tsilitheo1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 το μπαν δε με νοιαζει ...εχω 5 λογαριασμους...ξερεις ποσες φορες εχω τσακωθει με mod?? ευχαριστω και καλη συνεχεια Δεν με νοιαζει αν εχεις και 15..... Στο θεμα... Να κοιταξω , ναι ή οχι... Σε ποσα φραγκα;;;;. Fhd ή και hd(720);;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν με νοιαζει αν εχεις και 15..... Στο θεμα... Να κοιταξω , ναι ή οχι... Σε ποσα φραγκα;;;;. Fhd ή και hd(720);;; οχι ,ευχαριστω για την απαντηση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MechaCorn Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν με νοιαζει αν εχεις και 15..... Στο θεμα... Να κοιταξω , ναι ή οχι... Σε ποσα φραγκα;;;;. Fhd ή και hd(720);;; δεν θα προλαβεις να κοιταξεις, μην μπαινεις αδικα στον κοπο. Η αναφορα εχει γινει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 δεν θα προλαβεις να κοιταξεις, μην μπαινεις αδικα στον κοπο. Η αναφορα εχει γινει ε καλα... εγω νομιζεισ δεν εκανα?? φιλια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Παιδια.... Δεν ειμαστε εδω για τσακωμους και βρισιες.... Τουλαχιστον εγω ετσι βαδιζω εδω μεσα.... Ζητατε συγγνωμη και οι δυο να ληγει εδω το θεμα.... Ουτε χωραφια χωριζετε ουτε τιποτα... Δεν χρειαζονται ουτε βρισιδια , ουτε τυφλες , ουτε ειρωνιες.... δεν θα προλαβεις να κοιταξεις, μην μπαινεις αδικα στον κοπο. Η αναφορα εχει γινει Το γνωριζω φιλε μου... Δες το πιο πανω ποστ μου, τι του γραφω.... Απλα κοψτε αυτο το "ποιος την εχει μεγαλυτερη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ετσι για την ιστορία το συγκεκριμένο ειναι το Onda V919 4G http://www.geekbuying.com/item/Onda-V919-4G-Air-9-7-Inch-Android-4-4-Phablet-MTK8752-Octa-Core-2-4GHz-2048-1536-2G-3G-4G-2GB-32GB-Tablet-PC-WiFi-GPS-BT---Silver-344501.html και ειναι μια χαρα ταμπλετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ετσι για την ιστορία το συγκεκριμένο ειναι το Onda V919 4G http://www.geekbuying.com/item/Onda-V919-4G-Air-9-7-Inch-Android-4-4-Phablet-MTK8752-Octa-Core-2-4GHz-2048-1536-2G-3G-4G-2GB-32GB-Tablet-PC-WiFi-GPS-BT---Silver-344501.html και ειναι μια χαρα ταμπλετ! πως το καταλαβες/ξερεις αυτο? ειναι πραγματικη απορια και οχι τρολαρισμα... απλα σκεφτομαι οτι δεν μπορει να ειναι η εμφανιση αντιγραφη και τα χαρακτηριστικα παρομοια αλλα οχι το ιδιο ποιοτικα? βλεπω και μια μεγαλη διαφορα στην τιμη και για αυτο το σκεφτομαι ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 πως το καταλαβες/ξερεις αυτο? ειναι πραγματικη απορια και οχι τρολαρισμα... απλα σκεφτομαι οτι δεν μπορει να ειναι η εμφανιση αντιγραφη και τα χαρακτηριστικα παρομοια αλλα οχι το ιδιο ποιοτικα? βλεπω και μια μεγαλη διαφορα στην τιμη και για αυτο το σκεφτομαι ετσι... Τα εχω πιασει και τα δυο στα χερια μου και τα εχω ανοιξει και τα δύο.... το ONDA ειναι 1000% η διαφορα στην τιμή ειναι κυρίως λογο της χωρητικότητας.. 16 vs 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα