voltmod Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η εταιρεία Amazon ανακοίνωσε την διάθεση δύο νέων Alexa-enabled συσκευών, των Amazon Tap και Echo Dot. Το Echo Dot είναι μία hands-free, voice-controlled που χρησιμοποιεί την γνωστή far-field τεχνολογία αναγνώριση φωνής του Echo. Οι χρήστες, μπορούν να συνδέσουν το Echo Dot απευθείας σε ηχεία με την χρήση ενός καλωδίου audio ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία Bluetooth για να προσθέσουν δυνατότητες voice control στο σύστημα home stereo που διαθέτουν. Το Echo Dot πάντως εξοπλίζεται με το δικό του ηχείο, και έτσι μπορεί να χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι ή μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού για να αναλάβει ρόλο voice assistant για τον έλεγχο άλλων έξυπνων συσκευών. Το Echo Dot είναι διαθέσιμο έναντι $89,99 (για τα μέλη του Amazon Prime). Το Amazon Tap είναι ένα επίσης Alexa-enabled φορητό (με ενσωματωμένη μπαταρία) ηχείο που ενσωματώνει Bluetooth και WiFi και προσφέρει πλούσιο, full-range ήχο. Με ένα tap στο πλήκτρο για το μικρόφωνο, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν να ακούσουν μουσική, να ακούσουν τα νέα, να παραγγείλουν φαγητό ή να ψάξουν για πληροφορίες χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Alexa Voice. Η συσκευή εξοπλίζεται με ηχεία dual stereo που διαθέτουν Dolby και 360° omni-directional audio. To νέο Amazon Tap στοιχίζει $129,99. Site: GSMArena
Hatsos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μάλιστα. Είναι πολύ ωραία όλα αυτά δεν λέω. Υπάρχει μια πλευρά μου που γουστάρει αλλά απο την άλλη με τρομάζει λίγο όλο αυτό . Ένα ακόμα αρνητικό είναι ότι Αλέξα ονομάζεται η πρώην μου
Dr.Richard Axel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ναι δουλεύει τόσο καλά όσο το siri θα πέσει τρελό γέλιο.
foxgre Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 ΕΑΝ δουλευει τοσο καλα οσο το promo video το βρισκω τελειο, αλλα δεν νομιζω...
zafoddy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Υπάρχει ήδη συσκευή, η Amazon echo. Σύμφωνα με τα hands on δουλεύει έτσι. Και δουλεύει πολύ καλύτερα από την Siri γιατί κάνει 200$ και έχει μικρόφωνα ειδικά για αυτή την δουλειά.
FELIX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Υπάρχει ήδη συσκευή, η Amazon echo. Σύμφωνα με τα hands on δουλεύει έτσι. Και δουλεύει πολύ καλύτερα από την Siri γιατί κάνει 200$ και έχει μικρόφωνα ειδικά για αυτή την δουλειά.πλακα κανεις..σιγα να μην δουλευει καλυτερα.τι βαση δεδομενων να εχει? ποσους χρηστες?ξυπνησε και η αμαζον και θελει να πουλησει συνδρομες prime για να δουλευουν ολοκληρωμενα αυτα τα μαραφετια. μακρυα.Ακομα και στο kindle αφαιρεσα το λογαριασμο για να γλυτοσω τις διαφημισεις. οσο για το fire tv,μετα απο τη ληξη του demo μηνα μπηκε στο συρταρι για παντα.
SilverCloak Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλά, αυτό το video με το Echo Dot... so spooky. Άκου Alexa... good night. Έρχεται το Her κιόλας; Ρε παιδιά, μόνο εγώ δεν θέλω voice controlled πράγματα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα