Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τρέξε μία και το trimcheck αν δουλεύει το trim.

Δεν δοκιμασία το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά με εντολή "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" μου φέρνει αποτέλεσμα 0 άρα το trim να υποθέσω είναι ενεργοποιημένο.Σωστά????

Δημοσ.

Δεν δοκιμασία το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά με εντολή "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" μου φέρνει αποτέλεσμα 0 άρα το trim να υποθέσω είναι ενεργοποιημένο.Σωστά????

Όχι δεν τσεκάρεις αν λειτουργεί σωστά το trim με αυτή την εντολή. Τρέξε το tool.

Δημοσ.

Όχι δεν τσεκάρεις αν λειτουργεί σωστά το trim με αυτή την εντολή. Τρέξε το tool.

μαλλον δεν το βλεπω να λειτουργει. Αυτό μου βγαζει δες screenshot. Μαλλον επειδή μπορω να τον τρεξω μονο σε IDE Mode?

μαλλον δεν το βλεπω να λειτουργει. Αυτό μου βγαζει δες screenshot. Μαλλον επειδή μπορω να τον τρεξω μονο σε IDE Mode?

οπα λαθος, λειτουργει!!!!!!!!! δες την 2

Νέα εικόνα bitmap.bmp

Νέα εικόνα bitmap (2).bmp

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

θέλει κάποια δευτερόλεπτα η πρώτη δεν λέει κάτι, η δεύτερη είναι το αποτέλεσμά σου.

Μή μιλάς καθόλου :P

Δημοσ.

Καλά είσαι  :)

Αν θέλεις κάνε και ένα test για να δεις ταχύτητες με το as ssd benhcmark και ανέβασε μια φωτό. 

προς το παρον εκανα αυτό. Καμια σχεση με το benchmark του WD HDD Blue. Μιλαμε παντα για SATA2.

H 3 είναι SSD και η 4 ο HDD. Θα κανω και το bench που ειπες αργοτερα λογω ελλειψης χρονου αυτή τη στιγμη.!

Νέα εικόνα bitmap (3).bmp

Νέα εικόνα bitmap (4).bmp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...