poulinos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 μολις το δοκιμασα και το τεστ με το μτορρεντ αλλα παιρνω ακριβως το ιδιο αποτελεσμα. πηρα τηλεφωνο ξανα στη φορθνετ και αφου βρηκα εναν πιο συνενοησιμο κυριο μου ειπε οτι ειχαν κανει λαθος πριν και οτι η 10.χχχ.χχχ.χχχ που μου ειπαν ηταν λαθος οπως και επισης οτι η 213 ειναι στατικη πλεον και οτι δεν βγαινω απο proxy. πολυ μπερδεμα αυτο το θεμα edit. μπορεις να μου γραψεις τα βηματα ενα-ενα για να τα τσεκαρω μηπως ξεχναω κατι? Ναι η 10 αρα ειναι ασχετη για σενα.χρησιμευει μονο για remote Πραγματα αλλα οχι για σενα αλλα για τον παροχο ιταλια(tooway). για το mtorrent. Πας στο mtorrent και ανοιγεις την πορτα πχ 44444. την κανεις Port forward στο ρουτερ και βαζεις ειτε την mac address του Pc ειτε ip του pc που εχεις το mtorrent.κλεινεις και ανοιγεις το Mtorrent.Πας στο www.canyouseeme.org και δοκιμαζεις την θυρα. θα πρεπει να στην βγαλει ανοιχτη.ειναι Must το Mtorrent να ειναι ανοιχτο.θα πρεπει στο canyouseeme.org να βλεπεις την static σου και οχι τιποτα αλλο παραξενο.
nikolakakis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ναι η 10 αρα ειναι ασχετη για σενα.χρησιμευει μονο για remote Πραγματα αλλα οχι για σενα αλλα για τον παροχο ιταλια(tooway). για το mtorrent. Πας στο mtorrent και ανοιγεις την πορτα πχ 44444. την κανεις Port forward στο ρουτερ και βαζεις ειτε την mac address του Pc ειτε ip του pc που εχεις το mtorrent.κλεινεις και ανοιγεις το Mtorrent.Πας στο www.canyouseeme.org και δοκιμαζεις την θυρα. θα πρεπει να στην βγαλει ανοιχτη.ειναι Must το Mtorrent να ειναι ανοιχτο.θα πρεπει στο canyouseeme.org να βλεπεις την static σου και οχι τιποτα αλλο παραξενο. Ακριβως αυτα τα βηματα ακολουθω και στο canyouseeme.org αλλα και σε αλλες σελιδες οπως το ping.eu αλλα η πορτα (33333) που δινω στο μτορρεντ φαινεται κλειστη. Aν ομως οι πορτες ειναι κλειστες πως μπορω και βλεπω το dvr τοπικα?
poulinos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ακριβως αυτα τα βηματα ακολουθω και στο canyouseeme.org αλλα και σε αλλες σελιδες οπως το ping.eu αλλα η πορτα (33333) που δινω στο μτορρεντ φαινεται κλειστη. Aν ομως οι πορτες ειναι κλειστες πως μπορω και βλεπω το dvr τοπικα? το port forward ειναι για να βλεπεις μια συσκευη στο δικτυο σου οταν εισαι απεξω .οταν εισαι μεσα την βλεπεις τοπικα οποτε δεν χρειαζεται port forward.τοπικα βλεπεις οτι θες κατευθειαν.το port forward παιζει απο wan προς lan. (wan--->lan). και reboot το εκανες το modem και με το linksys δοκιμασες ειπες και παλι τιποτα.δεν νομιζω να κανεις κατι λαθος.την ip του pc εδωσες στο Port forward να υποθεσω.και τα Firewall τα εχεις κλειστα και σε router αλλα και στο pc.και στο καταγραφικο καρφωτες ip και καρφωτα τα dns του δορυφορικου ή τα dns της google. 8.8.8.8 και 8.8.4.4. μην βαλεις dns forthnet διοτι δεν θα παιξει οσο ξερω. αλλιως μετα δες αν μετα το reboot αφου αφησεις 4-5 λεπτα κλειστο το modem αν παιρνεις την ιδια ip για να ειμαστε σιγουροι οτι εχεις static.επισης ειτε με το linksys Πανω ειτε με το technicolor δοκιμασε να κανεις ping την staticνα δουμε αν παιρνεις απαντηση.τελευτεια λυση ειναι να βαλεις το καταγραφικο dynamic και να το βαλεις κατευθειαν στο δορυφορικο για να παρει αυτο την static .εκει θα πρεπει να το βλεπεις.αν δεν το βλεπεις και ετσι ισως να ειναι κατι λαθος με την static οποτε μιλας με forthnet για να μιλησουν με tooway
nikolakakis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 το port forward ειναι για να βλεπεις μια συσκευη στο δικτυο σου οταν εισαι απεξω .οταν εισαι μεσα την βλεπεις τοπικα οποτε δεν χρειαζεται port forward.τοπικα βλεπεις οτι θες κατευθειαν.το port forward παιζει απο wan προς lan. (wan--->lan). και reboot το εκανες το modem και με το linksys δοκιμασες ειπες και παλι τιποτα.δεν νομιζω να κανεις κατι λαθος.την ip του pc εδωσες στο Port forward να υποθεσω.και τα Firewall τα εχεις κλειστα και σε router αλλα και στο pc.και στο καταγραφικο καρφωτες ip και καρφωτα τα dns του δορυφορικου ή τα dns της google. 8.8.8.8 και 8.8.4.4. μην βαλεις dns forthnet διοτι δεν θα παιξει οσο ξερω. αλλιως μετα δες αν μετα το reboot αφου αφησεις 4-5 λεπτα κλειστο το modem αν παιρνεις την ιδια ip για να ειμαστε σιγουροι οτι εχεις static.επισης ειτε με το linksys Πανω ειτε με το technicolor δοκιμασε να κανεις ping την staticνα δουμε αν παιρνεις απαντηση.τελευτεια λυση ειναι να βαλεις το καταγραφικο dynamic και να το βαλεις κατευθειαν στο δορυφορικο για να παρει αυτο την static .εκει θα πρεπει να το βλεπεις.αν δεν το βλεπεις και ετσι ισως να ειναι κατι λαθος με την static οποτε μιλας με forthnet για να μιλησουν με tooway οκ το επιασα για το port forward. παρολα αυτα τα βηματα που ακολουθω ειναι αυτα που γραφεις. την static ip την ειχα δοκιμασει οταν πρωτομπηκε η static και οντως ηταν η ιδια. θα δοκιμασω αυριο αν προλαβω να βαλω το καταγραφικο κατευθειαν πανω στο δορυφορικο oσο για το ping. δοκιμασα να κανω πινγκ την στατικη και δεν την βλεπω καθολου. (packet loss 100%)
poulinos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 οκ το επιασα για το port forward. παρολα αυτα τα βηματα που ακολουθω ειναι αυτα που γραφεις. την static ip την ειχα δοκιμασει οταν πρωτομπηκε η static και οντως ηταν η ιδια. θα δοκιμασω αυριο αν προλαβω να βαλω το καταγραφικο κατευθειαν πανω στο δορυφορικο oσο για το ping. δοκιμασα να κανω πινγκ την στατικη και δεν την βλεπω καθολου. (packet loss 100%) μπορει να μην απανταει η wan με το technicolor διοτι το technicolor απο default κοβει το Ping. κανε και αυτην την δοκιμη και αν παλι δεν παιξει μιλα με forthnet.με 2 ρουτερ δοκιμασες και δεν παιζει και με βαση οσα μου γραψες και με ολα τα τεστ που εκανες ειναι ολα σωστα.ουτε η καμερα επαιξε ουτε το Mtorrent εδειξε την θυρα ανοιχτη.
nikolakakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 μπορει να μην απανταει η wan με το technicolor διοτι το technicolor απο default κοβει το Ping. κανε και αυτην την δοκιμη και αν παλι δεν παιξει μιλα με forthnet.με 2 ρουτερ δοκιμασες και δεν παιζει και με βαση οσα μου γραψες και με ολα τα τεστ που εκανες ειναι ολα σωστα.ουτε η καμερα επαιξε ουτε το Mtorrent εδειξε την θυρα ανοιχτη. ok το δοκιμασα μολις να βαλω τοκαταγραφικο πανω στο δορυφορικο και με τους dns της forthnet αλλα και με της google αλλα δεν ειχα θετικο αποτελεσμα. θα παρω αυριο στην φορθνετ να τους ρωτησω τι παιζει αν και νομιζω οτι θα μου απαντησουν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα οποτε και φανταζεσαι την απαντηση μου (εκανα μια ερευνα σε διαφορα φορουμς και ειδα αρκετα σχολια την περιοδο 2012-2014 που υπηρχαν παραπονα οτι δεν δουλευουν οπως και το δικο μου, παρολα αυτα απλα αλλαξαν παροχο ολοι τους)
poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 ok το δοκιμασα μολις να βαλω τοκαταγραφικο πανω στο δορυφορικο και με τους dns της forthnet αλλα και με της google αλλα δεν ειχα θετικο αποτελεσμα. θα παρω αυριο στην φορθνετ να τους ρωτησω τι παιζει αν και νομιζω οτι θα μου απαντησουν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα οποτε και φανταζεσαι την απαντηση μου (εκανα μια ερευνα σε διαφορα φορουμς και ειδα αρκετα σχολια την περιοδο 2012-2014 που υπηρχαν παραπονα οτι δεν δουλευουν οπως και το δικο μου, παρολα αυτα απλα αλλαξαν παροχο ολοι τους) dns μην βαζεις τις forthnet.Οσο ξερω η tooway εχει δικους της.σιγουρα μπορειςνα ζητησεις και τεχνικο να ερθει σπιτι για να διαπιστωσει το θεμα.γιατι ειτε forthnet εχεις ειτε οτε παλι tooway ειναι το δορυφορικο.οποτε μπορει απλα να εχει γινει βλακεια στο account στην tooway.
Λύση nikolakakis Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Μέλος Λύση Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 dns μην βαζεις τις forthnet.Οσο ξερω η tooway εχει δικους της.σιγουρα μπορειςνα ζητησεις και τεχνικο να ερθει σπιτι για να διαπιστωσει το θεμα.γιατι ειτε forthnet εχεις ειτε οτε παλι tooway ειναι το δορυφορικο.οποτε μπορει απλα να εχει γινει βλακεια στο account στην tooway. Poulinos ευχαριστω για αλλη μια φορα για την βοηθεια σου. τελικα μετα απο 3 διαφορετικους τεχνικους αρκετα διαφορετικα ρουτερ και καταγραφικα καταληξαμε οτι φταει η φορθνετ. μετα απο απειρα τηλεφωνηματα λοιπον πετυχαμε ενα παλικαρι το οποιο οντως βρηκε το προβλημα. ειχε γινει λαθος λεει και ενω εμεις περναμε στατικη ip ο δορυφορος εδινε δυναμικη. δηλωσαμε βλαβη και φτιαχτηκε σε μια μερα και τωρα λειτουργουν ολα κανονικα
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 δυσκολο ηταν να φταις εσυ.ειχες κανει τα παντα αλλωστε.εχω ξαναπετυχει περιπτωση που δεν επαιρνε το δορυφορικο το πραγματικο δικτυο και συνηθως ο παροχος ειτε ειναι Forthnet ειτε Ote ειτε δεν ξερω τι ανοιγει ticket προς την tooway για να το λυσουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα