azuli Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Θα σε πειραζε να απενεργοποιησεις οτιδηποτε εχει να κανει με sleep, hibernate, hybrid κλπ μεσα απο το power options? Δεν βλεπω πουθενα να αναφερεις οτι εχεις κανει και αυτο συγκεκριμενα γι αυτο το λεω. Εγω αυτο εχω κανει και εχω το high performance power plan και τα κουμπια ολα να κανουν shut down. Ποτε δεν μου εχει δημιουργησει θεμα να ανοιξει μονο του. Windows 10 φυσικα εννοω και ασχετα απο ρυθμισεις BIOS ναι τα εχω κλειστα ολα στα power options. Έλεος ποια αυτή η ms. Μου φαίνεται θα καταντήσει χειρότερη και από την apple. Αν της βγει και το θέμα με το store και καταφέρει να κυκλοφορούν τα πάντα μέσα από το σύστημα αυτό (αναφέρομαι στο άρθρο εδώ στο Insomnia για το uwp) τότε θα πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε για κάποιο καλό linux. πραγματικα οσο και να μου αρεσουν τα windows 10 αυτη τη φορα η microsoft το εχει ξεφτιλισει με το ποσο επιθετικη ειναι στο τι μπορεις και το τι δεν μπορεις να κανεις με το μηχανημα σου.Στην αρχη με ολα αυτα τα services που στελνει πισω πληροφοριες στους servers της,επειτα με τα υποχρεωτικα updates (ενταξει,υπαρχει τροπος να μην τα κανει αυτοματα αν και ειναι πολυ καλα κρυμμενος,αλλα οχι και να επιλεξεις ποια απο αυτα δεν θελεις),μετα με τα administrative permissions,τωρα με τα tasks..πολυ παρεμβαση στα w10..παρα πολυ παρεμβαση. Και ημουν και απο αυτους που κοροιδευα οσους μεναν στα 7 και τα 8.Αν και τα 10 ειναι πολυ καλυτερο λειτουργικο,αλλα τα ανταλλαγματα ειναι μεγαλα.Το παει βουρ για apple.Πραγματικα αν δεν δουλευα εξειδικευμενα προγραμματα μουσικης παραγωγης που δεν υπαρχουν ουτε θα υπαρξουν σε linux,θα ειχα παει σε linux. Φίλε μου στο δικό μου pc το πρόβλημα σταμάτησε όταν πήγα control panel - device manager - (Keyboards, Mice, Network Adapters, όλα τα Universal Serial Bus Controllers) - power management - tick στο: allow the computer to turn off this device to save power. Γιάννης εμενα μονο στα usb δεν ηταν τικαρισμενο αυτο,το τικαρα,για να δουμε.Αν και νομιζω πως η περιπτωση μου ειναι διαφορετικη.Thanks παντως!
azuli Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Φίλε μου στο δικό μου pc το πρόβλημα σταμάτησε όταν πήγα control panel - device manager - (Keyboards, Mice, Network Adapters, όλα τα Universal Serial Bus Controllers) - power management - tick στο: allow the computer to turn off this device to save power. Γιάννης δεν δουλεψε..αναμενομενο,ειναι απο τα tasks το θεμα. Ναι ρε... και σε μενα το κανει καμια φορα αυτο, ειναι γνωστο θεμα δεν παιζει ακομα καμια μονιμη λυση?
rfc Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Σε αλλους παιζε σε αλλους οχι, δες στο windows 10 thread τι εκανε ο adi μηπως και σου παιξει, σε αυτον δεν επαιξε 1
adi32 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Εγω τελικα με τη βοηθεια απο εδω βρηκα καποια ακρη στο θεμα του wake up http://www.howtogeek.com/122954/how-to-prevent-your-computer-from-waking-up-accidentally/ Στα Scheduled Tasks το Torrents Time ξυπναγε καθε λιγο το pc
Euclides Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι το κλείνεις το PC σου; Μήπως το βάζεις σε Hibernation; Τρέξε σε ένα elevated CMD την εντολή powercfg -h off, και δες αν συνεχίζει να κάνει τα ίδια.
azuli Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι το κλείνεις το PC σου; Μήπως το βάζεις σε Hibernation; Τρέξε σε ένα elevated CMD την εντολή powercfg -h off, και δες αν συνεχίζει να κάνει τα ίδια. δεν το κλεινω,το βαζω σε sleep.Δεν χρησιμοποιω το hibernation γιατι δεν ειναι τοσο γρηγορο οσο το sleep.
micos000 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Κάτι που σκέφτηκα πριν λίγο. Αν πας "Πίνακας Ελέγχου\Όλα τα στοιχεία του Πίνακα Ελέγχου\Επιλογές παροχής ενέργειας\Επεξεργασία ρυθμίσεων σχεδίου", πατήσεις "Αλλαγή ρυθμίσεων παροχής ενέργειας για προχωρημένους" και πας στην "Αναστολή λειτουργίας", έχει μια επιλογή "Να επιτρέπονται χρονοδιακόπτες ενεργοποίησης". Μήπως είναι ενεργοποιημένη η επιλογή; 1
azuli Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 βρηκα τι ηταν.Ηταν το γ@μημενο το acronis true image 2016 που προφανως εχει τρελο bug και ενω εχεις κλειστα ολα τα tasks του αυτο δεν τα κλεινει στην πραγματικοτητα. Το εβγαλα και τελειωσαν τα wakes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα