Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Hive V Octacore Τablet 9.7" 3G

dimosthenis1984

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το μπαν δε με νοιαζει ...εχω 5 λογαριασμους...ξερεις ποσες φορες εχω τσακωθει με mod?? ευχαριστω και καλη συνεχεια

Δεν με νοιαζει αν εχεις και 15..... Στο θεμα... Να κοιταξω , ναι ή οχι... Σε ποσα φραγκα;;;;. Fhd ή και hd(720);;;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με νοιαζει αν εχεις και 15..... Στο θεμα... Να κοιταξω , ναι ή οχι... Σε ποσα φραγκα;;;;. Fhd ή και hd(720);;;

οχι ,ευχαριστω για την απαντηση σου.

δεν θα προλαβεις να κοιταξεις, μην μπαινεις αδικα στον κοπο. Η αναφορα εχει γινει ;)

Παιδια.... Δεν ειμαστε εδω για τσακωμους και βρισιες.... Τουλαχιστον εγω ετσι βαδιζω εδω μεσα.... Ζητατε συγγνωμη και οι δυο να ληγει εδω το θεμα.... Ουτε χωραφια χωριζετε ουτε τιποτα... Δεν χρειαζονται ουτε βρισιδια , ουτε τυφλες , ουτε ειρωνιες....

δεν θα προλαβεις να κοιταξεις, μην μπαινεις αδικα στον κοπο. Η αναφορα εχει γινει ;)

Το γνωριζω φιλε μου... Δες το πιο πανω ποστ μου, τι του γραφω.... Απλα κοψτε αυτο το "ποιος την εχει μεγαλυτερη"

Ετσι για την ιστορία το συγκεκριμένο ειναι το 

Onda V919 4G 

http://www.geekbuying.com/item/Onda-V919-4G-Air-9-7-Inch-Android-4-4-Phablet-MTK8752-Octa-Core-2-4GHz-2048-1536-2G-3G-4G-2GB-32GB-Tablet-PC-WiFi-GPS-BT---Silver-344501.html

και ειναι μια χαρα ταμπλετ!

Ετσι για την ιστορία το συγκεκριμένο ειναι το 

Onda V919 4G 

http://www.geekbuying.com/item/Onda-V919-4G-Air-9-7-Inch-Android-4-4-Phablet-MTK8752-Octa-Core-2-4GHz-2048-1536-2G-3G-4G-2GB-32GB-Tablet-PC-WiFi-GPS-BT---Silver-344501.html

και ειναι μια χαρα ταμπλετ!

πως το καταλαβες/ξερεις αυτο?

ειναι πραγματικη απορια και οχι τρολαρισμα...

απλα σκεφτομαι οτι δεν μπορει να ειναι η εμφανιση αντιγραφη και τα χαρακτηριστικα παρομοια αλλα οχι το ιδιο ποιοτικα?

βλεπω και μια μεγαλη διαφορα στην τιμη και για αυτο το σκεφτομαι ετσι...

πως το καταλαβες/ξερεις αυτο?

ειναι πραγματικη απορια και οχι τρολαρισμα...

απλα σκεφτομαι οτι δεν μπορει να ειναι η εμφανιση αντιγραφη και τα χαρακτηριστικα παρομοια αλλα οχι το ιδιο ποιοτικα?

βλεπω και μια μεγαλη διαφορα στην τιμη και για αυτο το σκεφτομαι ετσι...

Τα εχω πιασει και τα δυο στα χερια μου και τα εχω ανοιξει και τα δύο.... το ONDA ειναι 1000%  η διαφορα στην τιμή ειναι κυρίως λογο της χωρητικότητας.. 16 vs 32

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...