε prime95 blend στα 5 ειμαι με 1.288 stable σε intelburntest και prime95 6+ ωρες επισης εμενα ειναι delided&lapped μπορεις να δεις εδω τι εχω κανει...αλλα και οc results http://www.insomnia.gr/topic/599883-4790k-delid-lapping-temps-results/ ΥΓ μετα το delid θελει 1.239 για τα 4.7 και στα 5 με 1.278 ειναι stable αλλα μου πεταει error στο prime στις 3 ωρες περιπου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τελικά τρέχουμε prime ή aida ή κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τελικά τρέχουμε prime ή aida ή κάτι άλλο? Αναλογα με τι επιπεδο σταθεροτητας νιωθεις καλα εσυ...συνηθως αν βγαζεις intelburntest και aida εισαι οκ... χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι βγαζεις και prime προσωπικη εμπειρια που εβγαζα burntest aida κτλ στα 5Ghz με 1.278 αλλα πριμε ετρωγα error στο 3ωρο αν θες 99.9999% stable πας για prime 24+ ωρες εγω το θεωρω υπερβολικο βεβαια γιατι σε καθημερινη χρηση δε θα δει ποτε τετοιο ζορισμα ο επεξεργαστης διαλεγεις και παιρνεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τελικά τρέχουμε prime ή aida ή κάτι άλλο? Έχεις ένα πολύ καλό σύστημα και φαίνεται ότι έχεις μεράκι και επέλεξες καλά κομμάτια για να το φτιάξεις, όμως έβαλες ψύκτρα που θα σου έκανε δουλειά μόνο σε στοκ συνθήκες με αυτόν τον επεξεργαστή. Στο τόνισαν και άλλοι παραπάνω. Πάρε μια καλή ΑΙΟ, και μετά ξεκίνα το oc. ΓΙα μένα όπως είσαι κατεβάζεις τον 4790Κ στοκ. 80° + θερμοκρασίες δεν θα επέτρεπα να φτάσει με τίποτα ο συγκεκριμένος. Όσο για τα stress test, μη του αλλάζεις τα φώτα στο Intel Burn Test και στο Prime95. Θα τον τσουρουφλίσεις χωρίς λόγο. Καλύτερα να βάλεις ένα compression/encoding να σου τρέξει μέσω κάποιου προγράμματος και να τον στρεσάρεις σε πραγματικές συνθήκες, παρά να τον καίς χωρίς λόγο με τέτοια προγράμματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Asus realbench για stress, αξίζει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ όλους καταρχάς για τις συμβουλές σας. Έχεις ένα πολύ καλό σύστημα και φαίνεται ότι έχεις μεράκι και επέλεξες καλά κομμάτια για να το φτιάξεις, όμως έβαλες ψύκτρα που θα σου έκανε δουλειά μόνο σε στοκ συνθήκες με αυτόν τον επεξεργαστή. Στο τόνισαν και άλλοι παραπάνω. Πάρε μια καλή ΑΙΟ, και μετά ξεκίνα το oc. ΓΙα μένα όπως είσαι κατεβάζεις τον 4790Κ στοκ. 80° + θερμοκρασίες δεν θα επέτρεπα να φτάσει με τίποτα ο συγκεκριμένος. Ακολούθησα τις συμβούλες σου και το γύρισα στοκ μέχρι να πάρω μία καλύτερη ψύκτρα. Έκανα save to profile οπότε έχω άμεσα διαθέσιμες τις αλλαγές. Υπάρχει καμία πρόταση για ψύκτρα? Από κουτί είμαι ok με το phanteks για πλάτος, αλλά θέλει προσοχή μην βρίσκει στις μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πες budget και θα έχεις καλές προτάσεις. Θα πήγαινα σε μια καλή ΑΙΟ υδρόψυξη με αυτό το σύστημα. Δεν θα είχες και πρόβλημα με τις μνήμες έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πες budget και θα έχεις καλές προτάσεις. Θα πήγαινα σε μια καλή ΑΙΟ υδρόψυξη με αυτό το σύστημα. Δεν θα είχες και πρόβλημα με τις μνήμες έτσι. Χμμμ δεν έχω συγκεκριμένο budget να σου πω την αλήθεια. Στο γύρω γύρω να πω πως τα 100 ευρώ μου φαίνονται πολλά και τα 40 λίγα. Άρα κάπου στα 60-80 είναι καλά για ψύξη ή λέω χαζά? Δεν ξέρω από AIO τι παίζει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα