Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτιδηποτε ασυρματο ειναι σε λειτουργεια εκπεμπει ακτινοβολια,λογικα οταν μιλας θα εκπεμπει παραπανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό με την ακτινοβολία τελευταία είναι κουραστικό όλα όσα χρησιμοποιοιουν ηλεκτρικό ρεύμα έχουν ακτινοβολία ακόμα και οι πρίζες όσο για τα ασύρματα μπορούσε με 30€  να πάρεις ένα κάλο ασύρματο με επιλογή ecodect

Επεξ/σία από corsair04
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια καινούρια λένε ότι εκπέμπουν ακτινοβολία μόνο όταν μιλάς.

Θέλετε να μου προτείνετε ένα καλό με ecodect;

Επεξ/σία από White__Dragon
Δημοσ.

Το turbo x μέχρι και ραδιενέργεια μπορει να εκπέμπει... Χίλιες φορές να έδινες 5€ παραπάνω για ενα σωςτο Panasonic

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια καινούρια λένε ότι εκπέμπουν ακτινοβολία μόνο όταν μιλάς.

Θέλετε να μου προτείνετε ένα καλό με ecodect;

εγώ έχω αυτό είμαι ικανοποιημένος απόλυτα και πολύ κάλο ασύρματο και όταν εκανα χρήση της εγγύηση άριστο service 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Και επισης σε περιπτωση που δεν το εχεις στο νου σου,παρε με φωτιζομενη οθονη οπωσδηποτε.Γιατι κυκλοφορουν φολες που πρεπει να χεις φακο για να παρεις ενα τηλεφωνο σε χαμηλο φωτισμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πάρω αυτό; Το τηλέφωνο είναι στο σπίτι της μαμάς μου και μιας κυρίας που είναι μεγάλη και δε βλέπει καλά.

Της είπα ότι θα της αγοράσω ένα καινούριο τηλέφωνο, γιατί αυτό που έχει είναι παλιό και δεν είναι τόσο καλό.

Το κακό με το SIEMENS GIGASET A220A είναι ότι, με το παρουσιαστικό του δεν πείθει ότι είναι πιο καινούριο από το Turbo-X PL2525. Υπάρχει κάποιο άλλο καλό, με χαμηλή ακτινοβολία / ecodect και πιο μεγάλα πλήκτρα; Έστω και πιο ακριβό.

Επεξ/σία από White__Dragon
Δημοσ.

Ποποπο αυτο με την ακτινοβολια κατανταει κουραστικο σαν τον αλλον εδω που ελεγε αα θα κλεισω το wifi μου και όλα τα άλλα δεν εκπέμπουν τίποτα απο ακτινοβολιες.Ας γίνει κατι κατανοητο που μας μαθαίνουν από μικρα παιδιά στη Φυσική τα πάντα εκπεμπουν ακτινοβολια μα τα παντα

Δημοσ.

Ποποπο αυτο με την ακτινοβολια κατανταει κουραστικο σαν τον αλλον εδω που ελεγε αα θα κλεισω το wifi μου και όλα τα άλλα δεν εκπέμπουν τίποτα απο ακτινοβολιες.Ας γίνει κατι κατανοητο που μας μαθαίνουν από μικρα παιδιά στη Φυσική τα πάντα εκπεμπουν ακτινοβολια μα τα παντα

Τα πάντα δεν εκπέμπουν ακτινοβολία....Πλην υπέρυθρης :P

Δημοσ.

Τότε ας μην λένε καθόλου για ecomode και μηδενική ακτινοβολία στη βάση.

Ας λένε ότι αφού τα πάντα εκπέμπουν ακτινοβολία ούτως η άλλως, δεν μας ενδιαφέρει και δε γράφουμε καν γι' αυτό (άλλωστε. αφού θα πεθάνουμε όλοι ούτως η άλλως, ας πεθάνουμε μια ώρα αρχίτερα μπας και ησυχάσουμε κιόλας απ' αυτό το κομφούζιο).

Όχι να λένε ecomode και μηδενική ακτινοβολία στη βάση και να μην ισχύει.

Και αν στ' αλήθεια κάποιους δε σας ενδιαφέρει, μη γράφετε άσχετα σχόλια αφήστε μας μήπως βγάλουμε άκρη τελικά αν αυτά που λένε είναι αλήθεια ή όχι. Και αφού ξεκαθαρίσει αυτό, μετά συζητάμε για το πόσο επικύνδυνο είναι.

Και για μένα έχει γίνει κουραστικό. Μια απλή ερώτηση έκανα, οι μισοί μου έχουν απαντήσει ότι κάποια τηλέφωνα εκπέμπουν λιγότερο (αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιά εκτός από ένα) και ότι αυτό έχει σημασία και οι άλλοι μισοί ότι είναι το ίδιο με όλα. Γιατί υπάρχει τόση σύγχυση; Μήπως την έχουν δημιουργήσει οι εταιρίες επίτηδες για να μας σπάνε τα νεύρα και να μην ασχολούμαστε; Για να μας γράφουν κάποιοι τελικά "τι θες και το ψάχνεις τόσο, δεν αξίζει τον κόπο, πάρε ό,τι να ναι και τελείωνε (δε χρειάζεται να ξέρεις τι πέρνεις, φτάνει που ξέρουν οι εταιρίες τι σου πασάρουν)".

Εκπεμπει συνεχος ακτινοβολια αλλα οταν μιλαμε παραπανω

Για ποιό λες; Για το Turbo-X PL252 ή το Parasonic KX-TG 6811 ή και τα δυο ή όλα τα ασύρματα γενικότερα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...