Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτροστατική Βαφή προετοιμασία κουτιού

DigitalElf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Κανόνισα να πάω το κουτί για βάψιμο με ηλεκτροστατική βαφή. Θα βαφεί όλο μέσα έξω! Πια είναι η σωστή προετοιμασία? Επίσης η αποστάτες δεν είναι αφαιρούμενη, θα έχουν πρόβλημα? Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει τι πρέπει να κάνω πριν το πάω. 

post-252772-0-17593600-1457180633_thumb.jpeg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Όσο μπορείς καθάρισε το με ένα νωπό πανί και μην αφήσεις τπτ πλαστικό μέσα, όσο για τους αποστάτες ενημερωσέ τους και θα τους καλύψουν αυτοί με ταινία. Υπάρχει ενδεχόμενο να παραμορφωθούν λόγω θερμοκρασίας οπότε επισήμανέ τους το για να το προσέξουν.

άν εννοείς πάντως αυτούς νομίζω οτι μπορείς να βγάλεις και να τα ξανακολλήσεις μετά το πέρας.

post-182716-0-80074200-1457181394_thumb.jpg

Όσο μπορείς καθάρισε το με ένα νωπό πανί και μην αφήσεις τπτ πλαστικό μέσα, όσο για τους αποστάτες ενημερωσέ τους και θα τους καλύψουν αυτοί με ταινία. Υπάρχει ενδεχόμενο να παραμορφωθούν λόγω θερμοκρασίας οπότε επισήμανέ τους το για να το προσέξουν.

άν εννοείς πάντως αυτούς νομίζω οτι μπορείς να βγάλεις και να τα ξανακολλήσεις μετά το πέρας.

attachicon.gifbottom.jpg

Τους αποστάτες της μητρικής πλακέτας εννοώ. 

Επισκέπτης

εκεί γιατί να έχεις θέμα; και μου κάνει εντύπωση που δε βγαίνουν.

Επίσης όπως το πηγαίνεις πέρνα απο ένα βενζινάδικο και φύσα το μέχρι αηδίας. Δεν χρειάζονται πολλά αν ήταν για σπρέϋ θα ήθελες γυαλόχαρτα αστάρια κλπ.

εκεί γιατί να έχεις θέμα; και μου κάνει εντύπωση που δε βγαίνουν.

Επίσης όπως το πηγαίνεις πέρνα απο ένα βενζινάδικο και φύσα το μέχρι αηδίας. Δεν χρειάζονται πολλά αν ήταν για σπρέϋ θα ήθελες γυαλόχαρτα αστάρια κλπ.

Φοβάμαι πώς θα μπει βαφή μέσα και θα "μπουκώσουν"

Επισκέπτης

κολαούζο μετά :P

Είσαι σίγουρος οτι δεν βγαίνουν; Δοκίμασες να ξεβιδώσεις με εργαλείο ή απλά με το χέρι;

Επισκέπτης

Δεν απάντησες ακόμα.. με μία πένσα θα κάνεις τη δουλειά σου. Άν όχι μία λύση είναι να βιδώσεις τις βίδες επάνω και να τις αφαιρέσεις μετά το βάψιμο.

• Moderators

αν θελεις να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα στο βαψιμο λυσε το κουτι (βγαλε ολα τα περτσινια βιδες και παντο σε κομματια , αν φοβασε για τους αποστατες της μητρικης βιδωσε τις βιδες επανω και δεν θα εχεις θεμα

κολαούζο μετά :P

Είσαι σίγουρος οτι δεν βγαίνουν; Δοκίμασες να ξεβιδώσεις με εργαλείο ή απλά με το χέρι;

Δοκίμασα ναι,, και δεν γυρνούσαν. Δεν θυμάμαι και αν τους έβαλα εγώ, το κουτί το αγόρασα το 2005!

αν θελεις να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα στο βαψιμο λυσε το κουτι (βγαλε ολα τα περτσινια βιδες και παντο σε κομματια , αν φοβασε για τους αποστατες της μητρικης βιδωσε τις βιδες επανω και δεν θα εχεις θεμα

Οκ. Το κουτί θα βάφει μαύρο ματ, μαύρα πριτσίνια Θεσσαλονίκη υπάρχουν? Έψαξα σε μια φάση και δεν βρήκα.

Μην το λύσεις, εάν δεν είναι γνωστός τουλάχιστον ή χρέωση πάει με το κομμάτι και θα σου βγεί.....

Δεν είναι γνωστός, και ναι έχεις δίκαιο αυτό μου είπε με το κομμάτι. Άλλα φαντάζομαι ότι άμα του πάω 5 κομμάτια 1 κουτί μετράει σαν ένα ε? 

• Moderators

Για περτσινια μαυρα δεν εψαξα ιδιετερα ρωτα σε μαγαζια με σιδερικα ολο και καποιος θα βρεθει να σου πει που μπορεις να βρεις

μιλα με αυτον που θα στο βαψει ενα haf 932 διαλυμενο μου ειχαν παρει πριν κανα 3 χρονια γυρω στα 35 ευρω , μια προταση δοκιμασε ζαγρε βαφη καλυπτει ατελειες και ειναι αρκετα πιο ανθεκτικο το χρωμα

• Like 1

Δεν είναι γνωστός, και ναι έχεις δίκαιο αυτό μου είπε με το κομμάτι. Άλλα φαντάζομαι ότι άμα του πάω 5 κομμάτια 1 κουτί μετράει σαν ένα ε?

Όχι φυσικά 5 είναι 5 για αυτό σε ρώτησα :)

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...