thephotoshoped Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 @YourTrueLegend Επειδή εξάντλησες το θέμα και χλευάζεις για γνωστούς και μπατζανάκηδες, διάβασε πρώτα το μήνυμα που αναφέρω πως δεν είμαι καμιάς εταιρείας fan και πως θα επέλεγα, αν μπορούσα το fiesta. 5θυρο ecoboost 12.000 με το κλειδι στο χερι, εκδοση trend, μη μεταλλικο χρωμα, κατοπιν προσφορας-εκπτωσης για πληρωμη τοις μετρητοις. Αυτό αναφέρεις στο μήνυμα σου. Που ακριβώς το βρήκες εσύ αυτό; Γιατί εγώ από την επίσημη σελίδα της ford παίρνω τιμή 13.012 για αυτήν ακριβώς την έκδοση. Δείξε μου λοιπόν που έχει αυτό το αμάξι 12.000 μαζί με έξοδα μεταφοράς κλπ που είναι γύρω στα 600-800€ και δεν περιλαμβάνονται στις σελίδες των εταιρειών αλλά ανακοινώνονται από την αντιπροσωπεία. Αλήθεια εσύ τόσο που σκίζεσαι, έχεις περάσει από αντιπροσωπεία να πάρεις τελική τιμή ή βολτάρεις στο ιντερνετ διότι εγώ πριν μήνες που έψαχνα πήγα και πήρα την παραπάνω τιμή. Όσον αφορά τα ανταλλακτικά ψάξε μόνος σου και ρώτα σε συνεργεία μην ακούς φίλους σου για να μάθεις τιμές για ανταλλακτικά ford και κόστος εγκατάστασης - συντήρησης. Δεν γράφω λοιπόν φανφάρες ούτε θέλω να εξυμνήσω κάποια εταιρεία έναντι άλλης όχι όμως και να βγάλεις κόστος ford ίσο με κόστος kia. Εντελώς ενδεικτικά δες πόσο κοστίζει κάτι πολύ απλό όπως ένας καθρέπτης http://www.ebay.com/itm/13-14-15-FORD-FIESTA-R-SIDE-VIEW-MIRROR-251957-/401069181089?fits=Make%3AFord%7CModel%3AFiesta , http://www.ebay.com/itm/DOOR-MIRROR-HEATED-2012-KIA-RIO-RIGHT-PASSENGER-RH-SEE-PICTURES-/252314584754?fits=Make%3AKia%7CModel%3ARio μεταχειρισμένος και όχι καινούργιος. Επειδή λοιπόν μπήκες και παρέθεσες 2 σελίδες που δείχνουν κόστος συντήρησης πήρες αυτόματα και το δικαίωμα να χλευάζεις όποιον έχει αντίθετη άποψη. Σε αυτό το κόστος πρόσθεσες και τιμή για σετ ιμάντα χρονισμού; Εφόσον λοιπόν θέλεις τόσο πολύ στοιχεία, πέρνα από μια αντιπροσωπεία και αφού μάθεις τελική τιμή για fiesta ρώτα πόσο κοστίζει ένας καινούργιος καθρέπτης και η τοποθέτηση του. Το ίδιο κάνε και στην Kia και θα περιμένω τα νέα στη συνέχεια. Τέλος, το ύφος σου και τα "να πεις στους φίλους σου ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους" πάνε πες τα αλλού και όχι σε ένα φόρουμ που γίνεται συζήτηση. Δεν σου έδωσα το παραμικρό δικαίωμα να μιλήσεις έτσι ούτε απευθύνθηκα σε σένα κατ' αυτόν τον τρόπο.
YourTrueLegend Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 @Dare-Devil: Κι εγω για βενζινη λεω, τους diesel δεν τους τσεκαρα καν Ακομα στην 6ετια, το φιεστα βγαινει 2% ακριβοτερο απο το rio και αυτο μονο στην περιπτωση που δεν κανει 20.000χλμ/χρονο, αλλα λιγοτερα! Αυτο το 2% ειναι μια διαφορα 20κατι ευρω, δηλαδη αδιαφορο. Σε ολες τις αλλες περιπτωσεις ομως το rio εχει ακριβοτερη συντηρηση (παντα χωρις να υπολογιζω τελη κυκλοφοριας οπου τοτε το ριο βγαινει σαφεστατα ακριβοτερο στη συντηρηση του, σε σημειο να κανει συντομα αποσβεση καποιος την οποια αρχικη διαφορα εχει στην τιμη το ecoboost με το 1.25 rio!). @Happy Kia Rio owner: Αρα τα επιχειρηματα απεναντι στα links που παρεθεσα και στα λενε οσο πιο ωραια και σαφη γινεται ειναι: -Δεν μ'αρεσει οπως μου απευθυνεσαι -Ρωτα κανα γνωστο σου να μαθεις για κοστη -Η διαφορα τιμης μεταχειρισμενων καθρεπτων, (οπου συγκρινεις τον ακριβοτερο μεταχειρισμενο που βρηκες στο ebay για φιεστα με τον φθηνοτερο που βρηκες για rio). Διοτι εγω βρισκω εναν μεταχειρισμενο που (και παλι) ειναι φθηνοτερος απο του rio: http://www.ebay.com/itm/2011-Ford-Fiesta-RH-BLACK-or-Painted-MIRROR-Skull-CAP-new-OEM-BE8Z-17D742-BA-/271381495175?fits=Model%3AFiesta&hash=item3f2f98fd87:g:uE8AAMXQVERS4XwU&vxp=mtr To πιο αστειο ομως ειναι, οτι για το φιεστα εβαλες καθρεπτη με ενσωματωμενο φλας, ενω για το ριο οχι! Συγκρινεις πατατες με ντοματες δηλαδη! Θελω να ελπιζω οτι απλως σου διεφυγε, αν κι εχω βασιμες υποψιες για το αντιθετο. Anyway νομιζω πως οποιος ενδιαφερεται να μαθει, καταλαβαινει ποιος μας λεει ιστοριες του χωριου, βασιζεται σε ανακριβειες και ραδιο αρβυλες και ποιος μιλα με χειροπιαστα στοιχεια. Αυτος ειναι και ο στοχος της συζητησης αλλωστε, να βοηθηθουν οι υπολοιποι, αρκει να εχουν την ικανοτητα να κρινουν τι διαβαζουν.
thephotoshoped Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ποια ήταν λοιπόν τα χειροπιαστά σου στοιχεία; Δειξτα! Όχι ιστοσελίδες από internet αλλά τιμολόγια από αντιπροσωπείες, γιατί αυτά είναι χειροπιαστά στοιχεία. Επίσης, ο καθρέπτης που παρέθεσες είναι για fiesta του 2011. Θύμησε μου το νέο μοντέλο του fiesta πότε βγήκε; Μήπως το 2013; Λέω εγώ τώρα.. Απάντησε στην ξεκάθαρη ερώτηση που σου έκανα για να δούμε ποιος μιλά με ακριβή στοιχεία: Απόδειξε μου ότι το 5θυρο fiesta με ecoboost έχει 12.000 με το κλειδί στο χέρι όπως ισχυρίζεσαι και που εγώ "δεν είδα στη σελίδα της ford". Μπες και δες αν έχει 12.000 και αν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδο ταξινόμησης. Δε μας είπες όμως, την τιμή αυτή στην έδωσαν από αντιπροσωπεία; Έχεις μιλήσει με τεχνικούς και έχεις καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα ανταλλακτικά της ford κοστίζουν το ίδιο με αυτά της Kia ή κάθεσαι στο πληκτρολόγιο σου και παραθέτεις "χειροπιαστά στοιχεία"; Για να δούμε τώρα ποιος λέει ιστορίες του χωριού. Περιμένω ακριβή απάντηση.
Joshua21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Επίσης, ο καθρέπτης που παρέθεσες είναι για fiesta του 2011. Θύμησε μου το νέο μοντέλο του fiesta πότε βγήκε; Μήπως το 2013; Λέω εγώ τώρα.. Επιπλέον το "CUP" σημαίνει καπάκι, δεν σημαίνει ολόκληρος καθρέφτης. 1
thephotoshoped Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Τι περιμένεις από κάποιον που με εξυπναδούλα και ύφος προσπαθεί να μας πείσει με χειροπιαστά στοιχεία (δηλαδή Links) για τα όσα λέει; Πέραν του καθρέπτη όποιος έχει ασχοληθεί λίγο με τον τομέα του αυτοκινήτου (όχι μέσω Internet) γνωρίζει πως η ford έχει ακριβότερα ανταλλακτικά από κορεάτικες εταιρείες ή από την Nissan π.χ. (όχι από την Toyota όμως). Αυτό δεν παύει να την καθιστά μια εξαιρετική εταιρεία στον χώρο. Και όπως έγραψα πολλές φορές το fiesta είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το ριο, όμως ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ. Δεν κοστίζει 12.000 με το κλειδί στο χέρι όπως ισχυρίζεται ο ανάγωγος που μάλλον δεν έχει περάσει ούτε την πόρτα αντιπροσωπείας. Γιατί αν το έχει κάνει περιμένω να επιβεβαιώσει αυτήν την τιμή. Ήδη έχει εκτεθεί με τιμές που δεν υπάρχουν στο site όπως με προέτρεψε να κάνω, με καπάκια από καθρέπτες κλπ. Παρόλα αυτά συνεχίζει να χλευάζει.. Επόμενο βήμα να μας πει ότι και το vag group έχει ανταλλακτικά ίδιας τιμής με τα κορεάτικα!
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ενω ο καθρεπτης που παρεθεσες εσυ χωρις ενσωματωμενο φλας ειναι η σωστη συγκριση με εναν που εχει. Γελαει ο κοσμος. Δεν ξανακουστηκε τυπος με επιχειρημα "εμενα μου ειπαν οι γνωστοι μου κι ο μπατζανακης μου οτι..." να αμφισβητει οτι βρει μπροστα του μεχρι και links με επισημες τιμες αντιπροσωπειας, επειδη λεει ειναι "links". Για να τελειωνουμε ομως: Oσο εχουν τα τελη κυκλοφοριας του rio απο μονα τους, τοσο κοστιζει η συντηρηση του fiesta. Οποιος θελει βγαζει τα συμπερασματα του και μαλιστα πολυ ευκολα. Οι υπολοιποι ας μεινουν στον πλανητη happy οτι θα πληρωνουν λιγοτερα για να συντηρησουν το rio. επειδη ετσι τους ειπαν οι πολλοι γνωστοι τους με fiesta
thephotoshoped Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ακόμη δεν απαντάς για την τιμή έτσι; Από αυτό να δεις τι συμπεράσματα βγαίνουν. Συνεχίζεις να εκτίθεσαι.
YourTrueLegend Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Tι θες να σου απαντησω για την τιμη; Οι τιμες που εδωσα ειναι τελικες με το κλειδι στο χερι για πληρωμη τοις μετρητοις απο αντιπροσωπεια και τις πηρα πριν 4 μηνες. Αν σε βολευει να πιστευεις οτι λεω ψεματα, τοτε ας ειναι. Εδω εβγαλες τη συντηρηση του rio 50% φθηνοτερη για να πεισεις τον εαυτο σου για την επιλογη σου, κι ενω σου παραθετω αδιασειστα στοιχεια που αποδεικνυουν το αναποδο και συνεχιζεις να επιδεικνυεις αρνηση πραγματικοτητας. Ε δε θα παω να ξαναπαιρνω προσφορες για να σε πεισω, οταν δεν πειθεσαι ουτως ή αλλως. Πιστευε και μη ερευνα εσυ. Οι υπολοιποι εχουν λαβει τις πληροφοριες τους οπως πρεπει.
sakks80 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οι τιμες που υπαρχουν στα site δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που μπορει να σου δωσει μια αντιπροσωπια.αν δεν πας ο ιδιος σε 2-3 αντιπροσωπιες να τους πεις θελω αυτο το αμαξι ταδε χρωμα και αυτη την εκδοση για να σου δωσει μια προσφορα συν καποαι δωρα εξτρα(αλλοι δινουν δερματινο σαλονι,αισθητηρες παρκαρισματος αλλοι δινουν σετ ζαντα αλουμινιου συν προβολακια ομιλχης και αισθητηρες παρκαρισματος)συν καποια εκπτωση που συνηθως κανουν δεν μπορεις να ξερεις ποσο θα σου κοστισει πραγματικα. τωρα για το αν το rio εχει λιγοτερα εξοδα συντηρησης απο το fiesta δεν το γνωριζω.εστω οτι εχει καπως φτηνοτερη συντηρηση και παλι αμαξι παιρνεις το οποιο θες να το ευχαριστηθεις στο δρομο και για την οδηγικη του συμπεριφορα και τα κρατηματα και για τις επιδοσεις του και την ασφαλεια.οποτε προτιμω να πληρωνω καθε 1 χρονο πχ που θα κανω service κατι παραπανω και το αμαξι να με ικανοποιει πληρως οδηγικα και σε επιδοσεις και σε εμφανιση και σε ποιοτητα κατασκευης.και οδηγικα το fiesta ισως εχει την καλυτερη συμπεριφορα απο ολα τα αμαξια της κατηγοριας του.οποιος το εχει οδηγησει ξερει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα