mousatoi.gr Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Και επανερχόμαστε στην ικανοποίηση της παρεχόμενης υπηρεσίας και στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων. Προσωπικά , τουλάχιστον στο συγκεκριμένο website που είναι καθαρά χομπίστικο μιας και με ενδιαφέρει προσωπικά το topic , με αφήνει παγερά αδιάφορο ένα unique style λογότυπο πόσο μάλλον το branding. Προσάρμοσα λοιπόν τις ανάγκες μου στο budget που ήθελα να διαθέσω επιλέγοντας το fiverr. Δεν κατηγόρησα τον Χρήστο για αυτό που λέει , όπως τόνισα ο καθένας κοστολογεί την δουλειά του όσο νομίζει και αξιολογείται για αυτήν , αλλά δεν σημαίνει πως έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις και ανάγκες. Αν θεωρούμαι και εγώ αλλά και όσοι επιλέγουν μια φθηνή λύση " τζαμπατζήδες " και " δεύτεροι " τότε μάλλον έχουμε παρεξηγήσει κάπως τα πράγματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Αν δεν είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις χρήματα για λογότυπο, είτε γιατί δεν έχεις, είτε γιατί τα θεωρείς πεταμένα λεφτά, τότε ποιος ο λόγος να έχεις λογότυπο; Καλύτερα να μην έχεις καθόλου παρά να έχεις ένα του σωρού.
nikos121 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Εγω ενα του σωρου θελω φιλε μου. Δε θελω τιποτα το ιδιαιτερο. Απλα δε μπορω να το φτιαξω μονος μου
Gilfoyle Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Απλά αυτό που προσπαθούν να σας πουν ο Χρήστος και ο angmar, είναι ότι ένας designer επαγγελματίας, είναι 10-20-100 φορές περισσότερο επαγγελματίας από το 99,999% των περιπτώσεων του fiverr. 3 βασικά πράγματα: Ο επαγγελματίας, πληρώνεται για την ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, δηλαδή για κάτι που παράγει ο ίδιος. Η ποιότητα της δουλειάς του, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Το κόστος της δουλειάς του, εξαρτάται -συνήθως- από το πόσο κοστολογεί ο κάθε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ τον χρόνο του. Άμα ο καθένας που δημιουργεί ένα απλό blog για χαβαλέ δεν ενδιαφέρεται για επαγγελματικό logo, καλώς, κανένα πρόβλημα. Αλλά μην εξισώνουμε τους "designers του fiverr" με τους designers. Άμα εγώ δηλώνω "δημοσιογράφος", πληρώνομαι 20 cents/άρθρο και το μόνο που κάνω είναι copy paste από άλλα επαγγελματικά sites, δε σημαίνει ότι τόσο πρέπει να πληρώνεται ο επαγγελματίας δημοσιογράφος, επειδή "τόσο παίρνουν στο fiverr". Δεν ορίζω εγώ ο "άρπα κόλλα" το price range του κλάδου, ήμαρτον. Δεν αναφέρομαι καν στο ηθικό κομμάτι της υπόθεσης. Ότι μπορεί πχ κάποια εταιρία να έχει πληρώσει χιλιάδες ευρώ για ένα logo, το οποίο να ξεπατηκωθεί στο fiverr από "επαγγελματίες" και να μεταπωληθεί χωρίς καμία άδεια προφανώς για 5$. Εκεί δε σέβεσαι ούτε την εταιρία που έριξε τόσα χρήματα, ούτε τον designer που έριξε τόση δουλειά, και σου αξίζουν από την πρώτη μέχρι την τελευταία μήνυση. (δε το λέω σε κάποιον προσωπικά, γενικά μιλάω). Άλλο ένα ωραίο άρθρο για τους designers του fiverr και το κατά πόσο παράγουν όντως κάποιο design Θα εμπιστευόσουν μια εταιρία από τις παρακάτω, όταν το logo τους είναι αντιγραμμένο παντού; Πχ η πρώτη παρέχει και υπηρεσίες server. Όταν βλέπεις ότι μια εταιρία δεν έχει καλά καλά λεφτά για 1 logo, πιστεύεις θα είναι εντάξει από πλευράς infrastructure, έτσι ώστε να επενδύσεις σε αυτούς 100$/month για τον server τους, πάνω στον οποίο θα ανεβάσεις το σημαντικό project που ετοιμάζεις; Αποκλείεται. Και το χειρότερο; Δε μπορείς να ξέρεις ποια από τις εταιρίες επένδυσε ΟΝΤΩΣ σε logo (το original) μέχρι που κάποιος "επαγγελματίας" αποφάσισε να το μοιράσει παντού με 5$. http://www.teknocloud.ca/ http://www.cloudbuy.com/http://www.nextlevelinternet.c...http://www.cloudskill.co.uk/http://merchantcloud.com/https://play.google.com/store/...http://it-manager.pl/cloud-201... Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2016 από Gilfoyle 3
ziaba Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Αστο φιλε δε βοηθας. Αν ηθελα να το αγορασω δε θα ποσταρα εδω για βοηθεια. Φανταζομαι εσενα φυσικα ολα τα προγραμματα στον υπολογιστη σου αγορασμενα ειναι. Υπαρχουν και δωρεαν λογοτυπα απλα δενεχω τον χρονο να ψαξω ειλικρινα δεν εχω ουτε ενα σπασμενο προγραμμα και τα WINDOWS αγορασμενα μαζι με το λαπτοπ και να χα δεν ειμαι επαγγελματιας δεν βγαζω χρηματα απο αυτο ενω εσυ με το λογοτυπο που θα φτιαξεις θα προσελκυσεις πελατες=χρημματα ισως θα ναι και γραφιστες στους οποιους δεν εδωσες δουλεια που θα ερθουν να πιουν καφε στο μαγαζι σου
mousatoi.gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Ο άνθρωπος έκανε μια τόσο απλή ερώτηση και πέσατε να τον φάτε. Σαν να ρώτησε που μπορεί να βρεί ένα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό αυτοκινήτου να κάνει την δουλειά του και να του λέτε να πάει να αγοράσει καινούριο γιατί αυτοί που τα φτιάχνουν είναι επαγγελματίες και αν θέλει να έχει σωστό αυτοκίνητο πρέπει να αγοράσει καινούριο , και αυτοί που πουλάνε μεταχειρισμένα είναι κλέφτες και "¨δεύτεροι ". ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ. Ρώτησε ΑΝ και ΠΩΣ μπορεί να έχει ένα ΔΩΡΕΑΝ λογότυπο για να το κάνει ότι γουστάρει. Τώρα τι ζόρι τραβάτε εσείς με αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα. Μιλάμε για εταιρική ταυτότητα και branding σε ένα προσωπικό blog που δεν ξέρει αν θα μετρήσει 1 μήνα ζωής? Έχετε την εντύπωση ότι ο καθένας που ξεκινάει ένα blog ή site για τον χαβαλέ του ή με σκοπό να μάθει 2 πράγματα και ίσως να κερδίσει κάποια χρήματα από αυτό στο μέλλον , έχει business plan? Προσαρμόστε λίγο οι "επαγγελματίες" τις υπηρεσίες στις ανάγκες της καθημερινότητας και της αγοράς και τότε κάνουμε συζήτηση για τον επαγγελματισμό. Όταν άνοιξα την επιχείρηση μου και έστησα εταιρική ιστοσελίδα πλήρωσα 250 ευρώ μόνο για το λογότυπο. Και είναι πραγματικά μοναδικό και δεν μετάνιωσα ούτε cent. Για το blog που ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου όμως όχι δεν είμαι διατεθιμένος να ξοδέψω το ίδιο ποσό και συγνώμη κιόλας ε? Στόχος - ανάγκες - προτεραιότητες - budget. Έτσι πάει είτε το γουστάρετε είτε όχι. Αυτή είναι η ωμή πραγματικότητα. Τώρα αν εσείς ζείτε σε κάποιο άλλο σύμπαν λυπάμαι δεν μπορώ να ανοίξω την πύλη και να σας επαναφέρω. 3
0verc0me Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλημερα γνωριζει καποιος καποιο site με (σχεδον) ετοιμα λογοτυπα και κυρίως δωρεαν? που να μπορεις να τα παραμετροποιησεις λιγο ως προς το μεγεθος το χρωμα και το κειμενο. Κατι σαν και αυτο εδω http://prntscr.com/abbr0j αλλα σε δωρεαν. Ευχαριστώ Μια απλη λυση αλλα με μονοχρωμα εικονιδια, και δωρεαν download: http://logomakr.com/ edit: τωρα που το βλεπω, μπορεις να αποθηκευσεις και το logo απο το site freelogoservices της φωτο σου, χρησιμοποιοντας το developer tools..
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μιλάμε για εταιρική ταυτότητα και branding σε ένα προσωπικό blog που δεν ξέρει αν θα μετρήσει 1 μήνα ζωής? Έχετε την εντύπωση ότι ο καθένας που ξεκινάει ένα blog ή site για τον χαβαλέ του ή με σκοπό να μάθει 2 πράγματα και ίσως να κερδίσει κάποια χρήματα από αυτό στο μέλλον , έχει business plan? Ένα προσωπικό blog δεν χρειάζεται ούτε "εταιρική ταυτότητα", καθότι δεν είναι εταιρία, ούτε βέβαια branding καθότι δεν είναι brand. Και για τον ίδιο λόγο δεν χρειάζεται καν logo. Καλύτερα να μην έχεις καθόλου λογότυπο παρά να έχεις ένα κλεμμένο, γιατί με 5 ευρώ αυτό ακριβώς παίρνεις, μια παραλλαγή του λογοτύπου κάποιου άλλου. Αν έχεις τόσο χαμηλή ηθική που δεν σου καίγεται καρφί δικαίωμα σου. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν, και δικαίως, ότι τέτοιες πρακτικές τους προσβάλλουν σαν επαγγελματίες. Κι είναι εξίσου δικαίωμα τους να το επισημαίνουν. Κι επειδή το παίζεις πολύ έξυπνος να σου θέσω κι ένα σενάριο εργασίας. Αν αύριο πάει κάποιος κι αντιγράψει όλα τα εικαστικά σου, αν υποθέσουμε ότι είναι αυθεντικά και δεν τα έχεις κλέψει από τρίτους, και τα πουλά μετά μπιρ παρά θα είσαι εντάξει; Με βάση όσα μας λες εδώ δεν θα πρέπει να έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα. Γιατί κάπου θα υπάρχει ένας ταλαίπωρος πελάτης που θα θεωρεί υπερβολικό να πληρωσει πάνω από €100 για ένα site. Οπότε τι καλύτερο από το να κλέβουμε τα εικαστικά τρίτων και να τα πουλάμε στη φτήνια κι όλα καλά κι ωραία. Φτιάξε λοιπόν εκείνο το site για SEO και Internet marketing που λες, να σου κλέψουν μετά οι εταιρίες το περιεχόμενο και να δεις τι ωραία που θα αισθανθείς. Αρχοντιλίκια.
mousatoi.gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ένα προσωπικό blog δεν χρειάζεται ούτε "εταιρική ταυτότητα", καθότι δεν είναι εταιρία, ούτε βέβαια branding καθότι δεν είναι brand. Και για τον ίδιο λόγο δεν χρειάζεται καν logo. Καλύτερα να μην έχεις καθόλου λογότυπο παρά να έχεις ένα κλεμμένο, γιατί με 5 ευρώ αυτό ακριβώς παίρνεις, μια παραλλαγή του λογοτύπου κάποιου άλλου. Αν έχεις τόσο χαμηλή ηθική που δεν σου καίγεται καρφί δικαίωμα σου. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν, και δικαίως, ότι τέτοιες πρακτικές τους προσβάλλουν σαν επαγγελματίες. Κι είναι εξίσου δικαίωμα τους να το επισημαίνουν. Κι επειδή το παίζεις πολύ έξυπνος να σου θέσω κι ένα σενάριο εργασίας. Αν αύριο πάει κάποιος κι αντιγράψει όλα τα εικαστικά σου, αν υποθέσουμε ότι είναι αυθεντικά και δεν τα έχεις κλέψει από τρίτους, και τα πουλά μετά μπιρ παρά θα είσαι εντάξει; Με βάση όσα μας λες εδώ δεν θα πρέπει να έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα. Γιατί κάπου θα υπάρχει ένας ταλαίπωρος πελάτης που θα θεωρεί υπερβολικό να πληρωσει πάνω από €100 για ένα site. Οπότε τι καλύτερο από το να κλέβουμε τα εικαστικά τρίτων και να τα πουλάμε στη φτήνια κι όλα καλά κι ωραία. Φτιάξε λοιπόν εκείνο το site για SEO και Internet marketing που λες, να σου κλέψουν μετά οι εταιρίες το περιεχόμενο και να δεις τι ωραία που θα αισθανθείς. Αρχοντιλίκια. Το παίζω έξυπνος επειδή λέω το αυτονόητο , πως ο άνθρωπος έκανε μια απλή ερώτηση για την οποία δεν πήρε ποτέ απάντηση? Μάλλον είστε όλοι οι υπόλοιποι πολύ έξυπνοι και εγώ είμαι ο χαζός της υπόθεσης δεν εξηγείται διαφορετικά. Προσωπικά πήρα ένα text logo , μιας και αυτό ζήτησα και την εικονίτσα με το μούσι την πρόσθεσα εγώ για να μπεί στο favicon. Αν τώρα παρεξηγήθηκε τόσο πολύ ο δημιουργός του μουσακίου να τον κεράσω μια μπουγάτσα να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Το περιεχόμενο μου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το χρησιμοποιήσει ο καθένας για αναδημοσίευση αρκεί να αναφέρει την πηγή. Όσο για τα "εικαστικά" φυσικά και δεν τα δημιούργησα μόνος μου μιας και χρειάζομαι πραγματικές εικόνες κυρίως και δεν έχω την δυνατότητα να βγώ έξω στον δρόμο και να φωτογραφίζω κόσμο. Επειδή πολύ το κουράσαμε από την πλευρά μου το θέμα τελειώνει εδώ , μιας και άκρη δεν πρόκειται να βγεί. Καλή επαγγελματική συνέχεια σε όλους εύχομαι είτε στους σοβαρούς και ηθικούς επαγγελματίες είτε σε όλους εμάς τους υπόλοιπους αρχάρχιους , κλέφτες και ηλίθιους.
Gilfoyle Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Προσωπικά πήρα ένα text logo , μιας και αυτό ζήτησα και την εικονίτσα με το μούσι την πρόσθεσα εγώ για να μπεί στο favicon. Αν τώρα παρεξηγήθηκε τόσο πολύ ο δημιουργός του μουσακίου να τον κεράσω μια μπουγάτσα να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Σωστά! Αυτό επιζητάει ο δημιουργός ενός logo! Μια μπουγάτσα να πάνε τα φαρμάκια κάτω. Δε μπορεί να το εννοείς αυτό. Ειδικά με το παρακάτω quote, μου φαίνεται αδιανόητο να είναι κάποιος τόσο σταρχιδιστής και παρτάκιας, αλήθεια. Το περιεχόμενο μου δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να το χρησιμοποιήσει ο καθένας για αναδημοσίευση αρκεί να αναφέρει την πηγή. Δηλαδή, εσύ που έκλεψες και χρησιμοποίησες τη δουλειά κάποιου άλλου "ε θα τονε κερασω μια μπουγατσα να πανε τα φαρμακια κατω ρε φιλλλαρα χαρ χαρ χαρ" αλλά όταν μιλάμε για ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ, στοπ! Αναφορά σε πηγή με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός σου! Τι μυαλά κουβαλάτε μερικοί, αλήθεια απορώ. Η ΜΟΝΗ περίπτωση που το παραπάνω σκεπτικό εμ.. "στέκει" είναι άμα ΞΕΡΕΙΣ ότι το blog σου είναι καταδικασμένο να αποτύχει, να μην έχει ούτε 1 επισκέπτη και μη σου αποφέρει ούτε μισό δολάριο. Σε αυτήν την περίπτωση, δε χρειάζεσαι καν logo, δε θα αλλάξει τίποτα. Για το παρόν thread και τον TS, έχω να πω το εξής. Ζήτησε ένα free logo. Κάποιος άνθρωπος που διαβάζει αυτήν την πρόταση, καταλαβαίνει ότι χρειάζεται ένα logo προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα -ενδεχομένως- επικερδές project. Διότι άμα ήθελε να "μάθει", ή για χαβαλέ, τότε πολύ απλά ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ LOGO. Επομένως, η απάντηση του Χρήστου -που ξεκίνησε όλη αυτήν την κουβέντα- είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ. Θυμίζω: Ένα πράγμα μόνο θα σου πω, αν αγοράσεις λογότυπο από το fiverr ή όποιο άλλο site "του κιλού" να ξέρεις ότι αυτή την εικόνα θα περάσεις και στον κόσμο, θα είσαι η εταιρεία ή το προιόν του δωρεάν ή του 5€. Μετά από αυτό, ΕΣΥ έπεσες να φας τον Χρήστο ρωτώντας τον άμα ο "γραφίστας" του fiverr είναι λιγότερο γραφίστας από αυτόν (που είναι, ΞΕΚΑΘΑΡΑ). Επίσης, μετά από αυτό, ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ TS κατευθύνατε την συζήτηση στην αξία του logo, στο άμα τα 5$ είναι αρκετά και στην "υπερκοστολόγηση" που υπάρχει κατά τη γνώμη σας στον κλάδο. Οπότε μη διαμαρτύρεσαι τώρα ότι πέσαμε να φάμε τον TS. Έκανε μια ερώτηση, με ελλειπή στοιχεία, πήρε μια απάντηση που δεν του άρεσε και ξεκίνησε αυτή η κουβέντα. Στην τελική σε forum είμαστε για ανταλλαγή απόψεων. 2
k33theod Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Εάν κάποιος θέλει ένα καλό ιδιάιτερο λογότυπο θα πληρώσει κάποιον να το κάνει εάν όχι θα βρέι κάποιο free ή με 2 €. Είναι όπως πολλά πράγματα της αγοράς. Μου θυμίζει η φάση τους επιπλοποιούς που όταν ήρθαν τα έτοιμα έπιπλα τύπου ΙΚΕΑ λέγανε ότι είναι φθηνιάρικα και κακής ποιότητας και σε κοιτούσαν με μισό μάτι άν αγόραζες από εκεί. Σήμερα κανείς δεν φτιάχνει έπιπλα σε επιπλοποιό ούτε ράβει κοστούμι σε ράφτη. Σε λίγα χρόνια κανείς δεν θα φτιάχνει site ή logo σε κάποιους που το πουλάν για χρυσό. Θα υπάρχει η μεγάλη εταιρεία που θα σου το δίνει μισή τιμή και θα το παίρνουν όλοι από κει. Εάν οι γραφίστες έχουν πρόβλημα με αυτό θα πρέπει να προσαρμοσθούν Αν δεν είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις χρήματα για λογότυπο, είτε γιατί δεν έχεις, είτε γιατί τα θεωρείς πεταμένα λεφτά, τότε ποιος ο λόγος να έχεις λογότυπο; Καλύτερα να μην έχεις καθόλου παρά να έχεις ένα του σωρού. Είναι αστείο. Εάν δεν θές να έχεις super ουαου γερμανικό αυτοκίνητο καλύτερά να μήν έχεις καθόλου παρά ένα γιαπωνέζικο, και ένα δεν ΄θες 4κ tv καλύτερα να μην έχεις καθόλου. Σέβομαι απόλυτα τη δουλεία του επιπλοποιού του γραφίστα και του ράφτη αλλά και το δικαίωμα να αγοράσω από όπου θέλω και ότι θέλω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Το παίζεις έξυπνος επειδή είσαι προκλητικός και θεωρείς υπερβολικό να ενοχλείται κάποιος όταν ακούει να πληρώνεται η κατασκευή ενός λογοτύπου με πέντε ευρώ. Και κάνεις και συστάσεις να σοβαρευτούμε γιατί προφανώς οποιοσδήποτε αξιώνει να πληρώνεται σοβαρά λεφτά για τη δουλειά του στα μάτια σου είναι γελοίος. Ο σοβαρός επαγγελματίας είναι αυτός που κλέβει τη δουλειά τρίτων χωρίς ίχνος ντροπής. Κι αν βέβαια τύχει και σε πάρουν χαμπάρι εντάξει, θα τους κεράσεις μια μπουγάτσα κι όλα καλά.
k33theod Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 elorant δεν ξέρω αν απεθύνεσαι σε μένα. Δεν το παίζω έξυπνος, απλά πιστεύω ότι έτσι λειτουργεί γενικώς η αγορά. Ειδικά στο χώρο της πληροφορικής και ηλεκτρονικών τα πράγματα είναι ακόμα ποιό (free). Πιστεύω επίσης ότι αμά κάποιος είναι καλός στη δουλειά του θα δουλέψει και σε δύσκολες συνθήκες ανταγωνισμού και θα έχει πάντα δουλειά εάν όχι δική του σε κάποια εταιρεία και δεν χρειάζεται να θυμώνει που κάποιος αγοράζει (κινέζικά).
vadou Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Σήμερα κανείς δεν φτιάχνει έπιπλα σε επιπλοποιό ούτε ράβει κοστούμι σε ράφτη. Σε λίγα χρόνια κανείς δεν θα φτιάχνει site ή logo σε κάποιους που το πουλάν για χρυσό. Θα υπάρχει η μεγάλη εταιρεία που θα σου το δίνει μισή τιμή και θα το παίρνουν όλοι από κει. Εάν οι γραφίστες έχουν πρόβλημα με αυτό θα πρέπει να προσαρμοσθούν Έτσι νομίζεις. Ακόμα και σήμερα, αυτός που θέλει custom έπιπλα ή κουστούμι, μάντεψε από ποιον θα ψωνίσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα