Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω φοβαμαι μην παω για μαλλι και βγω κουρεμενος....δεν ξερω,πραγματικα ειμαι μπερδεμενος....

Υπαρχει μια περιπτωση αυτη την βδομαδα να το παρει ενας φιλος και να το δοκιμασω....μονο ετσι θα μπορεσω να βγαλω μια ακρη..

Αυτο που μπερδευει ειναι οτι δεν βγαζει κανενα λαθος,δεν μπορει κατι τρεχει....τα αλλα 2 ,που περασαν απο τα χερια μου,εβγαζαν,οχι τρελα νουμερα,αλλα ειχαν...Αυτο τιποτα.???? τι εγινε,αυτοματα καθαρισε η γραμμη μου.??

Δημοσ.

Και εγω φοβαμαι μην παω για μαλλι και βγω κουρεμενος....δεν ξερω,πραγματικα ειμαι μπερδεμενος....

Υπαρχει μια περιπτωση αυτη την βδομαδα να το παρει ενας φιλος και να το δοκιμασω....μονο ετσι θα μπορεσω να βγαλω μια ακρη..

Αυτο που μπερδευει ειναι οτι δεν βγαζει κανενα λαθος,δεν μπορει κατι τρεχει....τα αλλα 2 ,που περασαν απο τα χερια μου,εβγαζαν,οχι τρελα νουμερα,αλλα ειχαν...Αυτο τιποτα.???? τι εγινε,αυτοματα καθαρισε η γραμμη μου.??

ειναι ενα ρισκο αυτο.λογικα θα εισαι οκ.για το 9980 κανε και firmware update στο τελευταιο αν δεν το εκανες πριν που το λεγαμε).αν το δοκιμασεις απο φιλο τοτε μια χαρα.τι λαθος περιμενεις να βγαλει?δεν εχεις crc ,fec,hec και τετοια?λογικα θα βγαλει.εκτος αν εχει κανα θεμαμε τα counters για αυτο σου ειπα και για το firmware.αν ειναι σταθερη η γραμμη θα εχεις απλα θα εχεις λιγα.τωραγια το snr θελει δοκιμες γιατι και εγω δεν το εχω ψαξει παραπανω για να χαμηλωσω πιο κατω το margin απο 6.και παιζω 1.410 up/ 9.136 down.εσυ τωρα με vdsl που εισαι 50 αρι τι να πειραξεις το snr.θα πας 50 ε και τι εγινε.?αν δεν παιζεις παιχνιδια ζητα interleave αντι για fast να παρεις κανα 1-2 mbit ακομα να φτασεις σχεδον τα 50.απο εκει και περα επειδη το καθε ρουτερ ειναι διαφορετικο το ενα μπορει να ειναι πιο σταθερο απο το αλλο και να σηκωνει λιγοτερα error.και σιγουρα το tp link ειναι καλυτερο απο zte,και speedport και τετοια.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα ...σημερα το πρωι μετρηση...

5168536662.png

Και απο εχθες στις 12 το μεσημερη ειναι το ρουτερ ετσι..< ουτε λαθος,σαν να εχει κολληση η οθονη,χαχαχα

v7igOs0.png

Δημοσ.

Καλημερα ...σημερα το πρωι μετρηση...

Και απο εχθες στις 12 το μεσημερη ειναι το ρουτερ ετσι..< ουτε λαθος,σαν να εχει κολληση η οθονη,χαχαχα

Δεν εχει πουθενα που να μετραει σε Fec,hec,crc errors?Μονο αυτο εχει?Σε καθε περιπτωση εφοσον κατεβαζεις μια χαρα και πιανεις το Max και δεν εχεις αποσυνδεσεις εισαι μια χαρα.Λιγα errors θα υπαρχουν απλα δεν ξερω μηπως τα εμφανιζει καπου αλλου γιατι εκει απλα γραφει packets και οχι fec,hec,crc.to firmware το εκανες?

κοιτα και αυτο αλλα ειναι μαλλον δυσκολο για extra stats

http://forum.kitz.co.uk/index.php?topic=14377.0

συζητανε πως μπορουν να δουν αυτα που θες .τα Crc,fec,hec.και κατι εφτιαξαν απο οτι διαβασα λιγο στα γρηγορα.καπου μεσα στο ρουτερ τα κραταει αυτα.μπορει και απο cli να φαινονται ενδεχομενως με καποια εντολη.θελει λιγο search

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει πουθενα που να μετραει σε Fec,hec,crc errors?Μονο αυτο εχει?Σε καθε περιπτωση εφοσον κατεβαζεις μια χαρα και πιανεις το Max και δεν εχεις αποσυνδεσεις εισαι μια χαρα.Λιγα errors θα υπαρχουν απλα δεν ξερω μηπως τα εμφανιζει καπου αλλου γιατι εκει απλα γραφει packets και οχι fec,hec,crc.to firmware το εκανες?

κοιτα και αυτο αλλα ειναι μαλλον δυσκολο για extra stats

http://forum.kitz.co.uk/index.php?topic=14377.0

συζητανε πως μπορουν να δουν αυτα που θες .τα Crc,fec,hec.και κατι εφτιαξαν απο οτι διαβασα λιγο στα γρηγορα.καπου μεσα στο ρουτερ τα κραταει αυτα.μπορει και απο cli να φαινονται ενδεχομενως με καποια εντολη.θελει λιγο search

Σημερα με πηραν απο hol αν παρελαβα το νεο μοντεμ και τους ενημερωσα για την κατασταση και τι εγινε με το ρευμα και τους ειπα για τον ΟΤΕ οτι δεν καταφεραν να το κανουν 6ρι πριν κανενα μηνα που το ειχα δωσει σαν αιτημα...

Μου ειπαν οτι ηταν προ βλαβης της υπογειας που ειχαμε και την εφτιαξαν και τωρα οτι μπορει να το κρατησει και να κλειδωσει κανονικα...

Επισης,οτι η εντολη που ειχαν δωσει για το 6αρι απο τον ΟΤΕ ,μπορει να (περιμενε) και με την πτωση τασεως και του νεου ανοιγματος της καμπινας να ρουφηξε την 6αρα κανονικα και μονιμα....Δεν ξερω ποσο αυτο στεκει η γινετε σαν εντολη....

Παντως μου ειπαν,αφου ειδε και ο τυπος οτι πλεον η γραμμη παιζει σταθερα με 6αρι snr και ειναι χωρις αποσυνδεσεις για πολλες ωρες,αν για καποιο λογο ξανα επιστρεψει το 9αρι,θα το κανουν απο ΟΤΕ ξανα 6αρι ,θελουν δεν θελουν....

Ετσι ειπε ,ετσι σας λεω....Τι θα γινει κανεις δεν ξερει...Παντως παει αερα,λαθη δεν βλεπω πουθενα αλλου...Και δεν γινετε να μην εχει..η γραμμη μου...800+ μετρα ειμαι ..

Aπο εδω βλεπεις λαθη πουθενα..??  αυτο που λενε οτι ειναι σημαντικο σε μια γραμμη τι ειναι και ποσο επρεπε να ειναι.? 

interleaveDepth=0

o05gQrS.png

Δημοσ.

Δευτερη μερα κα ιειναι καρφωμενο ετσι....Αυτο που με ενοχλει εινα ιοτι δεν μπορω με κανενα τροπο η τουλαχιστον καποιον που ξερω μεχρι τωρα να δω για τυχων λαθη τις γραμμης...Αυτο ειναι καρφωμενο στο 0 και παιζει μονο το MARGIN...

Ακομα δεν εχω κανει το νεο firmware, γιατι θα χασω το 50αρι....

NVUy6ti.png

Δημοσ.

Σημερα με πηραν απο hol αν παρελαβα το νεο μοντεμ και τους ενημερωσα για την κατασταση και τι εγινε με το ρευμα και τους ειπα για τον ΟΤΕ οτι δεν καταφεραν να το κανουν 6ρι πριν κανενα μηνα που το ειχα δωσει σαν αιτημα...

Μου ειπαν οτι ηταν προ βλαβης της υπογειας που ειχαμε και την εφτιαξαν και τωρα οτι μπορει να το κρατησει και να κλειδωσει κανονικα...

Επισης,οτι η εντολη που ειχαν δωσει για το 6αρι απο τον ΟΤΕ ,μπορει να (περιμενε) και με την πτωση τασεως και του νεου ανοιγματος της καμπινας να ρουφηξε την 6αρα κανονικα και μονιμα....Δεν ξερω ποσο αυτο στεκει η γινετε σαν εντολη....

Παντως μου ειπαν,αφου ειδε και ο τυπος οτι πλεον η γραμμη παιζει σταθερα με 6αρι snr και ειναι χωρις αποσυνδεσεις για πολλες ωρες,αν για καποιο λογο ξανα επιστρεψει το 9αρι,θα το κανουν απο ΟΤΕ ξανα 6αρι ,θελουν δεν θελουν....

Ετσι ειπε ,ετσι σας λεω....Τι θα γινει κανεις δεν ξερει...Παντως παει αερα,λαθη δεν βλεπω πουθενα αλλου...Και δεν γινετε να μην εχει..η γραμμη μου...800+ μετρα ειμαι ..

Aπο εδω βλεπεις λαθη πουθενα..??  αυτο που λενε οτι ειναι σημαντικο σε μια γραμμη τι ειναι και ποσο επρεπε να ειναι.? 

interleaveDepth=0

παμε ενα ενα γιατι θα πεσω απο τον τριτο σημερα.

οκ δεχομαι οτι πραγματι πιο πριν ειχε θεμα η γραμμη οποτε με 6 μπορει να μην ηταν σταθερα και ο οτε

να ειδε αποσυνδεσεις οποτε να μην το εκανε 6 και οτι τωρα αν του το ξαναπουν οτι μπορει να το βαλει.

παμε σε αυτο για τιν εντολη.δεν υπαρχει δεν στεκει.οταν μπαινει 6αρι μπαινει στο dslam .δεν εχει σημασια

αν εχει γινει διακοπη δεν εχει σημασια αν εχεις κλειστο το ρουτερ δεν εχει σημασια αν εισαι online.οταν μπει 6

στο dslam μπηκε 6.αν κανεις Reboot το ρουτερ και εισαι με 6 τοτε εχεις 6.αν κανεις Reboot το ρουτερ και εχεις 9 εχεις 9.

στην διακοπη ρευματος τι ακριβως εγινε για να καταλαβεις.επεσαν ολες οι γραμμες οποτε εσυ που συγχρονισεις καπως γρηγορα συγχρονισες παλι με 9 margin οπως και πριν εφοσον υποθεσουμε οτι δεν σου ειχαν βαλει 6 απλα λογω οτι οι μισοι πελατες ηταν

down συγχρονισες παραπανω.αντι δηλαδη για 45 λεμε τωρα πηγες στα 47.οταν αρχιζαν να συνδεονται οι αλλοι χρηστες επειδη ξεκινανε οι παρεμβολες το margin σου αρχισε να πεφτει και εφτασε πχ στο 6.

αν για καποιο λογο επεφτε πιο χαμηλα θα εχανες συγχρονισμο.επεσε ομως λιγο οποτε πηγε στο 6 που μια γραμμη μπορει να παιξει και στο 6.οταν κανεις reboot Ομως εφοσον υποθετουμε οτι δεν σε εχουν βαλει στο 6 τοτε θα συγχρονισεις με την κανονικη ταχυτητα και με 9 margin.

και να στο κανω και πιο απλο.αν ειχες 6 margin πριν την διακοπη τοτε οταν εγινε διακοπη θα συγχρονιζες με 6 margin και οταν θα συνδεονταν οι αλλοι το margin σου θα πηγαινε στο 3.αυτο γινεται διοτι οι παροχοι

δεν παιζουν με sra οποτε οταν κατι γινει στην γραμμη (ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΣΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ)τοτε δεν αλλαζει η ταχυτητα αλλα το margin.αν οι παροχοι υποστηριζαν sra τοτε το margin σου θα προσπαθουσε να μενει σταθερο μονιμα στο 9 για παραδειγμα και θα αλλαζε συνεχεια η ταχυτητα συγχρονισμου οπως αλλαζει το max attainable τωρα.

οτι εσενα επεσε στα 6 και εμεινες σταθερος σημαινει οτι ναι μπορεις να παιξεις και με 6 αλλα δεν σημαινει οτι ο οτε εβαλε 6 εκτος αν στο εχουν αλλαξει.

επισης αν ο οτε δεν δινει 6 margin στο vdsl οσο και να κοπανιετε η hol ο οτε δεν θα το βαλει.

οποτε δεν εχει θελουν δεν θελουν.το dslam ειναι του οτε ο οτε κανονιζει τι θα βαζει οχι ο παροχος.

λαθη σιγουρα θα εχεις απλα για καποιο λογο δεν στα εμφανιζει στο μενου.καπου αλλου θα πρεπε να υπαρχουν

τα crc/hec/fec errors που απλα δεν γινεται να ειναι μηδενικα γιατι εισαι χαλκος .και στα 50 μετρα να ησουν θα ειχες errors.δεν εισαι οπτικη ινα ουτε shdsl.

αν θες να δεις αν εχεις 6ari profile κανε Reboot και δες με τι θα συγχρονισεις.

οχι στην εικονα δεν αναφερει τα errors

το  interleave depth 0 μαλλον ειναι το fastpath.στην wiki βρηκα αυτο

"Fastpath" connections have an interleaving depth of 1.οσο μεγαλωνει το Interleave depth μεγαλωνει

και το delay

8 frame interleaving adds 5 ms round-trip-time, while 64 deep interleaving adds 25 ms

τωρα για σενα το 0 σημαινει fast

ADSL supports a various levels of interleaving, the depth of which can range from 0 (off) and from 1 to 64

Δευτερη μερα κα ιειναι καρφωμενο ετσι....Αυτο που με ενοχλει εινα ιοτι δεν μπορω με κανενα τροπο η τουλαχιστον καποιον που ξερω μεχρι τωρα να δω για τυχων λαθη τις γραμμης...Αυτο ειναι καρφωμενο στο 0 και παιζει μονο το MARGIN...

Ακομα δεν εχω κανει το νεο firmware, γιατι θα χασω το 50αρι....

το 50 αρι θα το χασεις καποια στιγμη οποτε ποιο το νοημα.αλλωστε τι 47,5 τι 50.μην ανησυχεις για τα errors.βαλε πανω αμα θες της hol να δεις τι errors βγαζει.αλλα το ειχες κανει με αλλα ρουτερ ηδη.επισης να δεις οτι λογικα θα κλειδωσεις με 9 margin πλεον:P

και κανε και το firmware update.οπως σου ειπα αν θες 50αρι μονιμα ζητα interleave.

Δημοσ.

Καλημερα...

Οντως επσε στα 45 μετα απο το reboot,που εκανα...

Σημερα το εδωσα σαν εντολη και βλεπουμε τι θα γινει...

firmware update θα το κανω αποψε το βραδυ και ο θεος ας βαλει το χερι του...

H hol παντως το ειχε δωσει,προ βλαβης και μου ειπαν μαλλον οτι της ειπε ο ΟΤΕ....θα δειξει..

Δημοσ.

Καλημερα...

Οντως επσε στα 45 μετα απο το reboot,που εκανα...

Σημερα το εδωσα σαν εντολη και βλεπουμε τι θα γινει...

firmware update θα το κανω αποψε το βραδυ και ο θεος ας βαλει το χερι του...

H hol παντως το ειχε δωσει,προ βλαβης και μου ειπαν μαλλον οτι της ειπε ο ΟΤΕ....θα δειξει..

και λογικα εχεις και 9 margin.δεν ξερω αν ο οτε το κανει.θα το μαθουμε.το fast το θες?αλλιως βγαλε το fast αν δεν στο φτιαξουν με 6αρι.παλι 50 θα πας.

firmware update με καλωδιο και μια χαρα θα παει.ελπιζω να σου συγχρονισει και καλυτερα.

Δημοσ.

Λες να πάρει με το νέο firmware ?

Ο ΟΤΕ γιατί να μην το κάνει? Το έκανε μία προ βλάβης, τώρα που πάει και καμπάνα η γραμμή, δεν πιστεύω.....

Ευχαριστώ για όλα, 2 μέρες μου είπαν, αντε να δούμε....

Δημοσ.

Σημερα το αλλαξα,δεν βλεπω καποια διαφορα (οπτικη),ουσιαστικη σαν ταχυτητα μπορω να πω ,οτι κατι εκανε....Kλειδωνει πιο γρηγορα και το βλεπω λιγο πιο ζωντανο...

Βεβαια,αλλαξα το ΑΝΝΕΧ Α και το εκανα ΑΝΝΕΧ Μ,κλειδωσε απο HOL κανονικα,δεν ξερω αν με χρωσουν κατι,αλλα αφου δεν το ζητησα,τι φταιω,και το ΜΑΧ RATE απο 7000 ,πηγε στις 8000+ ....δεν ξερω τι κερδιζω και τι χανω,αλλα για απογευμα πρωτη φορα κλειδωνει ετσι γενικα στην ιστορια του....Το πρωι περιμενω ακομα πιο πανω...

Η παπατα ηταν οτι πανω στις δοκιμες χαθηκε η ip και δεν καταφερνα με τιποτα να το κανω να σερφαρει....Μετα απο ωρα ,πηρα τηλ στη νεταιρια και μου ειπαν οτι ηταν στην περιοχη καποιο προβλημα...Ηρθε αργοτερα κανονικα,κλειδωσε σε ΑΝΝΕΧ Μ και ολα καλα....η λπετομερια εινα ιοτι τα ειχα και τα 2 fast-fast με ping 7 και κατα ενα περιεργο τροπο αυτο το ενα χαθηκε(που δινει μεσω ΟΤΕ) και γυρισε σε απλο....Τον λογο δεν ,εγω ισως ,δεν ξερω...

Η ταχυτητα που ειπα οτι πηρε πιο πανω,ηταν πριν χαθει η ip,δεν αλλαξε επειτα που γυρισε σε απλο.

Ποτε θα βαλω φωτια την καμπινα δεν ξερω,χαχαχαχα

Δημοσ.

Λες να πάρει με το νέο firmware ?

Ο ΟΤΕ γιατί να μην το κάνει? Το έκανε μία προ βλάβης, τώρα που πάει και καμπάνα η γραμμή, δεν πιστεύω.....

Ευχαριστώ για όλα, 2 μέρες μου είπαν, αντε να δούμε....

απο Firmware σε Firmware μπορει να υπαρξουν διαφορες στο συγχρονισμο μπορει και οχι.η διαφορα μπορει να ειναι βεβαια και προς τα πανω αλλα και προς τα κατω.

το βασικο δεν ειναι αν θα το κανει ή οχι αλλα αν δινει 6 ή οχι.αν δινει 6 εννοειται οτι θα το κανει.πχ στο vdsl μεχρι προτεινως δεν εδινε 6 αλλα καποιοι λενε οτι δινει.οπως η Hol δεν εδινε κατι αλλο περα απο 11 και πλεον δινει και 9 και 6 στο adsl.συνηθως δεν παιρνει 2 μερες αλλα το λενε τυπικα επειδη η βλαβη θελει θεωρητικα 48 ωρες για να φτιαχτει.ασχετα που δεν ειναι βλαβη

τo να συγχρονιζει πιο γρηγορα δεν λεει κατι.σκοπος ειναι αν εχεις συγχρονισει παραπανω.
το annex m δεν εχει σχεση με Hol.το dslam ειναι του οτε αρα η εκφραση ειναι κλειδωσε σε Ote κανονικα:P
για την χρεωση σου απαντησα στο αλλο θεμα.το max rate ειναι αχρηστο στην παρουσα φαση αφου το μεγιστο upload ειναι 5000.ζοριζεις λογικα
το download παραπανω χωρις λογο.το max attainable ειναι το μεγιστο θεωρητικο.δεν λεει κατι.
για το Ping επισης σου απαντησα στο αλλο.αφου δεν εχασες και το Profile σου δηλαδη το 6 margin μια χαρα.αλλιως θα το ξαναζηταγες και αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...