seloner Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά αγόρασα το συγκεκριμένο keyboard από το Πλαίσιο σήμερα και όταν το άνοιξα το layout δεν ήταν το ίδιο με την φωτογραφία που είχε έξω από το keyboard .Κανονικά το αριστερό shift είναι ολόκληρο ενώ στο δικό μου keyboard ήταν μισό και υπάρχει δεξιά του το κουμπάκι με την πλαγιαστή κάθετο και την κάθετο 90 μοίρες.Πήγα στο Πλαίσιο και ανέφερα το πρόβλημα και αν και η συσκευασία εξωτερικά είχε ένα σκίσιμο μου δέχτηκαν αμέσως την επιστροφή χρημάτων.Μου αρέσει πολύ το keyboard και είναι ότι ακριβώς ήθελα ,πώς βρίσκω το σωστό layout;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δεν δοκιμάζεις μία ερώτηση στη Logitech Ελλάδας τη Δευτέρα το πρωί; 210 6774512
seloner Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ναι σωστό έλεγα να τους πάρω σήμερα αλλά είναι κλειστά.
SaFiS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στα κουτιά συνήθως είναι το US Layout. Το πληκτρολόγιο μάλλον ήταν UK Layout. Λογικά θα το έγραφε απο έξω. Το Πλαίσιο δεν το αναφέρει πουθενά στα χαρακτηριστικά, όπως όφειλε. Θυμάσαι αν στο 3 είχε και το σύμβολο της λίρας Αγγλίας??
seloner Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Έγραφε us english layout.Την λίρα την είχε σίγουρα αλλά νομίζω ήταν στο 4.Πάντως το παπάκι ήταν κανονικά στο 2.
SaFiS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Συνήθως το μισό αριστερό Shift είναι στα UK, έχω τέτοιο Layout σε ένα Keysonic X-Type. Δυστυχώς και στην Logitech αναφέρει ότι η φωτό είναι γενικής χρήσης και ότι υπάρχουν διάφορα Layout. Απο skroutz είδα μόνο ένα κατάστημα να το φέρνει στα ίδια χρήματα αλλά δεν αναφέρει και εκεί τι Layout έχει... Πάντως και στο amazon που το είδα δεν αναφέρει Layout... Mήπως βγαίνει έτσι τελικά και η φωτό είναι Generic όπως λέει στο site της Logitech??
seloner Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Παιδια το βρηκα απο εδω με 106 pounds.Ποιο Layout να παρω;https://buy.logitech.com/store?Action=DisplayPage&Env=BASE&Locale=en_GB&SiteID=logieu&id=ThreePgCheckoutShoppingCartPage Εδω πως να παρεις την προσφορα https://linustechtips.com/main/topic/559859-uk-logitech-g810-for-%C2%A310699-with-the-division/
SaFiS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το μόνο σίγουρο είναι να μην πάρεις Γερμανικό (QWERTZ). Τώρα για τα άλλα Layout δεν ξέρω. Εγώ θα τους έστελνα ένα email και θα ζητούσα μια φωτό απ'το UK Layout μήπως είναι διαφορετικό απο αυτό που πήρες...
seloner Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ναι απλα δυστυχως τελιωνει η προσφορα και δεν θελω να την χασω.
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αυτο δυστηχως που παρατηρω ειναι οτι η Logitech εχει ριξει την εγγυηση στα πληκτρολογια της και δεν καταλαβαινω τον λογο. 3χρονια εγγυηση το G710+ και ολα τα καινουργια μονο2 χρονια...
Whitefanged Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το πήρα την Πέμπτη από Polytope και έχει κοντό αριστερό shift και το έξτρα πλήκτρο. Το layout που γράφει η συσκευασία είναι US English Layout και η φώτο της συσκευασίας είναι με μεγάλο αριστερό shift. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα την Παρασκευή και μου είπαν ότι όλα τα Logitech πληκτρολόγια Ελληνικής αντιπροσωπείας έχουν αυτό το layout. Μου πρότειναν αν θέλω να το επιστρέψω αλλά επειδή πρώτη φορά παθαίνω τέτοιο έρωτα με περιφερειακό αποφάσισα ότι δεν με πειράζει το κοντό shift:)
seloner Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ναι για καποιον λογο η logitech δεν φερνει το us layout στην Ευρωπη.Επειδη και εμενα μου αρεσε πολυ και το βρηκα σε προσφορα 138 ευρω απο το site της logitech το εχω παραγγειλει με το αγγλικο layout μηπως και.
SaFiS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ναι για καποιον λογο η logitech δεν φερνει το us layout στην Ευρωπη.Επειδη και εμενα μου αρεσε πολυ και το βρηκα σε προσφορα 138 ευρω απο το site της logitech το εχω παραγγειλει με το αγγλικο layout μηπως και. Είσαι σίγουρος για την τιμή?? 139.99 λίρες το δείχνει...
seloner Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Είχε μια προσφορά που έληξε την Δευτερα με δύο κωδικούς έπεφτε ή τιμή στα 138 ευρώ.Το είχα ανεβάσει στις προσφορές αλλά σβήστηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα