dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 γιατί σε 2 μήνες θα το κλαις ΘΕς ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ??
Holism Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ΘΕς ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ?? τα περισσότερα turbox, estar και άλλες τέτοιες ομορφιές έχουν άθλια ποιότητα κατασκευής, συνήθως βγαίνουν ελαττωματικά και το μέγιστο που θα σου κρατήσουν είναι ένα 6μηνο.
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...
Holism Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ... πφφφ σε topic της Παρασκευής απαντάω... Σε χαρακτηριστικά δεν είναι άσχημο. Παρ'το άμα θες, σε δυο μήνες θα κάνεις topic που θα λες ότι σου χάλασε.
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ΟΚ...ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ??
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ακου φιλε μου χωρις προκαταληψεις.... Κατεβαινε σελιδες εδω στο τοπικ για τα ταμπλετς και κανε μια "δημοσκοπηση" ποσα νηματα ειναι για προβληματικα τουρμποχ.... Και το θεμα ειναι οτι συνηθως τα προβληματα στα ταμπλετς εγκεινται σε θεματα ρομς ,τις οποιες μπορεις να "φλασαρεις" και να τα λυσεις, στα τουρμποχ ΔΕΝ υπαρχουν οι ρομς στο διαδικτυο οπως για ολες τις αλλες μαρκες , οποτε για ενα απλο φλασαρισμα πρεπει να το στειλεις στην "μαμα".... Γενικα μακρια απο "δηθεν" Ελληνικες μαρκες τυπου turbo-x ,bitmore etc... Ελπιζω να σε καλυψα.... Τωρα αν εσυ θες "specs" , μπες στο σκρουτζ και θα βρεις φτηνοτερα με καλυτερα specs. Μην τρελαθουμε οτι τα τουρμποχ ειναι και φθηνα... Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2016 από tsilitheo1 3
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ακου φιλε μου χωρις προκαταληψεις.... Κατεβαινε σελιδες εδω στο τοπικ για τα ταμπλετς και κανε μια "δημοσκοπηση" ποσα νηματα ειναι για προβληματικα τουρμποχ.... Και το θεμα ειναι οτι συνηθως τα προβληματα στα ταμπλετς εγκεινται σε θεματα ρομς ,τις οποιες μπορεις να "φλασαρεις" και να τα λυσεις, στα τουρμποχ ΔΕΝ υπαρχουν οι ρομς στο διαδικτυο οπως για ολες τις αλλες μαρκες , οποτε για ενα απλο φλασαρισμα πρεπει να το στειλεις στην "μαμα".... Γενικα μακρια απο "δηθεν" Ελληνικες μαρκες τυπου turbo-x ,bitmore etc... Ελπιζω να σε καλυψα.... Τωρα αν εσυ θες "specs" , μπες στο σκρουτζ και θα βρεις φτηνοτερα με καλυτερα specs. Μην τρελαθουθε οτι τα τουρμποχ ειναι και φθηνα... σε ευχαριστω για μια σωστη απαντησ που μου δινεις... γιατι οι απο πανω...εχεισ κατι να προτεινεις?? θελω μεγαλη και fhd οθονη και να μην κολλαει.. ευχαριστω
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 σε ευχαριστω για μια σωστη απαντησ που μου δινεις... γιατι οι απο πανω...εχεισ κατι να προτεινεις?? θελω μεγαλη και fhd οθονη και να μην κολλαει.. ευχαριστω Θα ψαξω και θα σου πω.... Στο μεταξυ κανε οτι σου λεω πιο πανω αν θες να μεινει ανοιχτο το θεμα καν να μην φας και μπαν... 1
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Θα ψαξω και θα σου πω.... Στο μεταξυ κανε οτι σου λεω πιο πανω αν θες να μεινει ανοιχτο το θεμα καν να μην φας και μπαν... επειδη δε βρισκω το λογο να μιλησει για τυφλες ο φιλος, πρωτα εκεινος...μετα εγω...
tsilitheo1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 επειδη δε βρισκω το λογο να μιλησει για τυφλες ο φιλος, πρωτα εκεινος...μετα εγω... Αποψεις.... Απλα να γνωριζεις οτι ηδη σου εχει κανει αναφορα και ειναι θεμα χρονου να το δει καποιος μοντ... Για ποσα λεφτα μιλαμε;;;. Να ξερω που ψαχνω φιλε μου... Και παντα fhd και οχι σκετο hd ,ετσι;;
dimosthenis1984 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αποψεις.... Απλα να γνωριζεις οτι ηδη σου εχει κανει αναφορα και ειναι θεμα χρονου να το δει καποιος μοντ... Για ποσα λεφτα μιλαμε;;;. Να ξερω που ψαχνω φιλε μου... Και παντα fhd και οχι σκετο hd ,ετσι;; το μπαν δε με νοιαζει ...εχω 5 λογαριασμους...ξερεις ποσες φορες εχω τσακωθει με mod?? ευχαριστω και καλη συνεχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα