Προς το περιεχόμενο

αγορά καινούριου Toyota Yaris

tripialosgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα παιδιά

θα ήθελα την βοήθεια σας όσο αναφορά την αγορά καινούριου Toyota Yaris.

Σκέφτομαι λοιπόν να αγοράσω με δόσεις φυσικά το χιλιάρι Yaris (1.0L , 69hp) για την πόλη (Αθήνα), άντε και λίγο παραέξω για κανένα μπάνιο το καλοκαίρι.

Κατέληξα σε αυτό το αμάξι ναι μεν λόγο το ότι μου αρέσει εμφανισιακά αλλα και επειδή πολλοί που έχουν αυτό το αμάξι είναι ευχαριστημένοι και μου έχουν πει ότι δεν βγάζει προβλήματα και είναι "Ιάπωνας".

Από την άλλη τώρα λένε ότι πλέον αυτό το αμάξι δεν φτιάχνεται Ιαπωνία αλλα Ευρώπη.

Θέλω να ρωτήσω:
Όντως το αμάξι είναι ανθεκτικό και διαχρονικό χωρίς να βγάζει σημαντικά προβλήματα.
Όντως πλέον φτιάχνονται στην Ευρώπη και αν ναι, αυτό αλλάζει τις παραπάνω ιδιαιτερότητες του αμαξιού;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το yaris εδω και αρκετα χρόνια κατασκευάζεται στην Γαλλία.Απο θεμα αξιοπιστίας θεωρείται πολυ αξιόπιστο (βεβαια ποτε δεν ξερεις μπορει να εισαι άτυχος :P ) Δες και το Ford fiesta με τους ecoboost κινητήρες καθως και το νεο opel corsa.

• Like 2

13.000 για χιλιαρακι με 69 αλογα μου φαινονται πολλα.

Αλλα αν εσενα σε καλυπτει τοτε μην κολλας,μια χαρα αμαξια ειναι (ακομα) τα toyota

• Like 1

Χιλιες φορές να πάρεις ford fiest 1 lt ecoboost . Τόσο για την δύναμη του που δεν θα σέρνεται όπως το yaris συν ότι το fiest είναι ανώτερο σε οδηγική συμπεριφορα.

Αν σε νοιάζει όμως η αξιοπιστία πας σε κάτι με 5 χρόνια εγγύηση ή με 7 χρόνια .  hyundai i20 και kia rio αντίστοιχα . 

Όντως το αμάξι είναι ανθεκτικό και διαχρονικό χωρίς να βγάζει σημαντικά προβλήματα.
Όντως πλέον φτιάχνονται στην Ευρώπη και αν ναι, αυτό αλλάζει τις παραπάνω ιδιαιτερότητες του αμαξιού;

Δεν υπάρχει ιαπωνικό δεν υπάρχει Γερμανικό δεν υπάρχει Αμερικάνικο δεν δεν δεν . Ζούμε στην παγκοσμιοποίηση . Τίποτα δεν είναι καθαρής τεχνολογικής προελεύσεως ή κατασκευαστικής προελεύσεως . Μην ασχολείσαι με το που κατασκευάζονται . 

• Like 5

Ρε παιδιά μόλις γύρισα από μια αντιπροσωπεία της toyta και μου έβγαλαν μια προσφορα.

Κουμπώσανε πάνω στην προσφορα:
μεταφορικά 67 ευρώ
έξοδα προετιμασιας 68 ευρώ
έξοδα έκδοσις πινακίδων 220 ευρώ
Φάκελος τράπεζας 200 ευρώ

Το επιτόκιο δόσεων είναι 8.5%
και 20% προκαταβολή

Δηλαδή το αμάξι 1.0L πάει περίπου στα 16000 χιλιάρικα!!! Τα οποια μου φαίνονται πολλά :-S

Το άλλο δε με τα μεταφορικά έξοδα δεν το καταλαβαίνω...δηλαδή πληρώνεις 13 χιλιάρικα να πάρεις αυτοκίνητο και σε χρεώνουνε και τα έξοδα μεταφοράς να πάει στην αντιπροσωπεία...είναι φυσιολογικό αυτό?

16.000 ;;  φιλε 16.000 για 70 αλογα δεν τα εδινα ποτε !!!

Πηγαινε δες ποσο παει το fiesta 1.0/125 κ το corsaki το καινουργιο 

Άστο στην άκρη το corsa.....

Ρε παιδιά μόλις γύρισα από μια αντιπροσωπεία της toyta και μου έβγαλαν μια προσφορα.

Κουμπώσανε πάνω στην προσφορα:

μεταφορικά 67 ευρώ

έξοδα προετιμασιας 68 ευρώ

έξοδα έκδοσις πινακίδων 220 ευρώ

Φάκελος τράπεζας 200 ευρώ

Το επιτόκιο δόσεων είναι 8.5%

και 20% προκαταβολή

Δηλαδή το αμάξι 1.0L πάει περίπου στα 16000 χιλιάρικα!!! Τα οποια μου φαίνονται πολλά :-S

Το άλλο δε με τα μεταφορικά έξοδα δεν το καταλαβαίνω...δηλαδή πληρώνεις 13 χιλιάρικα να πάρεις αυτοκίνητο και σε χρεώνουνε και τα έξοδα μεταφοράς να πάει στην αντιπροσωπεία...είναι φυσιολογικό αυτό?

Ποιο είναι το παράξενο ; 

Τα έξοδα φακέλου είναι εντελώς τζαμπατζίδικα νομίζω, κάποτε είχανε πει ότι θα τα καταργήσουνε κιόλας αν δεν κάνω λάθος.

Δεν υπάρχει και ένα 500άρακι turbo 900 κυβικά; Τι λέει αυτό; (Το πιο όμορφο απ'όλα είναι σίγουρα πάντως :P )

Άστο στην άκρη το corsa.....

Ποιο είναι το παράξενο ; 

Εντάξη είναι είναι το πρώτο μου αμάξι και μου φαίνεται περίεργο όλα αυτά τα έξοδα που προσθετουν. Δεν ήξερα ότι πέρα από το κόστος του αμαξιού σε χρεώνουν και για την προετοιμασία του και την μεταφορά του. Είχα την εντύπωση ότι σε μια αγορά τέτοιου κόστους αυτά είτε σιμπεριλαμβάνοντε στην τιμή, είτε είναι δωρεάν.

Έχεις δίκιο για το KIA Rio. Από ότι βλέπω τώρα έχουν πολύ καλές τιμές και με 0% προκαταβολή. Θα στραφώ προς τα εκεί να δω τι παίζει.

Και το foord που ανέφερες είναι καλή περίπτωση

16.000 ;;  φιλε 16.000 για 70 αλογα δεν τα εδινα ποτε !!!

Πηγαινε δες ποσο παει το fiesta 1.0/125 κ το corsaki το καινουργιο 

Το βλέπω τώρα το Ford και φένετε πολύ καλή περίπτωση.

Τα έξοδα φακέλου είναι εντελώς τζαμπατζίδικα νομίζω, κάποτε είχανε πει ότι θα τα καταργήσουνε κιόλας αν δεν κάνω λάθος.

Δεν υπάρχει και ένα 500άρακι turbo 900 κυβικά; Τι λέει αυτό; (Το πιο όμορφο απ'όλα είναι σίγουρα πάντως :P )

Ποιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...