ptsag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, έχει βγει ή επιδότηση και είμαι ανάμεσα στα δύο κινητά. Προκάτοχός του note 3 και nexus 6 , με έχει συγκινήσει και έχω συνηθίσει την μεγάλη οθονη, αλλά ψηνομαι και για το 6αρι. Σε + δεν πάω λόγο κόστους.δεν θέλω να δώσω κάτι παραπάνω. Και με τα reviews έχω μπερδευτεί. Ακούω προτάσεις λοιπόν....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.
ptsag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Είναι δύσκολη απόφαση από την άλλη δεν αγοράζω και σπίτι βέβαια...εκεί που σίγουρα υπερτερεί το nexus είναι σο μέγεθος της οθόνης. Αν και με την amoled ίσως αγγίζει πλέον το s6 και στην ποιότητα
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 γιατι αξιζει η amoled?για τα ξεφτικα χρωματα? μονο και μονο για το λογισμικο και τις αναβαθμισεις nexus 6p θα λεγα...ετσι κ αλλιως το κινητο δεν υστερει και πουθενα!
dimips Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Εγώ για ομορφιά και πιο συμμαζεμένες διαστάσεις θα έπαιρνα s6 edge, αλλά το nexus έχει stock android και πολύ καλύτερο ram management απ το s6 edge Αν η χρήση που το θες είναι πολύ πολύ βαριά τότε πάρε το nexus, ενώ αν θες απλά να έχεις ένα κινητό που κάνει τα πάντα πολύ καλά και είναι και πανέμορφο πάρε το s6 edge
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Για εμενα δεν υπαρχει διλημμα..Φυσικα nexus για την πολυ καλη διαχειρηση της ram/στοκ ανδροιδ/τις αναβαθμισεις/τις ηχειαρες Δυστυχως ουτε εδω εχουμε ραδιο κ επεκταση μνημης απο οσο ξερω
haHa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, έχει βγει ή επιδότηση και είμαι ανάμεσα στα δύο κινητά. Προκάτοχός του note 3 και nexus 6 , με έχει συγκινήσει και έχω συνηθίσει την μεγάλη οθονη, αλλά ψηνομαι και για το 6αρι. Σε + δεν πάω λόγο κόστους.δεν θέλω να δώσω κάτι παραπάνω. Και με τα reviews έχω μπερδευτεί. Ακούω προτάσεις λοιπόν....Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας. Ποσο περιπου ειναι η επιδοτηση;
ptsag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Στα 600 ευρώ. Είχα το note 3 ,και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος όπως και με το nexus 6. Και επιτέλους έβγαλε και η google ένα πανέμορφο κινητό.γιαυτό και δύσκολη αποφαση
Holism Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Nexus. Καλή η Samsung αλλά καλό είναι να πάρεις κάτι που θα τρέχει stock android
ptsag Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ή μεγάλη διάφορα ποια είναι στο στοκ? Διότι ποτέ δεν είχα καταλάβει κάποιο Σκάλωμα στο note 3. Δούλευε πολύ καλά. Πέραν την γρήγορη ενημέρωση, τι άλλο προσφέρει το στοκ?
heavyrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η μονη διαφορα ειναι το στοκ android... αν θεωρεις πανεμορφο το nexus(οχι οτι δεν ειναι με εξαιρεση την πλατη), το edge τι ειναι, ενα κοσμημα; ειναι πραγματικα δυσκολη αποφαση... εγω θα επαιρνα το edge περαν του οτι ειναι ανωτερο σε specs, πωλειται πολυ πιο ευκολα. Οσον αφορα τα χρωματα των amoled που λετε και ξαναλεται εχουν 4 επιλογες τονου χρωματος απο εποχες s4 αν οχι πιο πριν οποτε τελειωσε και αυτη η καραμελα.
haHa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Στα 600 ευρώ. Είχα το note 3 ,και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος όπως και με το nexus 6. Και επιτέλους έβγαλε και η google ένα πανέμορφο κινητό.γιαυτό και δύσκολη αποφαση Αν τα υπολογιζω καλα, το s6 edge θα το παρεις γυρω στα 130€(730 επίσημη τιμη - 600 επιδότηση). Στην πραγματικότητα το s6 edge κανει 460€ κ εσυ θα δωσεις 130€, αρα η πραγματική επιδοτηση είναι 330€(460 που κανει - αυτα που θα δωσεις). Οποτε ή βαλε την επιδότηση σαν επιδοτηση στο παγιο για να μην πληρωνεις υπερογκα παγια και παρε το κινητό απο το skroutz ή τουλάχιστον περιμενε το s7. Ειναι κρίμα να αγορασεις το περσινο s6 edge στην τιμη επισημη των 730€ οταν στην πραγματικότητα κοστίζει σχεδόν 300€ λιγοτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα