YourTrueLegend Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τι να πει η toyota, η opel και η VW τότε... Θυμησε μου και τι σχεση εχει αυτο που εγραψες με αυτο που εγραψα. Οh wait. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν μιλάμε για best seller για το fiesta, τι να πουν και τα yaris, corsa, polo που είναι σχεδόν πάντα στην κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα. oh wait... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν μιλάμε για best seller για το fiesta, τι να πουν και τα yaris, corsa, polo που είναι σχεδόν πάντα στην κορυφή των πωλήσεων στην Ελλάδα. oh wait... Ειναι στο top5 της κατηγοριας σε πωλησεις σχεδον καθε χρονια και διαχρονικα; Ειναι. Κουραζεις. Και φυσικα το point μου δεν εχει να κανει με το ποιο ειναι το 1ο σε πωλησεις ουτε ποιο πουλαει παραπανω, αλλα οτι για τα φιεστα δεν εχουν θεμα ξεστοκαρισματος οι αντιπροσωπειες οταν το συγκεκριμενο μοντελο πουλαει τοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω οτι το φιεστα και οι εμποροι τους εχουν προβλημα με το ξεστοκαρισμα τους... Μαλλον το αναποδο γινεται, δεν προφταινουν να στοκαρουν για να προλαβαινουν παραγγελιες. Για best seller μιλαμε Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεσαι τον όρο best seller, αλλά αν σκεφτείς ότι το 2015 πουλήθηκαν 5000 yaris και μόλις 1700 fiesta, το fiesta κάθε άλλο παρά best seller είναι. Επίσης το γεγονός ότι βάζουν το fiesta συχνά/πυκνά σε προσφορά μάλλον το αντίθετο δείχνει από αυτό που περιγράφεις, δείχνει πως ρίχνουν τις τιμές για να ξεστοκάρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Στη μια σειρα γραφει οτι πουλησε 1700 κομματια μεσα σε 1 χρονο, δηλαδη γυρω στα 6 αμαξια την ημερα (συμπεριλαμβανομενων Σαββατων, Κυριακων, αργιων...) και στην αλλη οτι βγαζουν προσφορες για να ξεστοκαρουν. Οταν οι λεξεις χανουν το νοημα τους... Θα ρωταγα αν εχει ιδεα τι σημαινει η ενοια στοκ και τι η ενοια ξεστοκαρω, αλλα τι σημασια εχει. Ξεστοκαρει φιεστα η ελληνικη φορντ. Το εγραψε καποιος κατοικος μιας χρεοκοπημενης χωρας για εναν κολοσσο. Ετσι ειναι αμα το εχεις απο sales/marketing/finance. Πουλας 6 αμαξια την ημερα (και μαλιστα σε μια χρονια που οι πωλησεις σημειωσαν πτωση+capital controls κλπ) και λες "ξεστοκαρω". Διοτι προφανως στοκαρει καμια 20ρια την ημερα. Κι οταν βλεπει οτι δεν πωλουνται, συνεχιζει να στοκαρει/εισαγει απο Γερμανια και μετα τα πουλαει οσο-οσο για να τα ξεστοκαρει. Γιαυτο αλλωστε οταν πας να παραγγειλεις αμαξι σου λενε "σε 2-3 μηνες". Ειναι μεχρι να φτασει το... στοκ απο τον Αγιο Παντελεημονα στην αντιπροσωπεια. Αν δεν απατωμαι εσυ εισαι που ελεγες τις προαλλες οτι δεν υπαρχει φιεστα που να πωλειται 10.000 ευρω και οταν σου δειξαν 5-6 αντιπροσωπειες να πουλαν σε αυτην την τιμη, ελεγες οτι οι τιμες δεν ισχυουν γιατι...ετσι; Τελικα πειστηκες και ηρθες να μας ενημερωσεις οτι αυτη η τιμη ειναι λογω ξεστοκαρισματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Στη μια σειρα γραφει οτι πουλησε 1700 κομματια μεσα σε 1 χρονο, δηλαδη γυρω στα 6 αμαξια την ημερα (συμπεριλαμβανομενων Σαββατων, Κυριακων, αργιων...) και στην αλλη οτι βγαζουν προσφορες για να ξεστοκαρουν. Οταν οι λεξεις χανουν το νοημα τους... Θα ρωταγα αν εχει ιδεα τι σημαινει η ενοια στοκ και τι η ενοια ξεστοκαρω, αλλα τι σημασια εχει. Ξεστοκαρει φιεστα η ελληνικη φορντ. Το εγραψε καποιος κατοικος μιας χρεοκοπημενης χωρας για εναν κολοσσο. Ετσι ειναι αμα το εχεις απο sales/marketing/finance. Πουλας 6 αμαξια την ημερα (και μαλιστα σε μια χρονια που οι πωλησεις σημειωσαν πτωση+capital controls κλπ) και λες "ξεστοκαρω". Διοτι προφανως στοκαρει καμια 20ρια την ημερα. Κι οταν βλεπει οτι δεν πωλουνται, συνεχιζει να στοκαρει/εισαγει απο Γερμανια και μετα τα πουλαει οσο-οσο για να τα ξεστοκαρει. Γιαυτο αλλωστε οταν πας να παραγγειλεις αμαξι σου λενε "σε 2-3 μηνες". Ειναι μεχρι να φτασει το... στοκ απο τον Αγιο Παντελεημονα στην αντιπροσωπεια. Μιας και τα ξέρεις όλα, δεν μας εξηγείς και εμάς που δεν ξέρουμε γιατί η συγκεκριμένη μάρκα κάνει κατά καιρούς γενναίες εκπτώσεις στο συγκεκριμένο μοντέλο? Πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο μεγάλες προσφορές όταν, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πάντα, το fiesta όχι μόνο πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι αλλά είναι σε έλλειψη κιόλας? Τόσο ηλίθιοι είναι? Χωρίς ειρωνεία αυτή τη φορά, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να εισπράξεις την περιφρόνηση μου. Επίσης μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται το fiesta να είναι best seller, ενώ ο ανταγωνιστής του το yaris να πουλάει τα τετραπλάσια κομμάτια? Αν δεν απατωμαι εσυ εισαι που ελεγες τις προαλλες οτι δεν υπαρχει φιεστα που να πωλειται 10.000 ευρω και οταν σου δειξαν 5-6 αντιπροσωπειες να πουλαν σε αυτην την τιμη, ελεγες οτι οι τιμες δεν ισχυουν γιατι...ετσι; Τελικα πειστηκες και ηρθες να μας ενημερωσεις οτι αυτη η τιμη ειναι λογω ξεστοκαρισματος; Απατάσαι, τις προάλλες έλεγα πως δεν υπάρχει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή fiesta που να πωλείται 10.000€. Οι "5-6 αντιπροσωπεις" που αναφέρεις ήταν 3 site, το πρώτο ήταν ενός απατεώνα(αποδεδειγμένα) παραεισαγωγέα, και το δεύτερο αποδεδειγμένα είχε 2 χρόνια να ανανεωθεί. Το επίσημο site της αντιπροσωπείας εκείνη τη στιγμή δεν είχε καμία προσφορά για fiesta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οι πωλήσεις ενός αυτοκινητου δεν λενε τίποτα για το πιο ειναι καλύτερο,οι ανάγκες του καθενός ειναι διαφορετικές.Για παραδειγμα αν κάποιος θεωρει βασικότερο θεμα την αξιοπιστία παει στο yaris,αν καποιος θελει καλη οδική συμπεριφορά και καλη εξωτερική εμφανιση πάει στο fiesta κτλ.Καλο θα ηταν να πει και ο ts τι έκανε τελικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Οι πωλήσεις ενός αυτοκινητου δεν λενε τίποτα για το πιο ειναι καλύτερο,οι ανάγκες του καθενός ειναι διαφορετικές.Για παραδειγμα αν κάποιος θεωρει βασικότερο θεμα την αξιοπιστία παει στο yaris,αν καποιος θελει καλη οδική συμπεριφορά και καλη εξωτερική εμφανιση πάει στο fiesta κτλ.Καλο θα ηταν να πει και ο ts τι έκανε τελικα... Τον ts εκεί που είχε καταλήξει και ήθελε απλά μια επιβεβαίωση τον βλέπω μπερδεμένο και να ψάχνει πάλι από την αρχή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μιας και τα ξέρεις όλα, δεν μας εξηγείς και εμάς που δεν ξέρουμε γιατί η συγκεκριμένη μάρκα κάνει κατά καιρούς γενναίες εκπτώσεις στο συγκεκριμένο μοντέλο? Πως είναι δυνατόν να κάνει τόσο μεγάλες προσφορές όταν, σύμφωνα με τα λεγόμενα σου πάντα, το fiesta όχι μόνο πουλάει σαν ζεστό ψωμάκι αλλά είναι σε έλλειψη κιόλας? Τόσο ηλίθιοι είναι? Χωρίς ειρωνεία αυτή τη φορά, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να εισπράξεις την περιφρόνηση μου.Δεν ειναι τα λεγομενα μου, αλλα οι επισημοι αριθμοι. Με 6 ταξινομησεις την ημερα, 365/χρονο, σε μια χρονια με cc και κριση στην κορυφωση της, ειτε σου αρεσει, ειτε οχι το αμαξι πουλαει. Δεν ξεστοκαρει. Πουλαει. Επισης, ειτε σ'αρεσει , ειτε και οχι, αν πας να αγορασεις ενα fiesta, το πιθανοτερο ειναι να περιμενεις μερικους μηνες, καθως τα στοκ μοντελα ειναι λιγα . Εμεις στο ινσομνια, μαθαινουμε απο σενα οτι η ελληνικη ford ξεστοκαρει αυτα που παραγγελνει-εισαγει κατοπιν παραγγελιας πελατη 2ο hint: Δεν κανει καμια εκπτωση. ΠΑΝΤΟΤΕ στις τιμες αυτες πουλαγε. Αυτο που δεν εννοεις να καταλαβεις , ειναι οτι οι τιμες καταλογου ειναι παντα πολυ μεγαλυτερες απο τις τιμες που παιρνεις ως υποψηφιος αγοραστης. Το κανουν ολες οι εταιρειες, ξυπνα ή παψε να εκτιθεσαι. Επίσης μπορείς να μας εξηγήσεις πως γίνεται το fiesta να είναι best seller, ενώ ο ανταγωνιστής του το yaris να πουλάει τα τετραπλάσια κομμάτια?Θα σου εξηγησω αμεσως. Απλουστατα δεν εχεις ιδεα τι σημαινει ο ορος best seller. Πιθανολογω οτι κανεις μεταφραση του ορου στα ελληνικα και συμπαιρενεις οτι το "best seller" στην αυτοκινητοβιομηχανια χρησιμοποιειται μονο για το 1ο αμαξι σε πωλησεις. Ενω ας πουμε υπαρχουν λιστες best seller με 10 μοντελα. Απατάσαι, τις προάλλες έλεγα πως δεν υπάρχει εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή fiesta που να πωλείται 10.000€. Οι "5-6 αντιπροσωπεις" που αναφέρεις ήταν 3 site, το πρώτο ήταν ενός απατεώνα(αποδεδειγμένα) παραεισαγωγέα, και το δεύτερο αποδεδειγμένα είχε 2 χρόνια να ανανεωθεί. Το επίσημο site της αντιπροσωπείας εκείνη τη στιγμή δεν είχε καμία προσφορά για fiesta.Πρωτον δεν μιλουσες για καμια απολυτως στιγμη. Γενικα ελεγες οτι το φιεστα ουτε επαιξε ουττε παιζει στα 10.000. Συγκεκριμενα ελεγες απεριφραστα οτι το φθηνοτερο φιεστα κανει πανω απο 12.000 ευρω με το κλειδι στο χερι. Σημερα , 2-3 μηνες μετα, μας λες οτι εκεινη την περιοδο η φορντ ετρεχε οτι προσφορα μπορουσε για να προλαβει να ξεστοκαρει. Ανικητος Δευτερον σου δειξαν 3 σαιτ οπου ειχε 10.000 ευρω, και το ενα το εβγαλες απατεωνα (ενω ειναι αναμεσα στις αντιπροσωπειες βαση του σαιτ του επισημου εισαγωγεα), το αλλο οτι δεν ανανεωνεται και το αλλο οτι επειδη λεει απο 10.000, δεν ισχυει το 10.000 (!!!!). Μιλαμε για αλλο επιπεδο ξεροκεφαλου ρεζιλεματος. Τριτον, το κεντρικο σαιτ της φορντ και τοτε και τωρα τις ιδιες τιμες εχει. Πώς λοιπον οταν πριν 2 μηνες ισχυριζοσουν οτι δεν υπηρχε τετοια τιμη, τωρα ισχυριζεσαι οτι υπαρχει. Να σου πω πώς; Με λενε Ριζο κι οπως θελω τα γυριζω. Κωλοτουμπα στην κωλοτουμπα αναλογως του τι φανταζεσαι/νομιζεις/θες να μας πεις οτι ισχυει. Κλασσικη περιπτωση Ελληνα που επιασε ενα πληκτρολογιο στα χερια του. ΥΓ. Μη με απειλεις με περιφρονηση please, μετα με ποιον ασχετο που νομιζει οτι εχει γνωσεις επι παντος επιστητου θα εχω να γελαω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tripialosgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Τον ts εκεί που είχε καταλήξει και ήθελε απλά μια επιβεβαίωση τον βλέπω μπερδεμένο και να ψάχνει πάλι από την αρχή! Καλά είσαι....μπρός πίσω, πάνω κάτω κάνω... Πήγα πάλι μια προς τα πίσω και σκεφτόμουνα για μεταχειρισμένο αλλα επανήλθα στο καινούριο. Έχω πάρει απόφαση να κάνω την δέσμευση για τα επόμενα 7-8 χρονια περίπου στα 150 euro. Εννοείτε πως αν έχω την δυνατότητα να το ξεχρεώσω ποιο γρήγορα θα το κάνω. Τώρα εκεί που τείνω πολύ είναι στο hyundai η20 νέο, το οποιο και εμφανισιακά μου αρέσει πολύ αλλα όπως είπε κι ένας φίλος ποιο πάνω, για τα λεφτά του είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. Επίσης ένας φίλος ο οποιος το οδήγησε μου είπε ότι είναι φανταστικό αυτοκίνητο. Όπως μου είπε επίσης ότι "καταευχαριστήθηκε" το ford fiesta με ecoboost. Ήθελα να πάω σε αντιπροσωπεία(ες) τις hyundai αλλα αυτή που είναι κοντά μου δυστυχώς κλείνει στις 18:00 και λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω. Έχω σκοπό το σάββατο το πρωί να τις πάρω σβάρνα. Δυστυχώς μου είναι δύσκολο να γυρίσω σε αρκετές αντιπροσωπείες της αθήνας γιατί.."δεν έχω αμάξι". Θα επισκεφτώ, KIA, FORD και Hyundai και θα σας πω τι προσφορες πήρα...fingers crossed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλά είσαι....μπρός πίσω, πάνω κάτω κάνω... Πήγα πάλι μια προς τα πίσω και σκεφτόμουνα για μεταχειρισμένο αλλα επανήλθα στο καινούριο. Έχω πάρει απόφαση να κάνω την δέσμευση για τα επόμενα 7-8 χρονια περίπου στα 150 euro. Εννοείτε πως αν έχω την δυνατότητα να το ξεχρεώσω ποιο γρήγορα θα το κάνω. Τώρα εκεί που τείνω πολύ είναι στο hyundai η20 νέο, το οποιο και εμφανισιακά μου αρέσει πολύ αλλα όπως είπε κι ένας φίλος ποιο πάνω, για τα λεφτά του είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. Επίσης ένας φίλος ο οποιος το οδήγησε μου είπε ότι είναι φανταστικό αυτοκίνητο. Όπως μου είπε επίσης ότι "καταευχαριστήθηκε" το ford fiesta με ecoboost. Ήθελα να πάω σε αντιπροσωπεία(ες) τις hyundai αλλα αυτή που είναι κοντά μου δυστυχώς κλείνει στις 18:00 και λόγο δουλειάς δεν προλαβαίνω. Έχω σκοπό το σάββατο το πρωί να τις πάρω σβάρνα. Δυστυχώς μου είναι δύσκολο να γυρίσω σε αρκετές αντιπροσωπείες της αθήνας γιατί.."δεν έχω αμάξι". Θα επισκεφτώ, KIA, FORD και Hyundai και θα σας πω τι προσφορες πήρα...fingers crossed Θα έλεγα να πας και σε άλλες εταιρείες να δεις τι θα σου πουν, υπάρχουν πολλά ωραία αυτοκίνητα, τα έχεις αποκλείσει όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tripialosgr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Θα έλεγα να πας και σε άλλες εταιρείες να δεις τι θα σου πουν, υπάρχουν πολλά ωραία αυτοκίνητα, τα έχεις αποκλείσει όλα; Όχι δεν έχω αποκλείσει τίποτα ακόμη...εκτός απο το Yiaris. Στο ψάξιμο είμαι να πάρω προσφορες. Ότι άλλο προταθεί και εδώ στο φόρουμ θα το ψάξω. Τί έχεις κατα νού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγω σιγουρα θα περνουσα μια βολτα απο την mazda να δω το νεο mazda 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ενα καλο στην hyundai ειναι οτι εχει χαμηλοτερο επιτόκιο στο νεο i20 σε σχεση με τις υπόλοιπες εταιρίες αν δεν κανω λάθος.Στο site της hyundai μπορείς να υπολογισεις και τις δόσεις επίσης,αν και τελικη τιμη θα παρεις απτην αντιπροσωπεία.Τα καινουρια mazda δεν εισάγονται στην Ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Όχι δεν έχω αποκλείσει τίποτα ακόμη...εκτός απο το Yiaris. Στο ψάξιμο είμαι να πάρω προσφορες. Ότι άλλο προταθεί και εδώ στο φόρουμ θα το ψάξω. Τί έχεις κατα νού; opel, fiat, seat, peugeot, citroen θα πήγαινα σίγουρα! Ωραίο και το mazda 2 που έβαλε ο Μιχάλης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα