Fu Manchu Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, Το προβλημα που αντιμετωπιΖω ειναι οτι σταματησε να διαβαζει Η μητρικη τον ssd μου. Οσο καιρο τον διαβαζε οσο ημουν στα windowsΑυτο που κου εκανε ηταν οτι κολλουσε και παγωνα τα windows. Εξωτερικα Τον εχω συνδεσει και τον αναγνωριζει. Εχω δοκιμασε και ααλη θυρα με αλλο καλωδιο.Σας φαινεται προβληma ssd. Κανα καλο diagnostic tool? και οποια αλλη λυση ευπροσδεκτη Η μητρικη ειναι μια gigabyte h81m-s2pv και ο δισκος Kingston ssdnow 200
smpt Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 έμενα μου φαίνεται πρόβλημα μητρικής. Πολλές μητρικές έχουν δυο sata controllers. αν και η δικιά σου εχει δυο, δοκίμασε να τον συνδέσεις στον άλλο controller 1
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 έμενα μου φαίνεται πρόβλημα μητρικής. Πολλές μητρικές έχουν δυο sata controllers. αν και η δικιά σου εχει δυο, δοκίμασε να τον συνδέσεις στον άλλο controller Με τον ssd που έχει τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο.
Fu Manchu Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Με τον ssd που έχει τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο. Εχεις παρόμοια "περίεργα" προβλήματα;
BlueBlood7 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Όχι δεν έχω παρόμοια προβλήματα γιατί δενέχω ssd Kingston.
bonorov Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, Το προβλημα που αντιμετωπιΖω ειναι οτι σταματησε να διαβαζει Η μητρικη τον ssd μου. Οσο καιρο τον διαβαζε οσο ημουν στα windows Αυτο που κου εκανε ηταν οτι κολλουσε και παγωνα τα windows. Εξωτερικα Τον εχω συνδεσει και τον αναγνωριζει. Εχω δοκιμασε και ααλη θυρα με αλλο καλωδιο. Σας φαινεται προβληma ssd. Κανα καλο diagnostic tool? και οποια αλλη λυση ευπροσδεκτη Η μητρικη ειναι μια gigabyte h81m-s2pv και ο δισκος Kingston ssdnow 200 Στο bios στον βλέπει τον ssd ότι είναι συνδεδεμένος πάνω στις sata?
bazzil Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Πρόβλημα στα αρχεία του λειτουργικού είναι. Δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία. Αν δεν μπαίνει τότε μόνο format. Εναλλακτικά δοκίμασε επιδιόρθωση μέσω του cd εγκατάστασης του Λ/Σ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα