iLuxus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδια, Κατεβασα απο το PS4 ντιρεκτ τα εχτενσιονς, με πληρωμή εννοείται. (πχ 7€ ''δρομοι του Λονδινου, 7€ ''ο τελευταίος Μαχαραγιας'' και γυρω στα 30€ τον ''Τζακ δε ριπερ'' ) Και ενω τα εχω ηδη κατεβασει στο PS4, και γραφει εγκατεστημένα, δεν τα βρισκω για να τα παιξω! Ειμαι λεβελ 10 στο παιχνιδι, και εχω τελειώσει ηδη την ιστορία. Βλεπω κατι για 'σεζον πας' και καλα για τα εξτενσιονς, αλλα κανει απο μονο του 30€. Ενω εγω εδωσα ηδη πανω απο 30€ για να τα κατεβασω ξεχωριστα τα εξτενσιονς. Δε νομιζω να θελει να πληρωσω παλι 30€ για να μπορω να παιξω αυτα που εχω ηδη αγορασει, γιατι θα ειναι κανονικο κλέψιμο απο την Sony!! Κανενας φαν του παιχνιδιου για καποια λυση;; υ.γ. εχω επισης και το plus για ενα χρονο.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Όχι δεν έχει σχέση με το season pass Σε ποιο version είσαι?
iLuxus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Θενξ Νικο, το κοιτάω τωρα... Επισης με 'Μαχαραγια' ολα ΟΚ, ηταν αποστολη που ξεκλείδωσε απο οτι καταλαβα μετα την αγορα. ΕΙναι μεσα στο παιχνιδι, σε μια αποστολη του Darwin. Καθως επισης και ο Τζακ ο αντεροβγλτ. μου εμφανίστηκε μεσα απο το μενου, (μετα απο μια μερα)! σαν ξεχωριστη αποστολη. Ολα οκ, λοιπον. Μενει να δω και αυτο με τους ''δρομους του Λονδινου΄΄ που μου εδειξες, για να καταλαβω πως ξεκλειδώνεται η αποστολη. υ.γ. μια και καμια για το "The Division" ...
nikosgnr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με τα τελευταία Assasins να σε βοηθήσω περισσότερο. Περιμένω εντυπώσεις για το Division.
iLuxus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μια χαρα βοηθησες. Εγω το λιγο που εψαξα στο νετ, την παραπάνω λυση με τα 32αντικ. δεν την βρηκα. (για τους δρομ. του Λονδινου) Θα σου στειλω πμ για το Division στο αλλο φορουμ που εχουμε ξεκινήσει ηδη κουβεντα. Σι γιου.. ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα