Yperaspisths Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν θέλω να μεταφέρω αρχεία απο τον παλιό μου σκληρό. Οπότε τον βγάζω κατευθείαν και βαζω στην θέση του τον ssd; Βάζω το dvd με τα windows 10 και κάνω εγκατάσταση όπως έκανα με τον παλιό δίσκο ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;
corsair04 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν θέλω να μεταφέρω αρχεία απο τον παλιό μου σκληρό. Οπότε τον βγάζω κατευθείαν και βαζω στην θέση του τον ssd; Βάζω το dvd με τα windows 10 και κάνω εγκατάσταση όπως έκανα με τον παλιό δίσκο ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; εάν δεν θες να πάρεις back up από τα αρχεία σου βάζει τον ssd και απλά κανείς εγκατάσταση !!!
Yperaspisths Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 εάν δεν θες να πάρεις back up από τα αρχεία σου βάζει τον ssd και απλά κανείς εγκατάσταση !!! ok thanks. Γιατι έβλεπα κατι βιντεάκια οπου συνέδεαν τον ssd με usb και έκαναν cloning και διάφορα άλλα.
corsair04 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ok thanks. Γιατι έβλεπα κατι βιντεάκια οπου συνέδεαν τον ssd με usb και έκαναν cloning και διάφορα άλλα. το cloning είναι όταν θέλουμε ένα ακριβές είδωλο του δίσκου που χρησιμοποιούσαμε με αυτόν που αλλάξαμε χωρίς δηλαδή να υπάρχει καμία αλλαγή εσύ από την στιγμή που δεν θες να σωθεί κάτι από τα αρχεία σου προχώρα απευθείας σε εγκατάσταση των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα