blackhumor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την διαφορά sDSL με την aDSL... Εχω βρει sDSL στα 384 Kbps με 70? χωρίς έξοδα εγκατάστασης (μπορείς να την κάνεις μόνο σου) / modem (το παρέχει η εταιρία) κτλ + Φ(α)ΠΑ ;-) Ποια είναι καλύτερη από τις δύο και κυρίως γιατί ;-)
dim_b Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Στην sDSL, το upstream έχει το ίδιο εύρος με το downstream (384/384) ενώ στην aDSL είναι μικρότερο (384/128). Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ανεβάζεις data με τριπλάσια ταχύτητα απ'ότι με την αντίστοιχη aDSL. Θεωρητικά, η sDSL είναι καλύτερη (αν πραγματικά χρειάζεσαι τέτοιο upstream) αλλά γιά περίπτωση της Telepassport στην οποία αναφέρεσαι δεν έχουμε ακούσει σχόλια ακόμη, οπότε προς το παρόν ας κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών. Αν πάντως όσα υπόσχεται είναι πραγματικότητα, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά αν δεν είχα ήδη aDSL με την Tellas (που μου στοιχίζει το ίδιο).
blackhumor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δεν ήθελα να αναφέρω την εταιρία για να μην κάνω διαφήμιση και φάω κράξιμο ;-) Απο όσο ξέρω από άτομο που την χρησιμοποιεί δεν είχε πρόβλημα... Οπότε, με βλέπω επιτέλους να βάζω και εγώ μία γραμμή της προκοπής ;-)
Dreamstorm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 alitheia,poia etairia einai auti na mathoume kai emeis??
dim_b Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 http://www.telepassport.gr/TPH_news/sdsl.html
blackhumor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Telepassport... Την ανέφερε ποιο πάνω ο dim_b,
Dreamstorm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 aaa...nomiza oti itan kati kainourgio,den eixa dei oti to egrapse o dim_b,sorry...
DimitrisKTM Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Ειναι 2-3 ατομα συνενοημενα μεταξυ τους (με λιγα post) και κανουν και καλα τετοιου ειδους ερωτησεις και τσουπ! καθε λιγο και λιγακι ερχεται το θεμα στην telepassport. Και καλα εμεις δεν το καταλαβαινουμε. Επρεπε να ειμαι mod! :evil:
blackhumor Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Ειναι 2-3 ατομα συνενοημενα μεταξυ τους (με λιγα post) και κανουν και καλα τετοιου ειδους ερωτησεις και τσουπ! καθε λιγο και λιγακι ερχεται το θεμα στην telepassport.Και καλα εμεις δεν το καταλαβαινουμε. Επρεπε να ειμαι mod! :evil: Επειδή δεν γουστάρω τις προσωπικές επιθέσεις άνευ λόγου και αιτίας' date=' και μια και είμαι ο μόνος με λίγα post που μιλάει σε αυτό το θέμα (αφού εγώ το ξεκίνησα) θα μπορούσες να μου πεις τι εννοείς; Εγώ ΔΕΝ ανέφερα την εταιρία (αν διάβαζες τα post μου θα το έβλεπες) και απλά ρώτησα την διαφορά aDSL με sDSL... Και ακόμα και να την έλεγα τι σήμαινε; Υποτίθετε τα forum είναι για να ρωτάμε πράγματα που δεν ξέρουμε εμείς οι λιγότερο ειδικοί, αυτούς που είναι ειδικοι... Και να κάνουμε συζήτηση... Τώρα αν εσύ έχεις τα νεύρα σου με την εταιρία, καλύτερο θα ήταν να πεις το γιατί τα έχεις, μπας και πάρω και εγώ μία ιδέα... Εκτός αν είσαι πωλητής αντίπαλης εταιρίας, οπότε πάλι χαμένος είσαι, γιατί με το να αντιδράς έτσι μόνο πελάτες θα χάσεις... Και ΟΧΙ δεν είμαι συνεννοημένος με κανέναν και ας έρθει ο οποιοσδήποτε να ισχυριστεί κάτι τέτοιο... Και αν σε ενοχλεί η παρουσία μου, μπορείς πάλι να μου το πεις και σαν καινούργιος εδώ μέσα, την κοπανάω με ελαφριά... Και μπορείς να πεις όποιον mod θέλεις υποθέτω να κάνει και ένα lock στο θέμα και τελειώνει η υπόθεση, από όσο ξέρω...[/img']
Leibniz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Kataarxas skyline147 banned. Einai kwmikotragiko re paidia de mporw th vlakeia autou tou anthrwpou. Re skyline,GENESIS,GAULOISES,NGAGE,SDSL kai den kserw poioi alloi pote tha varetheis? Gia osous kseroun: Apo osa mou eipe kai apo ta post tou : Menei kaminia,exei xbox kai psaxnei pragmata na katevasei,exei mail apo freemail.gr stadar,exei sdsl(sto spiti),mpainei mono me otenet PSTN(!),grafei mono me kefalaia 'h an de grafei de tha vazei tonous. Polles symptwseis. KAI tou ta eipa me pm na meinei makrya apo sdsl den akouse. Mono kai mono gia auto tha faei ban ki as mhn eipe tpt. De tha to psaxnw kai poly apo dw kai pera. Synexiste twra.
skevo_kos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 exei sdsl(sto spiti),mpainei mono me otenet PSTN(!) ??? Ma kala an exei sDSL giati na mpanei me PSTN Aporia twra kai gw o m........
Dreamstorm Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 den iparxei tpt na sinexisoume...apo oti fainetai i moni sovari prospatheia s-dsl einai tis vivodi.
pseira Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Paidia ayto me ta 70 eurw mou fainetai oti 8a exei kanena contention rate 50:1 gia ayto kai toso xamili i timi.....
dim_b Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 ...8a exei kanena contention rate 50:1..... Ακριβώς τόσο έχει. Σε κάποια παλιότερη ανακοίνωση το ανέφερε αλλά στο site δεν γράφει τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.