White__Dragon Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Harris2001, on 07 Mar 2016 - 2:37 PM, said: Εκπεμπει συνεχος ακτινοβολια αλλα οταν μιλαμε παραπανω Για ποιό λες; Για το Turbo-X PL252 ή το Parasonic KX-TG 6811 ή και τα δυο ή όλα τα ασύρματα γενικότερα; Λοιπόν; Δεν ξέρει κανείς; Έχω παγώσει την παραγγελία για το Panasonic KX-TG 6811, ενώ με περιμένουν να καταθέσω τα χρήματα.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Να αλλαξεις τηλεφωνο γιατι εκπεμπει "ακτινοβολια" το θεωρω χαζο,πιο πολυ σε βλαπτει κυριολεκτικα το οτι αναπνεεις οξυγονο η το οτι καποτε εκανες αξονικη η ακτινογραφια. Να αλλαξεις επειδη ειναι τουβλο-χ αλλο ζητημα
White__Dragon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατί, τι άλλο κακό έχουν τα turbo-X; Τέλος πάντων. Το θέμα είναι, το Panasonic KX-TG 6811, που είναι ό,τι πρέπει για εκεί που θέλω να το πάω, εκπέμπει μηδενική ακτινοβολία στη βάση όπως γράφει, ναι ή όχι;;; Αν όχι, γιατί το γράφει; Αν δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει, γιατί το γράφει; Άρα και στις δυο περιπτώσεις μας κοροίδεύει; Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2016 από White__Dragon
corsair04 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γιατί, τι άλλο κακό έχουν τα turbo-X; Τέλος πάντων. Το θέμα είναι, το Panasonic KX-TG 6811, που είναι ό,τι πρέπει για εκεί που θέλω να το πάω, εκπέμπει μηδενική ακτινοβολία στη βάση όπως γράφει, ναι ή όχι;;; Αν όχι, γιατί το γράφει; Αν δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει, γιατί το γράφει; Άρα και στις δυο περιπτώσεις μας κοροίδεύει; ναι είναι μια χαρά παρήγγειλε το έχει μηδενική ακτινοβολία
CrimsonSky_gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Γιατί, τι άλλο κακό έχουν τα turbo-X; Τέλος πάντων. Το θέμα είναι, το Panasonic KX-TG 6811, που είναι ό,τι πρέπει για εκεί που θέλω να το πάω, εκπέμπει μηδενική ακτινοβολία στη βάση όπως γράφει, ναι ή όχι;;; Αν όχι, γιατί το γράφει; Αν δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει, γιατί το γράφει; Άρα και στις δυο περιπτώσεις μας κοροίδεύει; Τι εννοεις γιατι το γραφει, αφου εισαι πεπεισμενος οτι εχει σημασια και το θεωρεις σημαντικο(εσυ και αλλοι ποσοι)..Μαρκετινγκ με λιγα λογια
TheAccountant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 γιατι ασχολειστε με ακτινοβολιες ξεπερνά καθε λογική... Γι αρχή οτι και να εκπεμπει ειναι εντος οριών, οποτε το θέμα ειναι ληξαν προτου καν ξεκινησει. Ωρες ωρες κάνετε λες και βάλατε το κεφάλι σας μεσα στον φουρνο μικροκυμάτων...
@topos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γιατί, τι άλλο κακό έχουν τα turbo-X; Τέλος πάντων. Το θέμα είναι, το Panasonic KX-TG 6811, που είναι ό,τι πρέπει για εκεί που θέλω να το πάω, εκπέμπει μηδενική ακτινοβολία στη βάση όπως γράφει, ναι ή όχι;;; Αν όχι, γιατί το γράφει; Αν δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει, γιατί το γράφει; Άρα και στις δυο περιπτώσεις μας κοροίδεύει; Θελεις τηλεφωνο σωστα? Θελεις ασυρματο σωστα? Πως θα "επικοινωνει" με την βαση εαν δεν εκπεμπει καποιο σημα το παντερμο? Οποτε ασυρματο που να μην εκπεμπει καθολου μονο εαν το τραβηξεις απο την μπριζα και βγαλεις τις μπαταριες.Οτι και εαν γραφει στο κουτι,απλη λογικη ειναι.. Εαν ειναι τοσο μεγαλη αναγκη για μηδενικη ακτινοβολια θα πρεπει απλα να παρεις το κλασικο ενσυρματο. 1
BritGreek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Χίλιες φορές να έδινες 5€ παραπάνω για ενα σωςτο Panasonic Σωστός, με μόνο παράπονο το πόσο γρήγορα χαλάνε οι μπαταρίες των δικών μου Panasonic , καθώς στη δουλειά και στο σπίτι που τα έχω, οι μπαταρίες χαλάνε μια φορά το χρόνο τουλάχιστον, σε αντίθεση με άλλες μάρκες που χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς πρόβλημα. Επίσης πρόβλημα στα δικά μου είναι το ότι τα κουμπιά τους πατιούνται με πολύ μεγάλη δυσκολία μετά από 1 χρόνο χρήσης. To μόνο που δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως θέμα παρόλο που είναι τσάμπα είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/290123/Panasonic-KX-TG2511.html Όλα τα ασύρματα τηλέφωνα εκπέμπουν ακτινοβολία, όπως και το ηλεκτρονικό ξυπνητήρι που πολλοί έχουμε δίπλα στο κρεβάτι μας. γιατι ασχολειστε με ακτινοβολιες ξεπερνά καθε λογική... Γι αρχή οτι και να εκπεμπει ειναι εντος οριών, οποτε το θέμα ειναι ληξαν προτου καν ξεκινησει. Ωρες ωρες κάνετε λες και βάλατε το κεφάλι σας μεσα στον φουρνο μικροκυμάτων... Μα σε ένα σπίτι δεν μιλάμε μόνο για μια συσκευή που εκπέμπει. Γι' αυτό και το πρώτο πράγμα που μας λέει ένας παιδίατρος (σε εμάς που έχουμε μωρά στο σπίτι) είναι ότι θα πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση ασύρματων συσκευών και ότι τα μικρά παιδιά δεν πρέπει να μιλάνε σε ασύρματο τηλέφωνο. Κάνε μια αναζήτηση για δίκτυα wifi στο σπίτι σου, και θα εκπλαγείς από τον αριθμό δικτύων που θα βρεις. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2016 από BritGreek
White__Dragon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Σωστά. Υπάρχουν πολλές πηγές ακτινοβολίας. Αυτό που ρωτούσα είναι αν, όταν είναι σε eco-mode, θα εκπέμπει σημαντικά λιγότερη ακτινοβολία από το παλιό turbo-X, που δεν είχε eco-mode. Μηδενική ακτινοβολία λένε ότι εκπέμπουν ΜΟΝΟ όταν είναι συνδεδεμένα με τη βάση τους. Ρώτησα αν ισχύει αυτό ή αν, έστω, την περιορίζουν. Το πήρα, πάντως, το panasonic που έλεγα και μέχρι στιγμής λειτουργεί καλά. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2016 από White__Dragon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα