afinis2004 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Άνοιγω ενα topic που δεν ήξερα που ακριβώς να το τοποθετήσω οπότε ζητώ την κατανόηση των mods. Για την ιστορία λοιπόν λόγο δουλειάς θα αποκτήσω σύντομα ένα Dell 3510 δωρεάν σφραγισμένο και έτοιμο. το μοντέλο είναι αυτό http://www.dell.com/uk/business/p/precision-m3510-workstation/pd?oc=xctop3510emea&ref=PD_OC με τις βασικές spec sheet όπως το βλέπετε απλώς με 8Gb RAM και περασμένα τα windows 10 pro από τη μαμά του Με έχει μπερδέψει λίγο η απουσία fullhd οθόνης και είναι ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να το ''σκοτώσω'' και να πάρω κάτι άλλο με τα λεφτά που θα βρω... Οπότε ερωτήσεις: Το κρατάω?Βλέπω ταινίες κυρίως αλλά με chromecast κτλπ φαντάζομαι είναι καινούργιο και θα πετά Τι στο καλό έχουν αυτά τα μηχανήματα και ξεκινάνε σαν τιμή βάσης όσο πάνε τα πολύ καλά multimedia laptops(starting 1350 Λίρες Αγγλίας?Έλεος) Αν κάποιος από εσάς το αγόραζε πόσα θα έδινε(ρωτώ για να μην φανώ αχόρταγος όταν έρθει η ώρα να το δώσω και μιάς και Ελλάδα δεν βρίσκω τίποτα ακόμα) Με το ποσό που βάλατε στο Νο2 και με συν 500€ max έχετε κάποια πρόταση απο την σημερινή αγορά? Ενδιαφέρομαι για αθόρυβο,fullHD,τουλάχιστον 15.6 ιντσων windows laptop
Dare-Devil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, Άνοιγω ενα topic που δεν ήξερα που ακριβώς να το τοποθετήσω οπότε ζητώ την κατανόηση των mods. Για την ιστορία λοιπόν λόγο δουλειάς θα αποκτήσω σύντομα ένα Dell 3510 δωρεάν σφραγισμένο και έτοιμο. το μοντέλο είναι αυτό http://www.dell.com/uk/business/p/precision-m3510-workstation/pd?oc=xctop3510emea&ref=PD_OC με τις βασικές spec sheet όπως το βλέπετε απλώς με 8Gb RAM και περασμένα τα windows 10 pro από τη μαμά του Με έχει μπερδέψει λίγο η απουσία fullhd οθόνης και είναι ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να το ''σκοτώσω'' και να πάρω κάτι άλλο με τα λεφτά που θα βρω... Οπότε ερωτήσεις: Το κρατάω?Βλέπω ταινίες κυρίως αλλά με chromecast κτλπ φαντάζομαι είναι καινούργιο και θα πετά Τι στο καλό έχουν αυτά τα μηχανήματα και ξεκινάνε σαν τιμή βάσης όσο πάνε τα πολύ καλά multimedia laptops(starting 1350 Λίρες Αγγλίας?Έλεος) Αν κάποιος από εσάς το αγόραζε πόσα θα έδινε(ρωτώ για να μην φανώ αχόρταγος όταν έρθει η ώρα να το δώσω και μιάς και Ελλάδα δεν βρίσκω τίποτα ακόμα) Με το ποσό που βάλατε στο Νο2 και με συν 500€ max έχετε κάποια πρόταση απο την σημερινή αγορά? Ενδιαφέρομαι για αθόρυβο,fullHD,τουλάχιστον 15.6 ιντσων windows laptop 1)To κρατάς. 2) Η τιμή του δικαιολογείται απο τα specs . Πλάκα μου κάνεις ε; Μιλάμε για work station με τοπ hardware . 3) Ti να την κάνεις την full hd ανάλυση σε 15άρα οθόνη ; Καταρχάς δεν κάνει μεγάλη διαφορά και κουράζει κάποιες φορές . Αμα μιλάς για 17άρι ναι πήγαινε σε full hd
afinis2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 1)To κρατάς. 2) Η τιμή του δικαιολογείται απο τα specs . Πλάκα μου κάνεις ε; Μιλάμε για work station με τοπ hardware . 3) Ti να την κάνεις την full hd ανάλυση σε 15άρα οθόνη ; Καταρχάς δεν κάνει μεγάλη διαφορά και κουράζει κάποιες φορές . Αμα μιλάς για 17άρι ναι πήγαινε σε full hd Ευχαριστώ για την απάντηση, 2) Αυτό το ''workstation'' είναι που δεν κατέχω πολύ. Και επειδή δεν έχω βρει reviews δεν ξέρω τι να περιμένω... Να πώ την αλήθεια προ 3ετίας που οι ίδιοι μου είχαν δώσει ενα HP elitebook και το είχα προωθήσει στον πατέρα μου και είναι σα να μην έχει περάσει μια μέρα από πάνω του σε αντίθεση με το VPCF1 Vaio που έχω για multimedia-bluray κτλπ που τώρα πια ψήνεις καφέ στο πληκτρολόγιο. Αυτό το 17ιντσο fullhd ντενεκέ είναι που θέλω να αντικαταστήσω σιγά σιγά και είμαι σε δίλημμα... Πάντως αυτο το ''πλάκα μου κάνεις ε?'' ανεβάζει το Dell στην εκτίμηση μου. Για να το λές δε μπορεί κάτι θα ξέρεις
Dare-Devil Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση, 2) Αυτό το ''workstation'' είναι που δεν κατέχω πολύ. Και επειδή δεν έχω βρει reviews δεν ξέρω τι να περιμένω... Να πώ την αλήθεια προ 3ετίας που οι ίδιοι μου είχαν δώσει ενα HP elitebook και το είχα προωθήσει στον πατέρα μου και είναι σα να μην έχει περάσει μια μέρα από πάνω του σε αντίθεση με το VPCF1 Vaio που έχω για multimedia-bluray κτλπ που τώρα πια ψήνεις καφέ στο πληκτρολόγιο. Αυτό το 17ιντσο fullhd ντενεκέ είναι που θέλω να αντικαταστήσω σιγά σιγά και είμαι σε δίλημμα... Πάντως αυτο το ''πλάκα μου κάνεις ε?'' ανεβάζει το Dell στην εκτίμηση μου. Για να το λές δε μπορεί κάτι θα ξέρεις Tα workstation laptops είναι laptops για επαγγελματική χρήση ειδικά σχεδιασμένα με δυνατό hardware για απαιτητικές εργασίες καθώς και συνήθως μεγαλύτερη αξιοπιστία και οι εταιρίες τους παρέχουν ανταλλακτικά για πολλά χρόνια σε σχέση με τα καταναλωτικά laptops. Αυτό το laptop που θα πάρεις τρέχει άνετα ότι πιο βαρύ υπάρχει σε προγραμματα επαγγελματικής χρήσης . Autocad Powerdirector photoshop κτλ . Eίναι σχεδιασμένα για απαιτητικές εργασίες και το hardware που φοράνε αντέχει για αρκετά χρόνια τεχνολογικά . Επειδή μιλάμε γι αεπαγγελματική σειρά αν θυμάμαι καλά η εγγύηση είναι 3της και επισκευή ελαττώματος την επόμενη εργάσιμη μερα στον ίδιο σου τον χώρο απο τεχνικό της Dell. Παρε τηλέφωνο και ρώτα για λεπτομέριες. Μπορεί όμως π.χ να μην έχουν τέλεια camera τέλεια ηχεία γιατί όπως είπα είναι επαγγελματικής φύσεως . Παρ όλα αυτά δες το όταν στο δώσουν και αν δεν σου κάνει δεν σ αρέσει πούλα το . 1
afinis2004 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Ενδιαφέροντα πράγματα που δεν ήξερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα