Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικοί δεν την παλεύεται και πολύ, έτσι;

• Ποιός σου είπε πως ανάλογα με την κριτική που δίνεις εσύ σε μια ταινία, θα πρέπει και αυτή να παίρνει την ανάλογη τιμή στο σινεμά;
  • Ποιός σου είπε πως εσύ ο σαπιοκοιλιάς 30άρης που το μόνο σημαντικό που έχεις κάνει στην ζωή σου είναι να βρεις 3 γκόμενες, μπορείς να αμφισβητείς νομοθεσίες περί πνευματικών δικαιωμάτων;

Και εγώ κατεβάζω παράνομα, όλη την ώρα, άμα με πιάσουν όμως δεν θα μυξοκλαίγομαι σαν κοριτσάκι ψάχνωντας δικαιολογίες και θα δεχτώ την ποινή. Εγώ ήμουν ο παράνομος, τέλος. Μερικοί βγείτε λίγο από το τρυπάκι της μαμοθρευτικής οικογένειας σας και αντιλειφθείτε τον όρο κοινωνία, τόσο ως προς τα οφέλη που έχετε από αυτήν, όσο και προς τις υποχρεώσεις που έχετε προς αυτήν.

• Like 1
Δημοσ.

• Ποιός σου είπε πως εσύ ο σαπιοκοιλιάς 30άρης που το μόνο σημαντικό που έχεις κάνει στην ζωή σου είναι να βρεις 3 γκόμενες, μπορείς να αμφισβητείς νομοθεσίες περί πνευματικών δικαιωμάτων;

Ενημέρωσε μας με μια πλήρη λίστα ποια επιτευγματα ξεκλειδώνουν κριτική προς εκαστοτε κατευθυνση,για να ξέρουμε τι μπορούμε να αμφισβητούμε και τι όχι.

Thx.

Δημοσ.

Στείλε φώτο, βιογραφικό, ερωτικό ιστορικό, οικογενειακό ιστορικό και τότε θα βγάλω το πόρισμα για το αν περνάς ή κόβεσαι.

Δημοσ.

εγω παλι αναρωτιεμαι εσεις δηλαδη που κατεβαζετε ταινιες παιχνιδια και συναμα κατηγορειτε τον leaker ειστε διχασμενες προσωπικοτητες να υποθεσω.

• Like 1
Δημοσ.

Στείλε φώτο, βιογραφικό, ερωτικό ιστορικό, οικογενειακό ιστορικό και τότε θα βγάλω το πόρισμα για το αν περνάς ή κόβεσαι.

-Όταν καποιος που ισχυρίζεται ενα post πιο πάνω οτι οι περισσότεροι ειναι πουθενάδες και δεν έχουν δικαιώμα σε κριτική ,και στο επόμενο ποστ νομίζει οτι αυτος είναι "καποιος" και η κριτική του εχει βαρύτητα και σημασία.

The issues are real.

Δημοσ.

ενταξει το εχουμε ξεφτιλίσει το θεμα .... εχουμε γινει παρα πολυ άπληστοι ... να κατεβάσουμε την ταινια πριν καν βγει στους κινηματογράφους, ασε ρε άνθρωπε να παιχτεί στο σινεμα και μετα κατεβασε την αμα θες την μαμημενη. τοση πχια πλεονεξία ;;;; 

Κάνεις τεράστιο λάθος.Αυτός που θέλει να τη δει στο σινεμά θα τη δει.Πλεονεξία είναι όταν χαλάς 2εκ για μια ταινία και θες να βγάλεις 600εκ.

Βγάζεις μια καλή ταινία.Τη βγάζεις σε 4K κάνεις συμφωνία με το netflix ή κάτι αντίστοιχο και πας την πειρατεία στο 1% ίσως και 0%.

Όταν ο άλλος χάλασε 2000 ευρώ για τηλεόραση και ηχοσύστημα στο σπίτι δε θα τσιγκουνευτεί τα 7 ευρώ το μήνα σε HD streaming.

Δημοσ.

Αμερική είναι αυτή τι περιμένεις.

3 ολόκληρα χρόνια για τον leaker μιας ταινίας του κώλου

Την στιγμή που στο Hollywood υπάρχουν ένας θεός ξέρει πόσοι παιδόφιλοι που δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμα.

Εκεί όμως δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί οι δεύτεροι έχουν χρήμα και προστασία. Αλλά δεν πειράζει, πατάξαμε τον πειρατή και καθάρισε η κοινωνία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...