dbconan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Κυριοι καλημερα,εχω καποια θεματα με την αγορα η οχι νεου μοντεμ.. Εχω το ZXHN H367N απο την hol και τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι τα παρακατω.. Βεβαια τωρα ειμαι με adsl 2,απο καποιο προβλημα απο οτι λενε σε καρτα στην καμπινα του ΟΤΕ..Ευχομαι να ερθει ξανα,..Πιστευω οτι ειναι το μοντεμ μου που με γυρνα σε προφιλ και βρηκα καποια χρηματα και ειπα να παρω ενα νεο μοντεμ... Το θεμα ειναι πιο απο τα 2 η κανενα πιο καλο...Θα ηθελα να μπορω να ρυθμισω το margin της γραμμης μηπως και παει λιγο πιο καλα η τουλαχιστον το ιδιο ,αλλα πιο σωστα,μιας και το ZXHN κανει οτι θελει γενικα.. Ενα ειναι το Και το αλλο ειναι το ASUS DSL-N17U WIRELESS N300 GIGABIT ADSL/VDSL PSTN/ISDN MODEM ROUTER Για πειτε καμια γνωμη σε αυτα τα χρηματα και αν και πιο απο τα 2...Το asus αν δεν κανω λαθος εχει στο μενου του την ρυθμιση για margin και το αλλο μεσω του telnet..η κατι εχω μπερδεψει.... Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια...Τωρα ειμαι adsl2 ,στα 22.000 κλειδωμενος... Αξιζει να το αλλαξω της hol... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2016 από dbconan
plan B Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το TP-Link TD-W9980 δεν αντιστοιχει με την εικονα που εχεις βαλει
dbconan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το TP-Link TD-W9980 δεν αντιστοιχει με την εικονα που εχεις βαλει Σορρυ το εφτιαξα.... Καμια γνωμη.??
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Λίγο άκυρη η ερώτησή μου. Λες πως έχεις adsl 2 με 22Mbps ταχύτητα. Εγώ πάλι γιατί βλέπω vdsl2 και ταχύτητα 47Mbps; Μπορεί να βλέπω λάθος αλλά δεν νομίζω.
dbconan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κανονικα εχω vdsl2,αλλα καποιο προβλημα η στην καρτα της καμπινας του ΟΤΕ ,απο οτι λενε οι τεχνικοι η το μοντεμ το δικο μου(πιο δυσκολο) με γυρναει σε adsl2 εδω και 5 μερες... Την Δευτερα ειπαν οτι η βλαβη θα γινει,τωρα κανεις δεν ξερεις....Κανονικα εχω vdsl2,απλα το προβλημα που υπαρχει με κρατα σε adsl2..
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ααα οκ, δεκτό έτσι. Μου φάνηκε παράξενο οπότε είπα να ρωτήσω. 1
Lolarikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Για μενα μην παρεις αλλο. Αν λογκαρεις με κωδικους admin κανει παπαδες, εχει πολλες δυνατοτητες. Το wifi βεβαια κολλαει αλλα αυτο απο ο,τι εχω διαβασει λυνεται με static ip.
dbconan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Για μενα μην παρεις αλλο. Αν λογκαρεις με κωδικους admin κανει παπαδες, εχει πολλες δυνατοτητες. Το wifi βεβαια κολλαει αλλα αυτο απο ο,τι εχω διαβασει λυνεται με static ip. Για βοηθα λιγο στο λογκαρισμα,μου αρεσει οπως ακουγετε ολο αυτο.....Βοηθα λιγο την κατασταση..
Lolarikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/595435-pms-nat-type-2/page-3 Δες εδω. Μην αλλαζεις πραγματα που δεν ξερεις ομως. Πρωτα ρωτα εδω και μετα. Ειναι καλο router μην παρεις αλλο.
dbconan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Κατσε ,δεν θα αλλαξω τιποτα,απλα αυτο που μου εδειξες .μπαινουν εδω.?? η λεω λαλκιες.?? η καπου αλλου.??
Lolarikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εδώ μπαίνουν ναι. Βάλτους και θα βλέπεις όλες τις καρτέλες όχι τις μισές. Με το admin/admin δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. 1
dbconan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Lolarikos εισαι θεος..με εσωσες φιλε Λοιπον οταν εμπαινα σαν σκετος admin,δεν με αφηνε να διαλεξω το τι προφιλ ηθελα πχ VDSL2...Τα ειχε κλειδωμενα η hol...οταν μπηκα σαν σουπερ admin,χαχα αυτο αλλαξε και μπορουσα να διαλεξω οτι ηθελα... Το μοντεμ για καποιο λογο ηθελε και γουσταρε να κλειδωνει ΜΟΝΟ ,adsl2+....δεν ξερω τον λογο,προβλημα εχει,ετσι την ειδε,τι να πω...Αφου το εψαξα λιγο ,μου ηρθε να τα ξετσεκαρω ολα και να ζητησω αυτο που πληρωνα και ας μου ειχαν οτι εχει προβλημα απο την καμπινα του ΟΤΕ η καρτα τους η κατι τετοιο.. Βαζω λοιπον και ζηταω VDSL2,και το αφηνω στην τυχη του..Κανει ενα τσαφ ,σβηνουν ολα τα λαμπιονια και ξεκινα απο την αρχη.....περνει τον χρονο του,και βλεπω οτι ειναι πρασινα ολα...Λεω δεν μπορει κατι δεν παει καλα.... Μπαινω στο μοντεμ,και βλεπω κλειδωμενο στα 45.000+ και καμπανα ολα τα αλλα.... Τελικα με την βοηθεια του lolarikos και με την μικρη σκεψη να του ζητησω του μοντεμ αυτο που ηθελα ,ξανα ηρθα στα ισια μου.... Και ρωτω τωρα να παρω την hol και να τους χεσω για το ριμαδι τους.??? Οταν φωναζα οτι κατι δεν παει καλα,μου ελεγαν οτι εχει βλαβη η Καμπινα του ΟΤΕ... Lolarikos ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ
Lolarikos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Τίποτα φίλε dbconan, αν και κανονικά θα έπρεπε να ευχαριστείς το κύριο jkouko και τον γνωστό του που μας παρείχαν τα admin στοιχεία του H367N. Πάντως με το πρόβλημά σου απαντάς και σε ένα προηγούμενο thread που είχα ανοίξει σχετικά με το αν πρέπει όλα τα Modulation Types να είναι τικαρισμένα όπως δηλαδή είναι προεπιλεγμένα ή αν μπορούμε να αφήσουμε μόνο το VDSL2 αν είμαστε σε VDSL2. Η απάντηση τελικά είναι ότι όχι μόνο μπορούμε αλλά και επιβάλλεται για να μην αλλάζει λόγω βλάβης προφίλ μόνο του.
dbconan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω τοτε και τον κυριο jkouko και εσενα ξανα και ξανα....Πραγματικα σωθηκα απο πολλα τραβηγματα...
poulinos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Κυριοι καλημερα,εχω καποια θεματα με την αγορα η οχι νεου μοντεμ.. Εχω το ZXHN H367N απο την hol και τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι τα παρακατω.. Βεβαια τωρα ειμαι με adsl 2,απο καποιο προβλημα απο οτι λενε σε καρτα στην καμπινα του ΟΤΕ..Ευχομαι να ερθει ξανα,..Πιστευω οτι ειναι το μοντεμ μου που με γυρνα σε προφιλ και βρηκα καποια χρηματα και ειπα να παρω ενα νεο μοντεμ... Το θεμα ειναι πιο απο τα 2 η κανενα πιο καλο...Θα ηθελα να μπορω να ρυθμισω το margin της γραμμης μηπως και παει λιγο πιο καλα η τουλαχιστον το ιδιο ,αλλα πιο σωστα,μιας και το ZXHN κανει οτι θελει γενικα.. Ενα ειναι το Και το αλλο ειναι το Για πειτε καμια γνωμη σε αυτα τα χρηματα και αν και πιο απο τα 2...Το asus αν δεν κανω λαθος εχει στο μενου του την ρυθμιση για margin και το αλλο μεσω του telnet..η κατι εχω μπερδεψει.... Για βοηθηστε λιγο ρε παιδια...Τωρα ειμαι adsl2 ,στα 22.000 κλειδωμενος... Αξιζει να το αλλαξω της hol... οτι θα αλλαξεις ρουτερ δεν σημαινει οτι θα συγχρονισεις παραπανω.για το θεμα αλλαγης δεν νομιζω οτι φταιει το ρουτερ. τωρα το asus ετσι εχω ακουσει και εγω οτι αλλαζεις το margin απο το interface.το draytek 2760 το κανει που ξερει και ο spank να σου πει αλλα ειναι αρκετα ακριβο.το 9980 ειναι πολυ καλο και το εχει αγορασει πολυς κοσμος αλλα δεν ξερω αν αλλαζεις snr.κατα τα αλλα οπως σου εγραψα και στο αλλο θεμα σιγουρεψου για την καλωδιωση σου οτι δεν εχει bridge taps για να παρεις το max.επισης αμα δεν παιζεις παιχνιδια δεν εχει νοημα να εισαι σε fast path.θα κερδισεις και απο εκει σε ταχυτητα.ο παροχος δυσκολο να σου δωσει 6 margin που επισης θα ανεβαζε την ταχυτητα σου.μπορεις να το ζητησεις μηπως και σου δωσουν. Ααα οκ, δεκτό έτσι. Μου φάνηκε παράξενο οπότε είπα να ρωτήσω. οι καρτες οι vdsl συνηθως μπορουν να παιξουν και adsl αυτοματα αν βαλεις adsl εξοπλισμο πανω. Για μενα μην παρεις αλλο. Αν λογκαρεις με κωδικους admin κανει παπαδες, εχει πολλες δυνατοτητες. Το wifi βεβαια κολλαει αλλα αυτο απο ο,τι εχω διαβασει λυνεται με static ip. μπορεις αν εχεις ενα παλιο adsl router να το κανεις access point το ιδιο και για τον φιλο μας αν του εχει ξεμεινει κατι απο παλια http://www.insomnia.gr/topic/595435-pms-nat-type-2/page-3 Δες εδω. Μην αλλαζεις πραγματα που δεν ξερεις ομως. Πρωτα ρωτα εδω και μετα. Ειναι καλο router μην παρεις αλλο. και να κανει κατι λαθος μικρο το κακο.hardreset και ειναι μια χαρα. Κατσε ,δεν θα αλλαξω τιποτα,απλα αυτο που μου εδειξες .μπαινουν εδω.?? η λεω λαλκιες.?? η καπου αλλου.?? απλα να ξερεις βεβαια οτι ανα πασα στιγμη μπορει πχ ο παροχος να κανει firmware update και να αλλαξουν αυτα τα στοιχεια. Lolarikos εισαι θεος..με εσωσες φιλε Λοιπον οταν εμπαινα σαν σκετος admin,δεν με αφηνε να διαλεξω το τι προφιλ ηθελα πχ VDSL2...Τα ειχε κλειδωμενα η hol...οταν μπηκα σαν σουπερ admin,χαχα αυτο αλλαξε και μπορουσα να διαλεξω οτι ηθελα... Το μοντεμ για καποιο λογο ηθελε και γουσταρε να κλειδωνει ΜΟΝΟ ,adsl2+....δεν ξερω τον λογο,προβλημα εχει,ετσι την ειδε,τι να πω...Αφου το εψαξα λιγο ,μου ηρθε να τα ξετσεκαρω ολα και να ζητησω αυτο που πληρωνα και ας μου ειχαν οτι εχει προβλημα απο την καμπινα του ΟΤΕ η καρτα τους η κατι τετοιο.. Βαζω λοιπον και ζηταω VDSL2,και το αφηνω στην τυχη του..Κανει ενα τσαφ ,σβηνουν ολα τα λαμπιονια και ξεκινα απο την αρχη.....περνει τον χρονο του,και βλεπω οτι ειναι πρασινα ολα...Λεω δεν μπορει κατι δεν παει καλα.... Μπαινω στο μοντεμ,και βλεπω κλειδωμενο στα 45.000+ και καμπανα ολα τα αλλα.... Τελικα με την βοηθεια του lolarikos και με την μικρη σκεψη να του ζητησω του μοντεμ αυτο που ηθελα ,ξανα ηρθα στα ισια μου.... Και ρωτω τωρα να παρω την hol και να τους χεσω για το ριμαδι τους.??? Οταν φωναζα οτι κατι δεν παει καλα,μου ελεγαν οτι εχει βλαβη η Καμπινα του ΟΤΕ... μπορει και πραγματι να ειναι θεμα απο την καμπινα γιατι φαντασου ποσα ατομα εχουν το ρουτερ που εχεις εσυ.επισης δοκιμασε το.οτι εσυ του εχεις πει να κλειδωνει σε vdsl2 δεν σημαινει οτι αμα φαει φρικη η αλλη πλευρα οτι δεν θα εχεις προβλημα.απλα εκει αντι να σε συγχρονισει σε adsl2+ δεν θα σε συγχρονισει πουθενα αφου τα εχεις βγαλει ολα.οποτε δεν εχει νοημα να παρεις να βρισεις.η βλακεια με τα router τον παροχων ειναι οτι κοβουν πολλα.παντως εγω το zte θα το αλλαζα με κατι καλυτερο γενικα. Τίποτα φίλε dbconan, αν και κανονικά θα έπρεπε να ευχαριστείς το κύριο jkouko και τον γνωστό του που μας παρείχαν τα admin στοιχεία του H367N. Πάντως με το πρόβλημά σου απαντάς και σε ένα προηγούμενο thread που είχα ανοίξει σχετικά με το αν πρέπει όλα τα Modulation Types να είναι τικαρισμένα όπως δηλαδή είναι προεπιλεγμένα ή αν μπορούμε να αφήσουμε μόνο το VDSL2 αν είμαστε σε VDSL2. Η απάντηση τελικά είναι ότι όχι μόνο μπορούμε αλλά και επιβάλλεται για να μην αλλάζει λόγω βλάβης προφίλ μόνο του. σου απαντησα και στο αλλο θεμα.κανονικα θα πρεπε να παιζει vdsl2 απο default.για αυτο ειπαμε οτι ειναι για θεμα troubleshooting αυτο.απλα μπορει πραγματι να ειναι θεμα της καρτας απο την αλλη πλευρα.δεν ειναι παραξενο να εχει θεμα καποια καρτα . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα