zeroGravity Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 εδω και μια 10αρια μερες αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα στης αρχες μου το εκανε μονο οταν τον εβαζα σε sleep mode μολις παταγα να ξανα ανοιξει εδινε τα ρευματα κανονικα αλλα εικονα οχι χθες ομως που τον ειχα κλεισει κανονικα παλι μου εκανε το ιδιο και ετσι οπως το εψαχνα λιγο ακουγα ενα θορυβο απο τον hdd σαν δονησει μαζι με θορυβο ακομα κανει και αφου καταφερα να τον ανοιξω ολες της φορες που μου το εχει κανει με εναν τροπο τον εχω ξανα φτιαξει κανοντας τον βιδες (βγαζω ram gpu καλοδια κτλ) τι μπορει να φτεει παιδια fx 8320 gigabyte 970a-ud3p crucial ballistix tactical tracer 8g(4x4)1866MHz corsair cx600 radeon HD 4350 hdd sata2 2007
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το άνοιγμα δεν έχει σχέση με τον HDD. Αλλού είναι το πρόβλημά σου. Δοκίμασε άλλη τροφοδοτικό για αρχή και άλλη κάρτα γραφικών.
Whitefanged Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 το εκανε μονο οταν τον εβαζα σε sleep mode μολις παταγα να ξανα ανοιξει εδινε τα ρευματα κανονικα αλλα εικονα οχι χθες ομως που τον ειχα κλεισει κανονικα παλι μου εκανε το ιδιο ολες της φορες που μου το εχει κανει με εναν τροπο τον εχω ξανα φτιαξει κανοντας τον βιδες (βγαζω ram gpu καλοδια κτλ) Έχεις βραχυκύκλωμα. κάπου ακουμπάει το m/b ή κάτι ακουμπάει στο m/b. Δοκίμασε να χαλαρώσεις όλες τις βίδες που στηρίζουν το m/b στο case. Χαλάρωσε τις βίδες του pci bracket της κάρτας γραφικών/ήχου κλπ. Προσπάθησε να σιγουρευτείς ότι δεν ζορίζεται πουθενά το m/b και κυρίως ότι είτε οι κεφαλές από τις βίδες ή το σπείρωμα από πίσω δεν ακουμπάει κάποιο κύκλωμα. EDIT: Βγάλτα όλα έξω και ακούμπα τα στο κουτί της m/b ή άλλο χάρτινο κουτί/ αντιστατική επιφάνεια. Δοκίμασε αν στο κάνει κι έτσι. Αν διορθωθεί το πρόβλημα έχεις βραχυκύκλωμα. Αν όχι μάλλον φταίει το psu. 1
zeroGravity Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Έχεις βραχυκύκλωμα. κάπου ακουμπάει το m/b ή κάτι ακουμπάει στο m/b. Δοκίμασε να χαλαρώσεις όλες τις βίδες που στηρίζουν το m/b στο case. Χαλάρωσε τις βίδες του pci bracket της κάρτας γραφικών/ήχου κλπ. Προσπάθησε να σιγουρευτείς ότι δεν ζορίζεται πουθενά το m/b και κυρίως ότι είτε οι κεφαλές από τις βίδες ή το σπείρωμα από πίσω δεν ακουμπάει κάποιο κύκλωμα. EDIT: Βγάλτα όλα έξω και ακούμπα τα στο κουτί της m/b ή άλλο χάρτινο κουτί/ αντιστατική επιφάνεια. Δοκίμασε αν στο κάνει κι έτσι. Αν διορθωθεί το πρόβλημα έχεις βραχυκύκλωμα. Αν όχι μάλλον φταίει το psu. ωραια θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες με την mobo αλλα ο θορυβος που κανει ο hdd δεν ειναι ενα θεμα και αυτο? το psu ειναι ενος χρονου εχω εγγυηση να τους το παω μονο του να το ελλεγξουν? Το άνοιγμα δεν έχει σχέση με τον HDD. Αλλού είναι το πρόβλημά σου. Δοκίμασε άλλη τροφοδοτικό για αρχή και άλλη κάρτα γραφικών. το φοβομουν οτι μπορει να φτεει η καρτα αλλωστε ψαχνω να αγορασω αυτο το καιρο το ερωτημα μου ειναι ο speaker δεν δινει καποιο σημα αναλογα το προβλημα εστο για την καρτα νομιζα πως δινει
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 ωραια θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες με την mobo αλλα ο θορυβος που κανει ο hdd δεν ειναι ενα θεμα και αυτο? το psu ειναι ενος χρονου εχω εγγυηση να τους το παω μονο του να το ελλεγξουν? το φοβομουν οτι μπορει να φτεει η καρτα αλλωστε ψαχνω να αγορασω αυτο το καιρο το ερωτημα μου ειναι ο speaker δεν δινει καποιο σημα αναλογα το προβλημα εστο για την καρτα νομιζα πως δινει Αν η κάρτα υπολειτουργεί ή γενικά δεν είναι στα καλά της δεν σου δίνει κάποιο σήμα. Αν είναι εντελώς νεκρή ναι τότε μπορει να κάνει και τα μπιπ της. 1
zeroGravity Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το άνοιγμα δεν έχει σχέση με τον HDD. Αλλού είναι το πρόβλημά σου. Δοκίμασε άλλη τροφοδοτικό για αρχή και άλλη κάρτα γραφικών. Έχεις βραχυκύκλωμα. κάπου ακουμπάει το m/b ή κάτι ακουμπάει στο m/b. Δοκίμασε να χαλαρώσεις όλες τις βίδες που στηρίζουν το m/b στο case. Χαλάρωσε τις βίδες του pci bracket της κάρτας γραφικών/ήχου κλπ. Προσπάθησε να σιγουρευτείς ότι δεν ζορίζεται πουθενά το m/b και κυρίως ότι είτε οι κεφαλές από τις βίδες ή το σπείρωμα από πίσω δεν ακουμπάει κάποιο κύκλωμα. EDIT: Βγάλτα όλα έξω και ακούμπα τα στο κουτί της m/b ή άλλο χάρτινο κουτί/ αντιστατική επιφάνεια. Δοκίμασε αν στο κάνει κι έτσι. Αν διορθωθεί το πρόβλημα έχεις βραχυκύκλωμα. Αν όχι μάλλον φταίει το psu. μου το ξανά έκανε σήμερα και το έκανα βίδες όλο τα ξανά τοποθέτησα πιο προσεκτικά για το βραχυκύκλωμα και άνοιξε κανονικά και της άλλες φορές βεβαία το ίδιο έκανα για να άνοιξη άλλα πρόσεξα κάτι στη κάρτα γραφικών που είναι λίγο παράξενο εδώ στη photo το έχω κυκλώσει κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω αφού το κάνει όποτε του (καπνίσει) αυτό δεν αποδεικνύει ότι δεν φταίει το psu?
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Όχι δεν είναι παράξενο. Βρες ένα δανεικό τροφοδοτικό και κράτησέ το αρκετές μέρες αφού το κάνει όποτε γουστάρει. 1
zeroGravity Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Όχι δεν είναι παράξενο. Βρες ένα δανεικό τροφοδοτικό και κράτησέ το αρκετές μέρες αφού το κάνει όποτε γουστάρει. μου το ξανα εκανε σημερα και το πηγα στο πλαισιο απο εκει που εχω παρη το psu-mobo-cpu και ριξαν το φτεξιμω στον hdd αλλα με λιγο ζορισμα που τους εκανα τελικα μου καναν αντικατασταση psu ομως και παλι επεμεναν οτι εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο σκληρος γιατι σε ενα τεστ τους βγηκε health 79% σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου γιατι χαρις εσενα επεμενα να τεσταρουν ξανα και ξανα το psu 1
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το να έχει θέμα και ο σκληρός μπορεί αλλά δεν είναι απαραίτητος για να ξεκινήσει το pc. Σου αντικτέστησαν το τροφοδοτικό ή περιμένεις απάντηση?
zeroGravity Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Το να έχει θέμα και ο σκληρός μπορεί αλλά δεν είναι απαραίτητος για να ξεκινήσει το pc. Σου αντικτέστησαν το τροφοδοτικό ή περιμένεις απάντηση? μου εδωσαν αμεσως καινουριο απλα μου ειπαν για τον σκληρο οτι δεν εχει πολυ ζωη ακομα
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ελπίζω τελικά να ήταν το τροφοδοτικό το πρόβλημα για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Αν ξανά αρχίσουν τα προβλήματα ενημέρωσα. Πάρε τα αρχεία σου από τον σκληρό άμεσα.
zeroGravity Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ελπίζω τελικά να ήταν το τροφοδοτικό το πρόβλημα για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Αν ξανά αρχίσουν τα προβλήματα ενημέρωσα. Πάρε τα αρχεία σου από τον σκληρό άμεσα. οκ σε ευχαριστω και παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα