Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

γνωριζει καποιος καποιο site με (σχεδον) ετοιμα λογοτυπα και κυρίως δωρεαν?

που να μπορεις να τα παραμετροποιησεις λιγο ως προς το μεγεθος το χρωμα και το κειμενο.

Κατι σαν και αυτο εδω http://prntscr.com/abbr0j αλλα σε δωρεαν.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα. Φυσικα και εκανα αναζητηση κ βρηκα τετοιες σελιδες. Αλλα οταν κατεληγες στο λογοτυπο σου ζηταγε να το αγορασεις. Πετανε εκει ενα free κ οποιος ψαρωσει

Δημοσ.

Καλημερα. Φυσικα και εκανα αναζητηση κ βρηκα τετοιες σελιδες. Αλλα οταν κατεληγες στο λογοτυπο σου ζηταγε να το αγορασεις. Πετανε εκει ενα free κ οποιος ψαρωσει

ε αγορασε το ο δημιουργος του site κλεφτης θα γινει? free εννοουνε οτι σου επιτρεπουν να χρησιμοποιησεις το προγραμμα τους

Δημοσ.

Αστο φιλε δε βοηθας. Αν ηθελα να το αγορασω δε θα ποσταρα εδω για βοηθεια. Φανταζομαι εσενα φυσικα ολα τα προγραμματα στον υπολογιστη σου αγορασμενα ειναι.

Υπαρχουν και δωρεαν λογοτυπα απλα δενεχω τον χρονο να ψαξω

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι πως τζάμπα παιδεύεσαι και ταλαιπωρείσαι. Μπες στο fiverr , βάλε έναν επαγγελματία να το κάνει και θα σου κοστίσει 5,50 δολάρια δηλαδή 5 ευρώ. Εγώ πάντως αυτό έκανα με το δικό μου και είμαι υπερευχαριστημένος.

Δημοσ.

Ως γραφίστας (επαγγελματίας του χώρου) βρίσκω το ποστ σου το λιγότερο προσβλητικό και ανήθικο!!!
Ακυρώνεις έναν ολόκληρο κλάδο...Λυπάμαι πραγματικά.

Ένα πράγμα μόνο θα σου πω, αν αγοράσεις λογότυπο από το fiverr ή όποιο άλλο site "του κιλού" να ξέρεις ότι αυτή την εικόνα θα περάσεις και στον κόσμο, θα είσαι η εταιρεία ή το προιόν του δωρεάν ή του 5€.

Δεν πρόκειται να σου αναλύσω την αξία της εταιρικής ταυτότητας αλλά ελπίζω κάποια στιγμή να το δεις σοβαρά το θέμα.

• Like 4
Δημοσ.

Δηλαδη Χρηστο αν κατεβασω το avast που ειναι δωρεαν ακυρωνω παλι εναν ολοκληρο κλαδο;

Αν κατεβασω το open office ακυρωνω την προσπαθεια της microsoft;

Δεν ειναι οτι κατεβαζω το photoshop και το σπαω με ενα activator. Ψαχνω μια υπηρεσια συγκεκριμενη που να προσφερεται δωρεαν οπως παρα πολλες εκει εξω. Αν την βρω καλως

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή ο γραφίστας του fiverr Χρήστο είναι "λιγότερο" γραφίστας από εσένα? Αυτό το σχόλιο που κάνεις είναι προσβλητικό. Ο καθένας κοστολογεί την δουλειά του όσο νομίζει και κανείς δεν έχει δικαίωμα να το κρίνει αυτό. Αν δεν σου αρέσει απλά δεν αγοράζεις , είναι ο πιο απλός νόμος της αγοράς και έτσι λειτουργεί και ο ανταγωνισμός.

Φυσικά και θα αγοράσει από το fiverr που του δίνει την δυνατότητα να λάβει σε μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή ένα λογότυπο χωρίς vector files χωρίς διορθώσεις ( κάποιες φορές ) , χωρίς εξτρά υπηρεσίες. Αυτό είναι το βασικό πακέτο του fiverr και από εκεί και πέρα όσο αυξάνονται οι απαιτήσεις σου αυξάνεται και το ποσό που πρέπει να πληρώσεις. 

Το θέμα όμως είναι ότι σου δίνεται η επιλογή να διαχωρίσεις τις υπηρεσίες που θέλεις να λάβεις και να πληρώσεις το αντίστοιχο αντίτιμο και όχι μια ταρίφα επειδή έτσι την έχουν όλοι , με όλον τον σεβασμό προς τον "κλάδο" σου. Τέτοιες λογικές μας πάνε πίσω όχι μπροστά.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, είναι λιγότερο γραφίστας από εμένα.. και ας ακούγεται προσβλητικό!
Κάποιος ο οποιος δεν σέβεται την δουλειά του δεν είναι άξιος σεβασμού!

Επίσης nikos121 και mousatoi.gr αν νομίζετε ότι το να φτιάξεις ένα λογότυπο είναι απλά χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα τότε οκ.
Σας αξίζει το λογότυπο του 5€.

Γιαυτό και έγραψα ότι δεν πρόκειται να αναλωθώ στο να γράψω την αξία της εταιρικής ταυτότητας.

• Like 3
Δημοσ.

Ε ναι φυσικα και μας αξιζει το λογοτυπο των 5ε. Δεν το ξεραμε υπεργραφιστα να σου δωσουμε 20+ για ενα λογοτυπο.

Οποτε ας τα δωσω εγω σε καποιον στο fiverr να κανω τη δουλεια μου και εσυ δωσε χαιρετισματα στον "κλαδο" σου

Δημοσ.

Το παν είναι να με ευχαριστεί το αποτέλεσμα και η ποιότητα της υπηρεσίας. Αν αυτή την ικανοποίηση την παίρνω πολύ φθηνότερα από ότι επικρατεί στην Ελληνική αγορά και στον κλάδο του γραφίστα τότε νομίζω ότι είναι μονόδρομος και διαφωνείς απλά για να διαφωνήσεις. Κοινή λογική είναι δεν λέμε κάτι παράξενο. 

Και να τα λες αυτά σε εμένα που έχω ξοδέψει το μισό μου ετήσιο εισόδημα τον τελευταίο χρόνο σε σεμινάρια για το internet marketing , ακούγεται γελοίο. Ιεράρχηση προτεραιοτήτων και διαχείρηση του budget είναι απλά.

Φιλικά, 

Δημήτρης

• Like 1
Δημοσ.

Δημήτρη και λοιποί, δεν έχει άδικο ο Χρήστος για τη σημασία της εταιρικής ταυτότητας. Μπορεί για εσένα και τον οποιονδήποτε που ξεκινά ένα site/blog για το χαβαλέ του, το branding να μην έχει μεγάλη σημασία και όντως δεν έχει, γι αυτό και οι λύσεις του fiverr μπορεί να βολεύουν.

Κάποιος ρώτησε αν οι τύποι του fiverr είναι λιγότερο γραφίστες απ το Χρήστο, ναι είναι και θα σας πω γιατί. Στο fiverr δεν υπάρχουν γραφίστες, τουλάχιστον όχι αυτοί που λέμε "worth their salt".
Ένα πάρα πολύ ωραίο άρθρο για το τί γίνεται στο fiverr με το logo design μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

TL;DR στο fiverr οι τύποι "ξεπατικώνουν" το logo από κάπου αλλού, κλέβουν δηλαδή τη δουλειά του άλλου, και στη μεταπωλούν, στην καλύτερη, αν δε το κλέβουν, το χρησιμοποιούν δεκάδες φορές, μοναδικότητα καμία λοιπόν για το logo. 

Η μοναδικότητα του λογοτύπου όμως είναι πολύ σημαντική σε περίπτωση που δεν κάνουμε κάτι για χαβαλέ. 

Και για να έρθουμε και λίγο πιο κοντά στα δικά μας, σας θυμίζει τίποτα το μουσάκι εδώ

EDIT: για όσους δε θέλουν να το δουν στο pinterest

beard.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...