hercratoras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εχει πεσει στα χερια μου ενα ups που ειχε καποιος φιλος φιλου κλπ, το οποιο μου ειπαν οτι δεν δουλευει. Αρχικα το εχω κανει οπως ειναι στο κουτι υποποδιο γιατι ειναι βαρυ και δεν σπρωχνεται. Μετα μου ειπαν οτι απλα θελει αλλαγμα μια εσωτερικη μπαταρια (η κατι αλλο που δεν καταλαβα?). Εγω δεν εχω καμια ιδεα απο UPS και νομιζω δεν μπορω να βγω στο πελαγος γνωσεων του γκουγκλη γιατι απλα δεν εχω βασικες γνωσεις σχετικα με το πως λειτουργει/απο ποια συστηματα αποτελειται, μπορει καποιος φορουμιτης να μου δωσει καποιες απλες προτασεις ?-αξιζει να ασχοληθω ? το φοβαμαι γιατι αν ειναι προβληματικο και περναει απο μεσα του ολη η τροφοδοσια του πισιου μπορει να μου προκαλεσει ακομα και ζημια (?) γιαυτο και δεν εχω τεσταρει τιποτα ακομα-αν αξιζει τι να κοιταξω πρωτα ? /ή/ το παω απλα σε ενα κατάστημα σαν αδιαβαστος που ειμαι να μου "πιασουν τον πισινο"?(αμα υπαρχη αναγκη για καποια αλλη πληροφορια για το συστημα η οτιδηποτε που δεν μπορω να σκεφτω, feel free..)
Stefanos83b Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δες εδώ φίλε http://www.insomnia.gr/topic/464946-ups-accupower-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%AE-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα