Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδω και μια 10αρια μερες αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα στης αρχες μου το εκανε μονο οταν τον εβαζα σε sleep mode μολις παταγα να ξανα ανοιξει εδινε τα ρευματα κανονικα αλλα εικονα οχι

χθες ομως που τον ειχα κλεισει κανονικα παλι μου εκανε το ιδιο και ετσι οπως το εψαχνα λιγο ακουγα ενα θορυβο απο τον hdd σαν δονησει μαζι με θορυβο ακομα κανει και αφου καταφερα να τον ανοιξω

ολες της φορες που μου το εχει κανει με εναν τροπο τον εχω ξανα φτιαξει κανοντας τον βιδες (βγαζω ram gpu καλοδια κτλ)

τι μπορει να φτεει παιδια

fx 8320

gigabyte 970a-ud3p

crucial ballistix tactical tracer 8g(4x4)1866MHz

corsair cx600

radeon HD 4350

hdd sata2 2007

Δημοσ.

Το άνοιγμα δεν έχει σχέση με τον HDD. Αλλού είναι το πρόβλημά σου. Δοκίμασε άλλη τροφοδοτικό για αρχή και άλλη κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

το εκανε μονο οταν τον εβαζα σε sleep mode μολις παταγα να ξανα ανοιξει εδινε τα ρευματα κανονικα αλλα εικονα οχι

χθες ομως που τον ειχα κλεισει κανονικα παλι μου εκανε το ιδιο

ολες της φορες που μου το εχει κανει με εναν τροπο τον εχω ξανα φτιαξει κανοντας τον βιδες (βγαζω ram gpu καλοδια κτλ)

Έχεις βραχυκύκλωμα.

κάπου ακουμπάει το m/b ή κάτι ακουμπάει στο m/b.

Δοκίμασε να χαλαρώσεις όλες τις βίδες που στηρίζουν το m/b στο case.

Χαλάρωσε τις βίδες του pci bracket της κάρτας γραφικών/ήχου κλπ.

Προσπάθησε να σιγουρευτείς ότι δεν ζορίζεται πουθενά το m/b και κυρίως

ότι είτε οι κεφαλές από τις βίδες ή το σπείρωμα από πίσω δεν ακουμπάει

κάποιο κύκλωμα.

EDIT: Βγάλτα όλα έξω και ακούμπα τα στο κουτί της m/b ή άλλο χάρτινο κουτί/

αντιστατική επιφάνεια. Δοκίμασε αν στο κάνει κι έτσι. Αν διορθωθεί το πρόβλημα

έχεις βραχυκύκλωμα. Αν όχι μάλλον φταίει το psu.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις βραχυκύκλωμα.

κάποιο κύκλωμα.

ωραια θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες με την mobo αλλα ο θορυβος που κανει ο hdd δεν ειναι ενα θεμα και αυτο? το psu ειναι ενος χρονου εχω εγγυηση να τους το παω μονο του να το ελλεγξουν?

Το άνοιγμα δεν έχει σχέση με τον HDD. Αλλού είναι το πρόβλημά σου. Δοκίμασε άλλη τροφοδοτικό για αρχή και άλλη κάρτα γραφικών.

το φοβομουν οτι μπορει να φτεει η καρτα αλλωστε ψαχνω να αγορασω αυτο το καιρο το ερωτημα μου ειναι ο speaker δεν δινει καποιο σημα αναλογα το προβλημα εστο για την καρτα νομιζα πως δινει

Δημοσ.

ωραια θα δοκιμασω αυτα που μου ειπες με την mobo αλλα ο θορυβος που κανει ο hdd δεν ειναι ενα θεμα και αυτο? το psu ειναι ενος χρονου εχω εγγυηση να τους το παω μονο του να το ελλεγξουν?

το φοβομουν οτι μπορει να φτεει η καρτα αλλωστε ψαχνω να αγορασω αυτο το καιρο το ερωτημα μου ειναι ο speaker δεν δινει καποιο σημα αναλογα το προβλημα εστο για την καρτα νομιζα πως δινει

Αν η κάρτα υπολειτουργεί ή γενικά δεν είναι στα καλά της δεν σου δίνει κάποιο σήμα. Αν είναι εντελώς νεκρή ναι τότε μπορει να κάνει και τα μπιπ της.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις βραχυκύκλωμα.

κάποιο κύκλωμα.

μου το ξανά έκανε σήμερα και το έκανα βίδες όλο τα ξανά τοποθέτησα πιο προσεκτικά για το βραχυκύκλωμα και άνοιξε κανονικά και της άλλες φορές βεβαία το ίδιο έκανα για να άνοιξη άλλα πρόσεξα κάτι στη κάρτα γραφικών που είναι λίγο παράξενο εδώ στη photo το έχω κυκλώσει

κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω αφού το κάνει όποτε του (καπνίσει) αυτό δεν αποδεικνύει ότι δεν φταίει το psu?

post-294251-0-80485500-1457399566_thumb.jpg

Δημοσ.

Όχι δεν είναι παράξενο.

Βρες ένα δανεικό τροφοδοτικό και κράτησέ το αρκετές μέρες αφού το κάνει όποτε γουστάρει.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν είναι παράξενο.

Βρες ένα δανεικό τροφοδοτικό και κράτησέ το αρκετές μέρες αφού το κάνει όποτε γουστάρει.

μου το ξανα εκανε σημερα και το πηγα στο πλαισιο απο εκει που εχω παρη το psu-mobo-cpu και ριξαν το φτεξιμω στον hdd αλλα με λιγο ζορισμα που τους εκανα τελικα μου καναν αντικατασταση psu ομως και παλι επεμεναν οτι εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης ο σκληρος γιατι σε ενα τεστ τους βγηκε health 79%

σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου γιατι χαρις εσενα επεμενα να τεσταρουν ξανα και ξανα το psu 

• Like 1
Δημοσ.

Το να έχει θέμα και ο σκληρός μπορεί αλλά δεν είναι απαραίτητος για να ξεκινήσει το pc. Σου αντικτέστησαν το τροφοδοτικό ή περιμένεις απάντηση?

Δημοσ.

Το να έχει θέμα και ο σκληρός μπορεί αλλά δεν είναι απαραίτητος για να ξεκινήσει το pc. Σου αντικτέστησαν το τροφοδοτικό ή περιμένεις απάντηση?

μου εδωσαν αμεσως καινουριο απλα μου ειπαν για τον σκληρο οτι δεν εχει πολυ ζωη ακομα

Δημοσ.

Ελπίζω τελικά να ήταν το τροφοδοτικό το πρόβλημα για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Αν ξανά αρχίσουν τα προβλήματα ενημέρωσα.

Πάρε τα αρχεία σου από τον σκληρό άμεσα.

Δημοσ.

Ελπίζω τελικά να ήταν το τροφοδοτικό το πρόβλημα για να μην ταλαιπωρείσαι άλλο. Αν ξανά αρχίσουν τα προβλήματα ενημέρωσα.

Πάρε τα αρχεία σου από τον σκληρό άμεσα.

οκ σε ευχαριστω και παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...