BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Για τρέξε μία και το trimcheck αν δουλεύει το trim.
itasoulas01 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Για τρέξε μία και το trimcheck αν δουλεύει το trim. Δεν δοκιμασία το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά με εντολή "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" μου φέρνει αποτέλεσμα 0 άρα το trim να υποθέσω είναι ενεργοποιημένο.Σωστά????
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δεν δοκιμασία το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά με εντολή "fsutil behavior query DisableDeleteNotify" μου φέρνει αποτέλεσμα 0 άρα το trim να υποθέσω είναι ενεργοποιημένο.Σωστά???? Όχι δεν τσεκάρεις αν λειτουργεί σωστά το trim με αυτή την εντολή. Τρέξε το tool.
itasoulas01 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Όχι δεν τσεκάρεις αν λειτουργεί σωστά το trim με αυτή την εντολή. Τρέξε το tool. μαλλον δεν το βλεπω να λειτουργει. Αυτό μου βγαζει δες screenshot. Μαλλον επειδή μπορω να τον τρεξω μονο σε IDE Mode? μαλλον δεν το βλεπω να λειτουργει. Αυτό μου βγαζει δες screenshot. Μαλλον επειδή μπορω να τον τρεξω μονο σε IDE Mode? οπα λαθος, λειτουργει!!!!!!!!! δες την 2 Νέα εικόνα bitmap.bmp Νέα εικόνα bitmap (2).bmp 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 θέλει κάποια δευτερόλεπτα η πρώτη δεν λέει κάτι, η δεύτερη είναι το αποτέλεσμά σου. Μή μιλάς καθόλου
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Καλά είσαι Αν θέλεις κάνε και ένα test για να δεις ταχύτητες με το as ssd benhcmark και ανέβασε μια φωτό. 1
itasoulas01 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Καλά είσαι Αν θέλεις κάνε και ένα test για να δεις ταχύτητες με το as ssd benhcmark και ανέβασε μια φωτό. προς το παρον εκανα αυτό. Καμια σχεση με το benchmark του WD HDD Blue. Μιλαμε παντα για SATA2. H 3 είναι SSD και η 4 ο HDD. Θα κανω και το bench που ειπες αργοτερα λογω ελλειψης χρονου αυτή τη στιγμη.! Νέα εικόνα bitmap (3).bmp Νέα εικόνα bitmap (4).bmp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα