Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα σας και απο εμενα!

Η Telepassport οντως προσφέρει S-DSL το θέμα ειναι οτι δεν καλυπτει πολλεσ περιοχες! Συν ακομα αντε να περιμενεις να περασουν χαλκο στις υπολοιπες περιοχες! (που το κανει ΜΟΝΟ ο πΟΤΕ)

Τωρα για την vivodi οντως προσφερει S-DSL Δυσιχως ομως εχει ενα κακο

Θα σας πω ενα real παραδειγμα! Ενδιαφεφερθηκα για μια γραμμουλα S-DSL 2048 (2ΜΒPs) πηρα τηλεφωνο και αφου μηλισα με τον καταληλο ανθρωπο ελαβα και την προσφορα 1738 ευρω τον μηνα και αυτο γιατι σου δινουν συμβολαιο ορθης λειτουργιας! δεν φτανουν μονο τα παγια!

Σαν συνεχεια η Telas βρίσκεται στο πειραματικο σταδιο της S-DSL

ηδη φιλος μου και τεχνικος τους εχει μια γραμουλα 1MBPs

Αυτα προς το παρων

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pisteuw oti mono i vivodi mporei na parexei ikanopoihtikes sundeseis sdsl. mou fainetai pantws oti kapou eixa diavasei oti kai oi pio polloi isp's exoun 1:20 xwris na eimai katholou sigouros. ama mporei kapoios na psaksei kai na to epivevaiwsei, kalo tha itan. gia na kseroume dld gia ti plirwnoume!

Δημοσ.

επειδή το έψαξα λίγο το θέμα έχω να πω τα παρακάτω:

1)s-dsl vivodi πανάκριβη

2)από telespassport τα πράγματα έχουν ως εξής:

με 70€ το μήνα έχεις s-dsl 384/384 με τα πάντα πληρωμένα (πάγιο, γραμμή και φυσικά net). Αλλά, πάντα υπάρχει αυτό το αλλά, το bandwidth δεν είναι εγγυημένο. Κάποια στιγμή, ειδικά άμα πέσει κόσμος, θα σέρνεσαι. Πάντως με 140€ το δίμηνο φαίνεται αρκετό ενδιαφέρον και θα είχα βάλει άμα υποστήριζε Ηράκλειο Κρήτης.

Επίσης, ρώτησα αρκετές φορές σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους για το θέμα του modem και της εγκατάστασης. Σου παρέχουν δικό τους modem (δε θυμάμαι μοντέλο) και δε σε αφήνουν να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση. Το όλο θέμα με modem εγκατάσταση απαιτεί 120€.

Υπάρχει επίσης και άλλο ένα πακέτο με ακριβώς ότι ανέφερα παραπάνω, με τη μόνη διαφορά ότι το bandwidth είναι εγγυημένο. Θα έχεις πάντοτε 384/384. Αλλά, έχει 140€ το μήνα.

Η πρώτη περίπτωση φαίνεται ενδιαφέρουσα, με 140€ το δίμηνο έχεις s-dsl 384/384 χωρίς καθόλου οτε.

Η γραμμή απο την στιγμή της αίτησης ενεργοποιείται μέσα σε 20-25 μέρες, έτσι τουλάχιστον μου είπαν.

Δημοσ.

sumfwnw mazi sou alla prepei na lavoume upospi oti i telepassport opws kai na to kanoume den einai kamia dokimasmeni etaireia, toulaxiston oxi opws i forthnet , otenet kai alles. pantws san prosfora kali einai gia kapoion omws pou exei suggekrimenes anagkes kai oxi gia ton aplo home user.

Oson afora twra afti tin prosfora pou anafereis gia eggiimeno bandwidth, na dieukrinisw oti stis dsl sundeseis tpt den einai eggiimeno. otan upografeis sumvalaio, den leei pouthena oti einai upoxrewmwnoi na sou parexoun akrivws tin onmastiki taxitita tis sindesis. opote mipws auto pou les afora misthwmnes grammes i tpt allo giati ap' oti kserw stis misthwmenes einai upoxrewmwnoi na su parexoun auto pou uposxontai, gi ' auto einai kai panakrives.

Δημοσ.

sumfwnw mazi sou alla prepei na lavoume upospi oti i telepassport opws kai na to kanoume den einai kamia dokimasmeni etaireia, toulaxiston oxi opws i forthnet , otenet kai alles.

Οσο αφορά υπηρεσίες internet θα συμφωνήσω μαζί σου. Ομως, για τηλεφωνική γραμμή και ποιότητα τηλεφωνικής σύνδεσης δε νομίζω να υστερεί πουθενά, τουλάχιστον από ότι έχει αναφέρει φίλος μου στο Ρέθυμνο Κρήτης,που έχει γραμμή από telepassport αλλά όχι όμως dsl. Mέχρι στιγμής δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Oson afora twra afti tin prosfora pou anafereis gia eggiimeno bandwidth, na dieukrinisw oti stis dsl sundeseis tpt den einai eggiimeno. otan upografeis sumvalaio, den leei pouthena oti einai upoxrewmwnoi na sou parexoun akrivws tin onmastiki taxitita tis sindesis. opote mipws auto pou les afora misthwmnes grammes i tpt allo giati ap' oti kserw stis misthwmenes einai upoxrewmwnoi na su parexoun auto pou uposxontai, gi ' auto einai kai panakrives.

άμα πάρεις το πρόγραμμα των 140€ μου ανέφεραν ότι οι ταχύτητες είναι εγγυημένες κάθε στιγμή. Στην ουσία σαν να έχεις μια μισθωμένη στην telepassport δεν πάει; η κάτι δεν πάει καλά;

Δεν έχω δει πουθενά ρε γαμώτο κάποιον που να έχει και να μας πει πως πάει σε dl/up,ping κτλ.

Πάντως άμα με 70€ στέλνω και κατεβάζω με 40-45kb/sec είναι ότι πρέπει και ας μην είναι σίγουρο ότι κάθε στιγμή της μέρας θα είναι έτσι.

Δημοσ.

katarxas profanws gia internet milaw. me telepassport tilefwno exoun kai kapoioi gnwstoi mou kai einai apoluta ikanopoihmenoi.

άμα πάρεις το πρόγραμμα των 140€ μου ανέφεραν ότι οι ταχύτητες είναι εγγυημένες κάθε στιγμή. Στην ουσία σαν να έχεις μια μισθωμένη στην telepassport δεν πάει; η κάτι δεν πάει καλά;

kai emena periergo mou fainetai. pws na to kanoume?? oi alloi xazoi einai pou plirwnoun ta mallikefala tous stis misthwmenes kai autoi prosferoun 384/384 toso fthina???

Δεν έχω δει πουθενά ρε γαμώτο κάποιον που να έχει και να μας πει πως πάει σε dl/up,ping κτλ.

auto ennow otan lew oti den einai dokimasmeni etaireia.

Πάντως άμα με 70€ στέλνω και κατεβάζω με 40-45kb/sec είναι ότι πρέπει και ας μην είναι σίγουρο ότι κάθε στιγμή της μέρας θα είναι έτσι.

to na katevazeis me 40-45 to katalabainw, to na stelneis omws me 40-45 ti to thes??? thes na stiseis server???

Δημοσ.

Θα ξεκινήσω λίγο απο το τέλος:

to na katevazeis me 40-45 to katalabainw, to na stelneis omws me 40-45 ti to thes??? thes na stiseis server???

Ναι, με ενδιαφέρει να έχω καλό upload σε όσο το πιο δυνατόν χαμηλή τιμή. Οπως έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα από τις συνδέσεις a-dsl η μόνη με αξιοπρεπές upload είναι η 1024/256 αλλά με τιμές που κυμαίνονται από 187-260€ το μήνα. Επίσης απο τη vivodi υπάρχουν συνδέσεις 768/256 και 2048/640 αλλά και αυτές σε υψηλές τιμές ακόμα ειδικά στη δεύτερη. Κρίμα γιατί θα ήταν ιδανική περίπτωση.

Δηλαδή σήμερα για κάποιον στην Ελλάδα που θέλει να έχει καλό upload και φυσικά μιλάω από το σπίτι του ,όχι από κάποια μισθωμένη εταιρίας, πανεπιστήμια κτλ, η μόνη λύση φαίνεται η s-dsl της telepassport μιας και η s-dsl vivodi είναι αρκετά ακριβή, τουλάχιστον για μένα.

Οπότε μέχρι στιγμής η ιδανική λύση φαίνεται για 384/384 με 70€. Η telepassport σαν παροχέας σταθερής τηλεφωνίας φαίνεται να μην έχει πρόβλημα ας ελπίσουμε να γίνεται το ίδιο και για internet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...