Dinos_12345 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά! Έχω ένα LG G4, απροβλημάτιστο και πολύ γρήγορο. Σκέφτομαι να κάνω Encrypt, αλλά φοβάμαι μη χαλάσει το performance. Ο λόγος είναι επειδή έχασα ένα Moto G πρόσφατα και αν γίνει και χάσω το κινητό μου ξανά θα ήθελα να είναι unaccessible τα αρχεία μου. Γνώμες;
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μπες ρυθμισεις google - ασφαλεια και δες.... Μπορεις να κανεις απομακρυσμενο φακτορυ ρεσετ σε απωλεια...
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μπες ρυθμισεις google - ασφαλεια και δες.... Μπορεις να κανεις απομακρυσμενο φακτορυ ρεσετ σε απωλεια...Μια φορά που χρειάστηκα και εγώ το Device manager, ενώ είχα ανοικτά δεδομένα δεν το εντόπισε και δεν μπορούσε να δώσει καμία εντολή. Είχα κωδικό
tsilitheo1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δεν μου εχει τυχει,δεν ξερω... Ισως αργησες και εβγαλε σιμ , απενεργοποιησε gps... Το pattern παντως βοηθαει σε τετοιες καταστασεις..
Dinos_12345 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δεν μου εχει τυχει,δεν ξερω... Ισως αργησες και εβγαλε σιμ , απενεργοποιησε gps... Το pattern παντως βοηθαει σε τετοιες καταστασεις..10 λεπτά αφού το ξέχασα μπήκα. Τι να πω...
ice25 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κανε encrypt δεν θα έχεις θέμα με την απόδοση και τα αρχεία σου ασφαλή σε περίπτωση απώλειας του κινητού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα