Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία,

Εδώ και τρεις μέρες μου ήρθε το redmi note 3 και σήμερα παρατήρησα 3 πίξελ που είναι πράσινα ένα μπλε και ένα κοκκινο, τα οποία είναι έτσι μόνο στο μαύρο, στο άσπρο είναι όλα μια χαρά, κολλημένα ειναι αυτά τα πιξελ? Διορθώνεται καπως?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία,

Εδώ και τρεις μέρες μου ήρθε το redmi note 3 και σήμερα παρατήρησα 3 πίξελ που είναι πράσινα ένα μπλε και ένα κοκκινο, τα οποία είναι έτσι μόνο στο μαύρο, στο άσπρο είναι όλα μια χαρά, κολλημένα ειναι αυτά τα πιξελ? Διορθώνεται καπως?

Φωτο μπορουμε να εχουμε?
Δημοσ.

Εγγύηση δεν έχει;

Εχει απλα ελεγα να αποφυγω την κινα αν γινετε!

Να πω επίσης ότι έχω την κινέζικη developer rom μέχρι  να πάρω άδεια να ξεκλειδώσω τον bootloader για να βάλω την ελληνική ρομ, μήπως διορθωθεί με την αλλαγή η δεν παίζει ρόλο η ρομ?

Δημοσ.

Η μενεις οπως εισαι,ή δοκιμαζεις εδω Ελλαδα αν καποιο service(με προσοχη)να σε βοηθησει ή μενεις οπως εισαι. Προσωπικα πετυχα αναλογο pixel και σε moto G3 βεβαια αλλο η αγορα απο Κινα και αλλο απο Ελλαδα για το after sales.

Δημοσ.

Θα το αφησω ετσι, αν ξεκολισουν μόνα τους, έτσι και αλλιώς είναι τόσο μικρά που φένονται με το ζορι και φένονται μόνο στο μαυρο!

Ευχαριστώ παιδια!

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...