Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι δε θα σου ελεγα, διοτι ειναι τελειως διαφορετικη περιπτωση, και βασικοτερα, με διαφορετικες ποινες. 

Συμφωνω...αυτο ακριβως ειναι το θεμα και δω. Οτι προκειται για εντελως διαφορετικες περιπτωσεις μεταξυ κλοπης και καταπατησης πνευματικης ιδιοκτησιας. Οσο για τις ποινες, οι οποιες ουδεμια σημασια εχουν, ειναι επισης διαφορετικες οποτε το επιχειρημα σου ειναι λαθος.

Στην παρουσα περιπτωση ομως, δεν εχει και μεγαλη σημασια, διοτι κολλαμε στο οτι "δεν αφαιρω κατι απο καποιον, απλα το αντιγραφω". κατι που ειναι μικρης σημασιας, μιας που χοντρικα ο τροπος αποκτησης ειναι ιδιος (με μονη διαφορα οτι αφηνεις το αυθεντικο στη θεση του), και μιας που οι ποινες ειναι σχεδον ιδιες.

Σοβαρα τωρα? Να φανταστω και η μονη διαφορα μεταξυ ενος δολοφονου και ενος ιατρου ειναι οτι ο ασθενης απεβιωσε, αρα τι γιατρος τι δολοφονος το ιδιο πραμα. Αυτο μου λες? Μα δεν παιζει, με trollarete και οι 2. Σου φαινεται λεπτομερεια οτι δεν στερεις / κλεβεις το Χ απο τον ιδιοκτητη του? Να φανταστω δηλαδη, τι να ρθω να σου στερησω ενα 10ευρω τι απλα το κλωνοποιησω το ιδιο ειναι...νταξει, γελαει ο κοσμος.

Επισης, απο που και ως που ειναι ο τροπος αποκτησης ιδιος? Please, elaborate. Πως ακριβως το να παταω 3 κουμπια στο keyboard του σπιτιου μου ειναι το ιδιο με το να μπουκαρω σε ενα Χ σουπερμαρκετ / σπιτι / w/e και να αποσπω δια της βιας την περιουσια καποιου? 

Εν ολιγοις μου λες οτι αν παω και αγορασω ενα CD και το αντιγραψω 10 φορες να το δωσω σε 10 φιλους μου ειναι το ιδιο με το να μπουκαρω σε ενα CDadiko και να αρπαξω 10 CD απο το ραφι. Kαι παρολο που εσυ προφανως πιστευεις οτι ειναι το ιδιο, το δικονομικο συστημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (περα απτην wonderland που μενει ο alx1) διαφωνει μαζι σου. 

Αρα, αντι να εστιασουμε στην νομιμοτητα της πραξης, κολλαμε στο τι ονομα θα της δωσουμε. 

Νταξει τοτε, ας αποκαλουμε την κλοπη πειρατεια XD 

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνω...αυτο ακριβως ειναι το θεμα και δω. Οτι προκειται για εντελως διαφορετικες περιπτωσεις μεταξυ κλοπης και καταπατησης πνευματικης ιδιοκτησιας. Οσο για τις ποινες, οι οποιες ουδεμια σημασια εχουν, ειναι επισης διαφορετικες οποτε το επιχειρημα σου ειναι λαθος.

Σοβαρα τωρα? Να φανταστω και η μονη διαφορα μεταξυ ενος δολοφονου και ενος ιατρου ειναι οτι ο ασθενης απεβιωσε, αρα τι γιατρος τι δολοφονος το ιδιο πραμα. Αυτο μου λες? Μα δεν παιζει, με trollarete και οι 2. Σου φαινεται λεπτομερεια οτι δεν στερεις / κλεβεις το Χ απο τον ιδιοκτητη του? Να φανταστω δηλαδη, τι να ρθω να σου στερησω ενα 10ευρω τι απλα το κλωνοποιησω το ιδιο ειναι...νταξει, γελαει ο κοσμος.

Επισης, απο που και ως που ειναι ο τροπος αποκτησης ιδιος? Please, elaborate. Πως ακριβως το να παταω 3 κουμπια στο keyboard του σπιτιου μου ειναι το ιδιο με το να μπουκαρω σε ενα Χ σουπερμαρκετ / σπιτι / w/e και να αποσπω δια της βιας την περιουσια καποιου? 

Εν ολιγοις μου λες οτι αν παω και αγορασω ενα CD και το αντιγραψω 10 φορες να το δωσω σε 10 φιλους μου ειναι το ιδιο με το να μπουκαρω σε ενα CDadiko και να αρπαξω 10 CD απο το ραφι. Kαι παρολο που εσυ προφανως πιστευεις οτι ειναι το ιδιο, το δικονομικο συστημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ (περα απτην wonderland που μενει ο alx1) διαφωνει μαζι σου. 

Νταξει τοτε, ας αποκαλουμε την κλοπη πειρατεια XD 

Αλματα λογικης τιποτε αλλο.

Επιχειρηματα επι επιχειρηματων απλα για να μην πει κανεις την πειρατεια κλοπη...

Οκ, δεν ειναι κλοπη, so what και παλι; Εισαι παρανομος; Εισαι. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Α, και το 10ευρω απο το κρατος αμα δεν το κλεψεις αλλα το κλωνοποιησεις, να φανταστω οτι στο δικαστηριο, με το επιχειρημα της μη κλοπης θα τους αποστομωσεις...

Δημοσ.

Α, και το 10ευρω απο το κρατος αμα δεν το κλεψεις αλλα το κλωνοποιησεις, να φανταστω οτι στο δικαστηριο, με το επιχειρημα της μη κλοπης θα τους αποστομωσεις...

Αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα και μάλιστα στα σοβαρά και σ' αυτό το θέμα και στο γειτονικό πριν λίγο καιρό, αν ακούγονταν μέσα σε δικαστήριο θα έπεφταν οι τοίχοι από τα γέλια. Κι όμως αυτοί που τα λένε τα λένε και με στυλ, σαν να είπαν καμιά βαριά φιλοσοφία ξερωγώ. Και επιμένουν, αυτή είναι η φάση.

Δημοσ.

Αλματα λογικης τιποτε αλλο.

Επιχειρηματα επι επιχειρηματων απλα για να μην πει κανεις την πειρατεια κλοπη...

Mα δεν ειναι κλοπη. Εσυ αμα θες πεστηνα, δεν εχω προβλημα, απλα σου λεω οτι εισαι λαθος. Το οποιο αμεσως μετα παραδεχεσαι...

Οκ, δεν ειναι κλοπη, so what και παλι; Εισαι παρανομος; Εισαι. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Okay, αρα αμα αποκαλεσω εναν κλεφτη βιαστη, so what? Ειναι παρανομος? Ειναι. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....στο οποιος επισης διαφωνησες πριν. Φασκεις και αντιφασκεις..

Παντως χαιρομαι που εσυ τουλαχιστον παραδεχτηκες το λαθος σου και συμφωνησαμε, αντιθετα με τον Alx1 που κανει πεισματα. Η πειρατεια λοιπον δεν ειναι κλοπη.

Εντελωπαντελως αδιαφορο αν θα τους αποστομωσω. Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν θα δικασουν τον πειρατη για κλεφτη, οπως αντιστοιχα δεν θα δικασουν τον βιαστη για πειρατη και ουτω καθεξης. 

Αυτά που έχουν γραφτεί εδώ μέσα και μάλιστα στα σοβαρά και σ' αυτό το θέμα και στο γειτονικό πριν λίγο καιρό, αν ακούγονταν μέσα σε δικαστήριο θα έπεφταν οι τοίχοι από τα γέλια. Κι όμως αυτοί που τα λένε τα λένε και με στυλ, σαν να είπαν καμιά βαριά φιλοσοφία ξερωγώ. Και επιμένουν, αυτή είναι η φάση.

Καλα οι τοιχοι θα σηκωνοντουσαν να φυγουν αν πηγαινες σε δικαστηριο πειρατη και τον κατηγορουσες ως κλεφτη...εκει να δεις γελια ;)

Alx1 - Κυριε δικαστα, με εκλεψε

Δικαστας - Τι σας εκλεψε?

Alx1 - Την ταινια μου απτο utorrent

Δικαστας -  :eek:

Αν δεν σκοτωσεις καποιον, δεν εισαι δολοφονος, αν δεν βιασεις καποιον δεν εισαι βιαστης, ε αντιστοιχα αμα δνε αφαιρεσεις την περιουσια καποιου δεν εισαι κλεφτης. Η αποψη σου περα απο περιττη, ειναι και λαθος, και ΟΛΑ τα δικονομικα συστηματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ διαφωνουν μαζι σου και συμφωνουν μαζι μου. Αλλα επιμενεις... θα σου κανω τη χαρη να φανταστω οτι απλα λογω εγωισμου δεν θες να παραδεχτεις το λαθος σου και οχι τιποτα χειροτερο.

Μερα 218 : Ακομα προσπαθω να καταλαβω τη λογικη που συνδεει το "κατεβασες κατι μεσω torrent ---> αρα κλεφτης" και γιατι δεν ισχυει το ιδιο ξερω γω και για "σκοτωσες καποιον ---> αρα κλεφτης". Ειλικρινα, δωσμου τα φωτα σου 

Δημοσ.

Τελικά αν αγοράσω μια ταινία και την δώσω διαδοχικά σε 10 φιλους,να κρυβομαι απ την αστυνομια?
Ειμαι κλεφτης?Δολοφόνος?
Τι?
Να κυκλοφορω με ψευτικο μουστάκι?
Πειτε μου να ξέρω παιδιά.Επείγον.
Οχι για μένα,για εναν φίλο.

Δημοσ.

Τελικά αν αγοράσω μια ταινία και την δώσω διαδοχικά σε 10 φιλους,να κρυβομαι απ την αστυνομια?

Ειμαι κλεφτης?Δολοφόνος?

Τι?

Για εμπρησμος μου κανει...

• Like 2
Δημοσ.

Ειμαι κλεφτης?Δολοφόνος?

Τι?

Κάτι το οποίο πωλείται και δεν είναι δωρεάν, δεν μπορείς να το έχεις δωρεάν. Αν παρόλαυτά με διάφορες μεθόδους, τορρεντάδικα κτλ το αποκτήσεις δωρεάν, τότε είσαι κλέφτης απλά. Αν προκειμένου να το δικαιολογήσεις αυτό την κλοπή πας και την βαφτίσεις κατάχρηση, οικειοποίηση, ιδιοποίηση,  και ό,τι άλλο ευφάνταστο μπορέσεις, το μόνο  που θα έχεις καταφέρει να κάνεις -νομικά- είναι μια τρύπα στο νερό. Αν μάλιστα επιστρατεύσεις και άλλα ευφάνταστα επιχειρήματα όπως ενδεικτικά

α) τα στούντιο βγάζουν υπερκέρδη, οπότε δεν τρέχει τίποτα

β) δεν κλέβω πολλά οπότε δεν τρέχει τίποτα

γ) και άλλοι κλέβουν, άρα θα κλέψω κι εγώ

Θα έχεις καταφέρει να κάνεις και μια δεύτερη τρύπα στο νερό. Δυο στο σύνολο.

Όσον αφορά την ερώτησή σου, αν πραγματικά πας να αγοράσεις μία ταινία, θα διαπιστώσεις ότι πάνω στην συσκευασία ή στην σελίδα της εταιρείας έχει τους όρους πώλησης και χρήσης, οπότε και η ερώτησή σου στο παρόν θέμα είναι άνευ αντικειμένου.

Δημοσ.

Κάτι το οποίο πωλείται και δεν είναι δωρεάν, δεν μπορείς να το έχεις δωρεάν. Αν παρόλαυτά με διάφορες μεθόδους, τορρεντάδικα κτλ το αποκτήσεις δωρεάν, τότε είσαι κλέφτης απλά. 

Παραβιαση πνευματικης ιδιοκτησιας λεγεται εδω στον πλανητη Γη. Προφανως τζαμπα διαφωνουμε τοσα post τωρα, εγω μιλουσα για τη νομοθεσια που επικρατει επι της Γης και εσυ για την Wonderland. 

Εξηγησε μου, αν αποκτησεις κατι δωρεαν τι ακριβως ειναι αυτο που εκλεψες? Ας φερω και ενα πρακτικο παραδειγμα, ζωγραφιζεις εσυ εναν πινακα και τον διαθετεις προς πωληση, τον βλεπω εγω και παω και τον κανω copy paste και τον κρεμαω στον τοιχο μου. Τι ειναι αυτα που κλαπηκε?

Αν προκειμένου να το δικαιολογήσεις αυτό την κλοπή πας και την βαφτίσεις κατάχρηση, οικειοποίηση, ιδιοποίηση,  και ό,τι άλλο ευφάνταστο μπορέσεις, το μόνο  που θα έχεις καταφέρει να κάνεις -νομικά- είναι μια τρύπα στο νερό.

Τα παραπονα σου στο παγκοσμιο δικονομικο συστημα, μια και αυτοι τα βαφτισαν καταχρηση , οικειοποιηση , ιδιοποιηση και αλλα ευφανταστα που δεν μπορεις να φανταστεις. Εγω απλα χρησιμοποιω τη νομοθεσια που εχει θεσπιστει, αν εσυ δεν θες να συμμορφωθεις με την ισχυουσα νομοθεσια τοτε εισαι κλεφτης. Βεβαια μπορεις να το βαφτισεις ανυπακου, οικεειοποιηση και αλλα ευφανταστα αλλα το μονο που θα εχεις καταφερει νομικα ειναι μια τρυπα στο νερο

Δημοσ.

Mα δεν ειναι κλοπη. Εσυ αμα θες πεστηνα, δεν εχω προβλημα, απλα σου λεω οτι εισαι λαθος. Το οποιο αμεσως μετα παραδεχεσαι...

Okay, αρα αμα αποκαλεσω εναν κλεφτη βιαστη, so what? Ειναι παρανομος? Ειναι. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε....στο οποιος επισης διαφωνησες πριν. Φασκεις και αντιφασκεις..

Παντως χαιρομαι που εσυ τουλαχιστον παραδεχτηκες το λαθος σου και συμφωνησαμε, αντιθετα με τον Alx1 που κανει πεισματα. Η πειρατεια λοιπον δεν ειναι κλοπη.

Εντελωπαντελως αδιαφορο αν θα τους αποστομωσω. Παντως το σιγουρο ειναι οτι δεν θα δικασουν τον πειρατη για κλεφτη, οπως αντιστοιχα δεν θα δικασουν τον βιαστη για πειρατη και ουτω καθεξης. 

Καλα οι τοιχοι θα σηκωνοντουσαν να φυγουν αν πηγαινες σε δικαστηριο πειρατη και τον κατηγορουσες ως κλεφτη...εκει να δεις γελια ;)

Alx1 - Κυριε δικαστα, με εκλεψε

Δικαστας - Τι σας εκλεψε?

Alx1 - Την ταινια μου απτο utorrent

Δικαστας -  :eek:

Αν δεν σκοτωσεις καποιον, δεν εισαι δολοφονος, αν δεν βιασεις καποιον δεν εισαι βιαστης, ε αντιστοιχα αμα δνε αφαιρεσεις την περιουσια καποιου δεν εισαι κλεφτης. Η αποψη σου περα απο περιττη, ειναι και λαθος, και ΟΛΑ τα δικονομικα συστηματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ διαφωνουν μαζι σου και συμφωνουν μαζι μου. Αλλα επιμενεις... θα σου κανω τη χαρη να φανταστω οτι απλα λογω εγωισμου δεν θες να παραδεχτεις το λαθος σου και οχι τιποτα χειροτερο.

Μερα 218 : Ακομα προσπαθω να καταλαβω τη λογικη που συνδεει το "κατεβασες κατι μεσω torrent ---> αρα κλεφτης" και γιατι δεν ισχυει το ιδιο ξερω γω και για "σκοτωσες καποιον ---> αρα κλεφτης". Ειλικρινα, δωσμου τα φωτα σου 

Ειναι δεν ειναι (κατ ονομα) κλοπη, ετσι εχει συνηθιστει να λεγεται, και ετσι θα λεγεται, οσο και να φωναξεις. Ακομη και στις αποφασεις του Αρειου Παγου, η φραση που χρησιμοποιειται ειναι ¨κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας".

Δημοσ.

Ειναι δεν ειναι (κατ ονομα) κλοπη, ετσι εχει συνηθιστει να λεγεται, και ετσι θα λεγεται, οσο και να φωναξεις. Ακομη και στις αποφασεις του Αρειου Παγου, η φραση που χρησιμοποιειται ειναι ¨κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας".

Εχει συνηθιστει να λεγεται απο αυτους που δεν ξερουν για τι πραμα μιλανε. Το οτι ετσι εχει συνηθιστει δεν ειναι σημαινει οτι ειναι και σωστο. Ακομα και αν αποκαλειται ετσι στον Αρειο Παγο (που δεν το πιστευω αλλα εστω) δεν το κανει σωστο. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος (4212 / 2013), τωρα αν θες να πας κοντρα στον νομο be my guest. Στην τελικη, δνε εχει καν νοημα σαν εκφραση το "κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας", παρα μονο αν αλλαξουμε τον ορισμο της λεξης κλοπη. Οι λεξεις υπαρχουν για να μεταδιδουν ενα συγκεκριμενο νοημα, και με τη λεξη κλοπη / κλεφτης δεν μεταδιδεται το νοημα της πραξης που διαπραχθηκε. Για τον ιδιο ακριβως λογο δεν αποκαλουμε εναν δολοφονο κλεφτη, παρολο που σου "εκλεψε τη ζωη". 

Δημοσ.

To μοναδικό σενάριο στο οποίο κάποιος θα έχει αντιρρήσεις στο παραπάνω, είναι πολύ απλά αν έχει την φωλιά του λερωμένη και ελπίζει σε ευνοϊκότερη αντιμετώπιση αν τον Γιάννη τον πει Γιαννάκη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, στα @@ του κάποιος αν στην ονείρωξη ορισμένων η κλοπή δεν λέγεται κλοπή αλλά κάπως αλλιώς.

Δημοσ.

Εχει συνηθιστει να λεγεται απο αυτους που δεν ξερουν για τι πραμα μιλανε. Το οτι ετσι εχει συνηθιστει δεν ειναι σημαινει οτι ειναι και σωστο. Ακομα και αν αποκαλειται ετσι στον Αρειο Παγο (που δεν το πιστευω αλλα εστω) δεν το κανει σωστο. Ο νομος ειναι ξεκαθαρος (4212 / 2013), τωρα αν θες να πας κοντρα στον νομο be my guest. Στην τελικη, δνε εχει καν νοημα σαν εκφραση το "κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας", παρα μονο αν αλλαξουμε τον ορισμο της λεξης κλοπη. Οι λεξεις υπαρχουν για να μεταδιδουν ενα συγκεκριμενο νοημα, και με τη λεξη κλοπη / κλεφτης δεν μεταδιδεται το νοημα της πραξης που διαπραχθηκε. Για τον ιδιο ακριβως λογο δεν αποκαλουμε εναν δολοφονο κλεφτη, παρολο που σου "εκλεψε τη ζωη". 

http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=h0YvMR0XRYw8EnYRyq50CC1Ze9db1n&apof=587_2009

Δημοσ.

για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας εγγράφει έργα ή αντίτυπα, αναπαράγει αυτά άμεσα ή έμμεσα, προσωρινά ή μόνιμα, με οποιαδήποτε μορφή, εν όλω ή εν μέρει, μεταφράζει, διασκευάζει, προσαρμόζει ή μετατρέπει αυτά, προβαίνει σε διανομή αυτών στο κοινό με πώληση ή με άλλους τρόπους ή κατέχει με σκοπό διανομής, εκμισθώνει, εκτελεί δημόσια, μεταδίδει ραδιοτηλεοπτικά κατά οποιονδήποτε τρόπο, παρουσιάζει στο κοινό έργα ή αντίτυπα με οποιονδήποτε τρόπο, εισάγει αντίτυπα του έργου που παρήχθησαν παράνομα στο εξωτερικό χωρίς τη συναίνεση του δημιουργού και γενικά εκμεταλλεύεται έργα, αντίγραφα ή αντίτυπα που είναι αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας

Απτο link σου το πηρα. Τι απο ολα αυτα αποτελει κλοπη?

Δημοσ.

για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας εγγράφει έργα ή αντίτυπα, αναπαράγει αυτά άμεσα ή έμμεσα, προσωρινά ή μόνιμα, με οποιαδήποτε μορφή, εν όλω ή εν μέρει, μεταφράζει, διασκευάζει, προσαρμόζει ή μετατρέπει αυτά, προβαίνει σε διανομή αυτών στο κοινό με πώληση ή με άλλους τρόπους ή κατέχει με σκοπό διανομής, εκμισθώνει, εκτελεί δημόσια, μεταδίδει ραδιοτηλεοπτικά κατά οποιονδήποτε τρόπο, παρουσιάζει στο κοινό έργα ή αντίτυπα με οποιονδήποτε τρόπο, εισάγει αντίτυπα του έργου που παρήχθησαν παράνομα στο εξωτερικό χωρίς τη συναίνεση του δημιουργού και γενικά εκμεταλλεύεται έργα, αντίγραφα ή αντίτυπα που είναι αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας

Απτο link σου το πηρα. Τι απο ολα αυτα αποτελει κλοπη?

Για μενα, τιποτε, ολα αποτελουν νομιμες η παρανομες πραξεις, και αναλογως το νομο εχουν τις αναλογες ποινες. Ολες αποτελουν πραξεις οικονομικου ενδιαφεροντος και οχι απειλη κατα ζωης, βιασμους κλπ, που κανεις εσυ τις παρομοιωσεις σου, οποτε ειτε τις πεις κλοπες ειτες πειρατικες, ειτε οπως αλλιως θες, ελαχιστη διαφορα εχουν.

Απο το ιδιο λινκ...

...αποτελούν στοιχείο της αντικειμενικής υπόστασης της εν λόγω παραβάσεως της κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας και όχι μέσο εκτέλεσής της, η δε θέση σε κυκλοφορία τούτων είναι πράξη υλική και άσχετη προς τη χρησιμοποίηση του τύπου ως οργάνου (Ολ.ΑΠ 1162/79). Επομένως, επί της παραβάσεως του άρθρου 66 παρ. 1 του Ν. 2121/1993 ήτοι της κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας δεν εφαρμόζεται για την άσκηση των ενδίκων μέσων η ειδική προθεσμία του άρθρου μόνου του Ν.2243/1994, αλλά η κοινή προθεσμία του άρθρου 473 παρ. 1 του ΚΠΔ. Στην προκειμένη περίπτωση, όπως προκύπτει από την 49134/26-9-2007 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών ο αναιρεσείων κατηγορούμενος που εκπροσωπήθηκε στη δίκη εκείνη από τον πληρεξούσιό του δικηγόρο Νικόλαο Κοντοζαμάνη κατ' άρθρο 501 παρ.3 ΚΠΔ κηρύχθηκε ένοχος για παράβαση του άρθρου 66 παρ.1 του ν. 2121/1993 " κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας" δια του τύπου ,και του επιβλήθηκε φυλάκιση 15 μηνών και χρηματική ποινή 4.000 ευρώ. Ενόψει του ότι η παράβαση του άρθρου 66 παρ.1 του ν. 2121/93 (κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας ) δεν τελείται δια του τύπου σύμφωνα με...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...