teo20net Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 coil whine ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με το παλαιο psu, το αλλαζεις και ολα καλα Ακριβώς το ίδιο; Σου έκανε θόρυβο ανάλογο με την κίνηση του ποντικιού; Γιατί αυτό κ μόνο είναι που με κάνει να φοβάμαι για τη Cpu.
Kris_Lyn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ακριβώς το ίδιο; Σου έκανε θόρυβο ανάλογο με την κίνηση του ποντικιού; Γιατί αυτό κ μόνο είναι που με κάνει να φοβάμαι για τη Cpu. Η cpu πώς να κάνει θόρυβο; Δεν έχει κινούμενα μέρη.
teo20net Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Η cpu πώς να κάνει θόρυβο; Δεν έχει κινούμενα μέρη. Όπως έχω πει και παραπάνω...ο ήχος είναι ηλεκτρικής φύσεως. Και η cpu, τραβάει ρεύμα. Ο ήχος απο εκεί ακούγεται, σαν να τραβάει υπερβολικό ρεύμα σε απλά tasks. Ενίοτε και στο idle.
dimyok Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Ακριβώς το ίδιο , θόρυβος ανάλογο με την κίνηση του ποντικιού = ρεύμα =τροφοδοτικο . Μπορει να ειναι και στοιχειωμενο βεβαια
Ghost007 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Έχω βάλει στο μάτι ένα Seasonic 400w αν θυμάμαι καλά. Απλά το καθυστερώ μέχρι να βρώ ένα καλό και μικρό case, που να τα χωράει όλα, για να τα αλλάξω όλα με τη μία. με amd και ατι πανω στο μηχανημα δεν ειμαι απολυτος για τα συγκεκριμενα αλλα ως συνηθως λογικα θα εχουν αρκετα μεγαλη καταναλωση...σιγουρα προτεινω κατι σε περισσοτερα watt γιατι τα 400 ειναι λιγα και αναθεμα αν βγαζει και τοσα πραγματικα.. και εκτος οτι πιθανον θα βραζει θα κανει και παραπανω θορυβο γιατι θα στροφαρει ο ανεμιστηρας στο φουλ...
teo20net Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 με amd και ατι πανω στο μηχανημα δεν ειμαι απολυτος για τα συγκεκριμενα αλλα ως συνηθως λογικα θα εχουν αρκετα μεγαλη καταναλωση...σιγουρα προτεινω κατι σε περισσοτερα watt γιατι τα 400 ειναι λιγα και αναθεμα αν βγαζει και τοσα πραγματικα.. και εκτος οτι πιθανον θα βραζει θα κανει και παραπανω θορυβο γιατι θα στροφαρει ο ανεμιστηρας στο φουλ... Όχι φίλε μου. Όταν μιλάμε για εταιρίες όπως η Seasonic, η SuperFlower κλπ, τα watt είναι αυτά που λένε. Και το δικό μου σύστημα πάνω απο 400 Watt (σε full load) δεν θα χρειαστεί ποτέ. Ίσως να πάω σε 450άρι τελικά, όχι για να φτάνουν στο σύστημα, απλά για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά και αλλού. Απλά μέχρι να βρώ ένα μικρό, λιτό case που να χωράει το hardware είμαι με τα χέρια δεμμένα.
teo20net Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μετά απο μια σύντομη αναζήτηση Online, διάβασα για κόσμο που έχει αυτό το πρόβλημα και μάλιστα με τροφοδοτικά σοβαρών εταιριών (γίνονται αναφορές για βουητό που προέρχεται απο το psu και συγχρονίζεται με τον ήχο του ποντικιού). Αυτό που λένε οι περισσότεροι είναι ότι δεν έχει να κάνει με βλάβη του τροφοδοτικού αλλά με το πως λειτουργούν τα διάφορα energy saver modes των Windows ή του bios κτλ. Έτσι απλά άλλαξα το power plan απο "Υψηλές επιδόσεις" σε "Εξισορρόπηση" αλλά το βουητό συνεχιζόταν. Αμέσως μετά επέλεξα "Εξοικονόμηση ενέργειας" και το βουητό εξαφανίστηκε τελείως. Και τώρα μόλις σκέφτηκα ότι το βουητό αυτό ξεκίνησα να το ακούω τις μέρες που έκανα εγκατάσταση Win 10. Μέχρι τότε δεν το είχα ξανακούσει. Θα δώ διαφορά στις επιδόσεις του pc λόγω του power plan αυτού; Γιατί απο ότι φαίνεται, αυτό και μόνο έχει λύσει το πρόβλημα τελείως. (P.s. Ο μόνος τρόπος για να κάνω το θόρυβο να ακουστεί τώρα είναι να ξεκινήσω Stress test της Cpu απο το CPU-Z οπότε και ακούγεται πάλι αλλά 60% λιγότερο σε σχέση με πριν και μόνο όσο τρέχει το stress test)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα