ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ναι το καταλαβαινω αλλα οχι να ζητανε κ οσα θελουν ρε γμτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tripialosgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Και εμενα πολλα μου φαινονται τα 4.600 γαι το πικαντο Κοντα 5000 γι αυτο το σκ@το;; Οχι ρε σεις 4.600 για picanto και με 100.000km κιολας. Σε αυτα τα λεφτα βρισκει swift, yaris 10ετιας, ακομα και golf 5 που ειναι μια κατηγορια πανω. ΟΚ, άρα άκυρων το στα Picando 5000. Πάμε παρακάτω. :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Έτσι είναι τι να κάνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Ε καλά οι περισσότεροι τη συζητάνε την τιμή πάντως. BritGreek, δεν αλλάζεις λίγο νωρίτερα τα δικά σου, να του πουλήσεις κανένα Getz να βολευτεί;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tripialosgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Τα 1000αρια λόγο φορολογίας όσο πάει και ακριβαίνουν ρε παιδιά...μήπως να κοιτάξω στα 1400cc ; Ούτος η άλλος τα τέλοι κυκλοφορίας θα είναι γύρο στο 150 παραπάνω τον χρόνο... άμα είναι να βρεθεί καλο αμάξι στα 1400cc με τα λεφτά ενός 1000cc και σε λιγότερα χιλιόμετρα και παλαιότητα...νομίζω ότι συμφέρει...όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν μπορείς να αντέξεις τα 1400 χίλιες φορές να πας σε αυτήν την κατηγορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλα φιλε δεν το συζηταμε,εννοειται 1400 αν μπορεις Κατι πικαντο 1000αρακια δεν πανε βημα,ενταξει καταλαβαινω οτι θες ενα αμαξι να κανεις την δουλεια σ κ δεν εχεις πολλες απαιτησεις αλλα ειναι κοροιδια να δωσει κανεις τοσα λεφτα για τετοιες κατηγοριες/κυβικα. Εχω οδηγησει Atos (νομιζω 1000αρακι) κ μου εβγαλε την πιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Γενικα αν οι Κορεατες βγαλουν μαχιμο μοτερ και το ριξουν πανω στο Rio (με ανταγωνιστικη τιμη) νομιζω οτι θα αρχισουν πολλοι να χανουν τον υπνο τους απο Γερμανια και Ιαπωνια μερια! Καλά οι κορεάτες τα τελευταία 3-4 χρόνια έχουν μουρλάνει την Ευρωπαική αυτοκινητοβιομηχανία. Το να γυρίζει ο πρόεδρος της VW και να λέει στο επιτελείο του "πως το καναν αυτό οι κορεάτες και εμείς γιατί δεν μπορούσαμε να το κάνουμε; " μπροστά σε κάμερα να τον τραβάει λέει πολλά. Ηταν μαζί με το επιτελείο του σε διεθνή έκθεση αυτοκινήτου και πήγαν στο περίπτερο της hyundai να δούνε το i30 . Την είπε στο επιτελείο του επειδή δεν κατάφεραν να λύσουν το θέμα τριξίματος του μοχλού ρύθμισης του τιμονιού ενώ οι Κορεάτες το λύσαν . Η απάντηση ενός που ήταν μαζί του ήταν "είχαμε μια λύση αλλά θα αύξανε το κόστος του αυτοκινήτου σημαντικά" ..... Για τον κινητήρα της ford τον 1000cc δεν το αμφισβητεί κανένας ότι σε turbo μοτέρ στα 1000 κυβικά πραγματικά είναι πολύ μπροστά απο τον ανταγωνισμό και δεν βραβεύεται τυχαία συνεχώς . Η hyundai έχει πλεον 1000 turbo σε 2 εκδόσεις 100hp και 120hp . Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουν κυκλοφορήσει κάποια μοντέλα και κάποια άλλα θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα μεταξύ αυτών είναι i20 και ceed . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tripialosgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Αν μπορείς να αντέξεις τα 1400 χίλιες φορές να πας σε αυτήν την κατηγορια 240 αντί 100 ευρώ το χρόνο μπορώ να τα αντέξω ναι. Το θέμα μου ειναί οτι σε αυτά τα κυβικά (1300 και κάτω) οι τιμές είναι τσιμπιμένες και επιλογές είναι δεκαετίας. Στο μόνο πράγμα που σκέφτομαι να κρατίσω είναι μάρκες Kia, Hyundai και άντε Toyota Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 240 αντί 100 ευρώ το χρόνο μπορώ να τα αντέξω ναι. Το θέμα μου ειναί οτι σε αυτά τα κυβικά οι τιμές είναι τσιμπιμένες και επιλογές είναι δεκαετίς. Στο μόνο πράγμα που σκέφτομαι να κρατίσω είναι μάρκες Kia, Hyundai και άντε Toyota Eπειδή γράφουμε εδώ μέσα και πολλά άλλα λίγο ασχετα με το θέμα σου και έχβ χάσει την μπάλα . Πόσα τελικα διαθέτεις και πόσα χιλιόμετρα έχεις σκοπό να κάνεις; Θα ναι αμάξι δουλειάς ή αμάξι καμιας βότλας μια φορά την βδομαδα ; Εξηγησε το μας λίγο αυτό . Να ναι μικρό ή μικρομεσαίο ; Δηλαδή στυλ yaris ή δεν θα σε χάλαγε και στυλ golf focus ; Απαντα μυο σε αυτά και σε λίγο θα χεις προτεινόμενα μοντέλα μεταχειρισμένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 240 αντί 100 ευρώ το χρόνο μπορώ να τα αντέξω ναι. Το θέμα μου ειναί οτι σε αυτά τα κυβικά (1300 και κάτω) οι τιμές είναι τσιμπιμένες και επιλογές είναι δεκαετίας. Στο μόνο πράγμα που σκέφτομαι να κρατίσω είναι μάρκες Kia, Hyundai και άντε Toyota Γτ μονο αυτες τις μαρκες ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tripialosgr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Eπειδή γράφουμε εδώ μέσα και πολλά άλλα λίγο ασχετα με το θέμα σου και έχβ χάσει την μπάλα . Πόσα τελικα διαθέτεις και πόσα χιλιόμετρα έχεις σκοπό να κάνεις; Θα ναι αμάξι δουλειάς ή αμάξι καμιας βότλας μια φορά την βδομαδα ; Εξηγησε το μας λίγο αυτό . Να ναι μικρό ή μικρομεσαίο ; Δηλαδή στυλ yaris ή δεν θα σε χάλαγε και στυλ golf focus ; Απαντα μυο σε αυτά και σε λίγο θα χεις προτεινόμενα μοντέλα μεταχειρισμένα . Ωραία. Έχουμε και λέμε: 1) Το αμάξι το θέλω για: i) Να πηγαίνω στην δουλειά. Η απόσταση είναι 12 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα ii) Που και που κανένα διήμερο επαρχία (καμια ώρα απόσταση το πολύ εκτος Aθήνας) iii) Γενικά λίγα χιλιόμετρα καθημερινός, εντός πόλις τις περισσότερες φορες. Απλή καθημερινή χρήση. 2) Ψάχνω για: i) Kia, Hyundai, Toyota. Μεταχειρισμένο ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ ii) Μικρομεσαίο (τύπου Rio, Yiaris έως και i20 άντε και ceed) iii) Κυβικά μέχρι 1400cc με κύριο ενδιαφέρον τα τέλη να μην ξεπερνάνε τα 240 euro. 3) Οικονομικά Ιδανικά 4000. Στην χειρότερη να πάω μέχρι 5000. Αν μπορεί να βρεθεί και κάτι αξιόλογο στα 1300cc ακόμη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Φιλε συγγνωμη που ξανα ρωταω αλλα με πια λογικη κοιτας μονο αυτες τις 3 μαρκες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tripialosgr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Φιλε συγγνωμη που ξανα ρωταω αλλα με πια λογικη κοιτας μονο αυτες τις 3 μαρκες;; Εγώ συγγνώμη Μιχάλιες, Δεν είδα ότι είχες ρωτήσει παραπάνω. Μετά από αρκετή συζητηση με κάποιους μηχανικούς και φίλους που έχουν περάσει αρκετά αμάξια από τα χερια τους, όλοι μου πρότειναν να κινηθώ σε αυτές τις μάρκες. Αυτό γιατί τα σικγεκριμενα αμάξια δύσκολα παρουσιάζου προβλήματα και είναι "γερά". Από την στιγμή που θα πάρω αμάξι 10 αιτίας, μου είπαν ότι αυτές οι μάρκες ακόμη και σε αυτά τα χρονια δεν παρουσιάζουν προβλήματα. Αν έπαιρνα καινούριο τότε ναι να κοιτάξω και άλλες μάρκες αλλα αν διαχρονικά αμάξια θεωρούνται αυτές οι μάρκες θεωρώ ότι πρέπει να κινηθώ εκεί. Τώρα βεβαια για αυτό είμαι εδώ και έχω λυσσάξει και γράφω, για να ακούσω και άλλες απόψεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Η hyundai έχει πλεον 1000 turbo σε 2 εκδόσεις 100hp και 120hp . Αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουν κυκλοφορήσει κάποια μοντέλα και κάποια άλλα θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα μεταξύ αυτών είναι i20 και ceed .Για το rio ελεγα που μ'αρεσει αρκετα κι αισθητικα και σε εξοπλισμο. Θελει ενα μοτερ για να δωσει αλλο αερα σε ολο το συνολο, οπως κανει ο ecoboost η ο αναλογος της opel. Το i20 δεν μ'αρεσει , προσωπικα παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα