Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας ! Απο χθες, εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου. Κολλαει συνεχεια και κρασαρει επισης, και πρεπει να κανω συνεχεια επανεκκινηση. Ολα αυτα(μπορει να ειναι και τυχαιο) εγιναν οταν εκανα απεγκατασταση το αντιικο μου. Ελεγα μηπως ειναι καποιος ανενεργος ιος κ.τ.λ Με χιλια ζορια εβαλα το HitmanPro κααι εκανα scan τον υπολογιστη. Περα αρκετων tracking cookies και καποιων προγραμματων που ξερω οτι δεν ηταν malwere τιποτα. Καμια ιδεα τι μπορει να ειναι ?? Εχω windows 10.

Δημοσ.

Ποιο αντιβιοτικό;

Δεν καταλαβα τι εννοεις. Αν ρωτας ποιο αντιικο ειχα, τοτε η απαντηση ειναι το malwerebytes

Δημοσ.

το real time ειχες?

Ολο το πακετο. Αγορασμενο ηταν. Οπως επισης και το anti-exploit της malwerebytes.

Δημοσ.

Η απεγκατάσταση μπορεί να είναι κάποια σύμπτωση. Έλεγξε την υγεία του δίσκου με το HD Sentinel και για υψηλές θερμοκρασίες με το HW Monitor.

Δημοσ.

Και μετα την απεγκατσταση τι εγινε? Ολα καλα?

Αυτο λεω, με την απεγκατασταση του αντιικου ειχα ολα αυτα τα προβληματα.

Η απεγκατάσταση μπορεί να είναι κάποια σύμπτωση. Έλεγξε την υγεία του δίσκου με το HD Sentinel και για υψηλές θερμοκρασίες με το HW Monitor.

Υψηλες θερμοκρασιες δεν εχω, το βλεπω στο speccy. Εχω περιπου στο 40 βαθμους κελ. Ειναι παρα πολυ καλα αν σκεφτεις οτι το οριο ειναι 90. Για την υγεια του δισκου δεν ξερω. Θα το δω. Αν και δεν ειναι παλιος ο υπολογιστης. 2 χρονια τον εχω το πολυ. Δυστηχως η εγγυηση ειναι μονο για ενα χρονο :mad:

Δημοσ.

Ναι γιατι το real time απλα δε κανει και δημιουργει προβληματα, μονο για σκαν το συγκεκριμενο. Κανονικα θελει ξανα εγκατασταση και unistall με revo unistaller.

Δημοσ.

Ναι γιατι το real time απλα δε κανει και δημιουργει προβληματα, μονο για σκαν το συγκεκριμενο. Κανονικα θελει ξανα εγκατασταση και unistall με revo unistaller.

Με revo uninstaller pro κανω απεγκατασταση ολα μου τα προγραμματα. Και μαλιστα σε advance search.

Δημοσ.

τσεκαρε https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=irql_gt_zero_at_system_service

με γρηγορη ματια λενε για το bitdefender...

λογικα πεφτει μεσα γιατι το bitdefender οντως υπαρχει στο μηχανημα...

κοιτα να δεις,πρωτη φορα που το βαζω κανονικα ενεργοποιημενο με κανονικο serial up to date και κανει conflict...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...