Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσύ ο ίδιος σου έκανες Like στο σχόλιο παραπάνω: "Ο καλος GAMING υπολογιστής , ναι είναι αυτός με GPU 500€, όσο κι αν δε θες να το πιστέψεις." Ενώ εγώ είχα αναφερθεί σε καλό υπολογιστή και όχι αποκλειστικά Gaming αλλά κλασσικά ο υπολογιστής = Gaming

"Ο καλος GAMING υπολογιστής , ναι είναι αυτός με GPU 500€"

Διάβασε το post ξανά, ολόκληρο αυτή την φορά.

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eμ... ναι... οκ.

Ο Mac που έχω (και του σπιτιού και του γραφείου) "σηκώνει" μια χαρούλα παιχνίδια απαιτητικά (έχω περάσει games από Steam και τρέχουν μια χαρά), ενώ γενικά η διαχείριση μνήμης και ισχύς των μηχανημάτων είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ πιο καλύτερη απ' το "τούμπανο" PC της γυναίκας μου (που εκεί παίζω παιχνίδια).

Αλλά γενικά... ουδέποτε ασχολήθηκε η Apple με το να φτιάξει "παιχνιδο-κομπιούτερ". Ποτέ δεν την ενδιέφερε το "high-tec" τάδε μηχάνημά της, να το χρησιμοποιούν για να... σκοτώνουν ζόμπι σε κάποιο shooter.

Οπότε... βασικά... χ@στήκαμε αν θα υποστηρίξετε ή όχι τα Mac. Για κάνα παιχνιδάκι, έχουμε τα PC και τις κονσόλες, για ΣΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ επιστρέφουμε στα Mac "κι άντε γειααααά"...!

• Like 4
Δημοσ.

Στοιχημα οτι το mailbox του Luckey εχει ηδη πηξει στο hate mail.

Οχι οτι δεν πηγαινε γυρευοντας βεβαια, ειμαι σιγουρος οτι ειχε πληρη επιγνωση με ποιος τα εβαζε και ηξερε ακριβως τι κουμπια τους να πατησει :P

Δημοσ.

παω στοιχημα οτι η apple μετα απο αυτο θα κυκλοφορησει δικο της VR συστημα που θα εχει τις μισες απαιτησεις και την διπλασια τιμη

• Like 7
Δημοσ.

Ένας gaming υπολογιστής θεωρείται πιο ισχυρός και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για δουλειά. Το αντίθετο δεν συμβαίνει.

Ότι εφαρμογές υπάρχουν για τον Mac υπάρχουν αντίστοιχες και για windows pc . To αντίθετο δεν συμβαίνει.

Τώρα γιατί να θεωρείται o Mac workstation επειδή έχει χειρότερο hardware με τα ίδια χρήματα που κοστίζει ένα gaming pc δεν το καταλαβαίνω.

Την Apple την παραδέχομαι μόνο στο marketing. Έχει κάνει τρελό ψηστήρι ότι (μόσχο)πουλάει αξιοπιστία και όμορφο περιτύλιγμα.

• Like 11
Δημοσ.
Eμ... ναι... οκ.

Ο Mac που έχω (και του σπιτιού και του γραφείου) "σηκώνει" μια χαρούλα παιχνίδια απαιτητικά (έχω περάσει games από Steam και τρέχουν μια χαρά), ενώ γενικά η διαχείριση μνήμης και ισχύς των μηχανημάτων είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ πιο καλύτερη απ' το "τούμπανο" PC της γυναίκας μου (που εκεί παίζω παιχνίδια).

Αλλά γενικά... ουδέποτε ασχολήθηκε η Apple με το να φτιάξει "παιχνιδο-κομπιούτερ". Ποτέ δεν την ενδιέφερε το "high-tec" τάδε μηχάνημά της, να το χρησιμοποιούν για να... σκοτώνουν ζόμπι σε κάποιο shooter.

Οπότε... βασικά... χ@στήκαμε αν θα υποστηρίξετε ή όχι τα Mac. Για κάνα παιχνιδάκι, έχουμε τα PC και τις κονσόλες, για ΣΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ επιστρέφουμε στα Mac "κι άντε γειαααααα

Συγγνώμη ρε φιλέ αλλά μπορείς να μου πεις ποια είναι αυτά τα απαιτητικά παιχνιδια γιατί εγώ έχω έναν φίλο με Mac και πέρα από lol/cs go και κανένα παιχνίδι 5ετιας δεν μπορεί να τρεξει τίποτα άλλο με πάνω από 20-30fps. Επίσης δεν καταλαβαίνω το επιχείρημα "σοβαρή δουλεια", μου το εξηγεις λίγο γιατί εγώ ο αδαης νόμιζα ότι τα pc κάνουν για κάτι περισσότερο από το να σκοτώνεις ζόμπι.

• Like 7
Δημοσ.

Οπότε... βασικά... χ@στήκαμε αν θα υποστηρίξετε ή όχι τα Mac.

Αυτο το λες τώρα, χωρίς να έχεις χρησιμοποιήσει Oculus, η κάποια games με αυτο.

ΑΝ ομως τα Mac υποστηρίζαν εξαρχής το Oculus, θα έγραφες τα ιδια πράγματα που έγραψες; I guess not.

παω στοιχημα οτι η apple μετα απο αυτο θα κυκλοφορησει δικο της VR συστημα που θα εχει τις μισες απαιτησεις και την διπλασια τιμη

Πες το ψέματα
  • Like 2
Δημοσ.

Εσύ ο ίδιος σου έκανες Like στο σχόλιο παραπάνω: "Ο καλος GAMING υπολογιστής , ναι είναι αυτός με GPU 500€, όσο κι αν δε θες να το πιστέψεις." Ενώ εγώ είχα αναφερθεί σε καλό υπολογιστή και όχι αποκλειστικά Gaming αλλά κλασσικά ο υπολογιστής  = Gaming

Από πότε το:

Ο καλος GAMING υπολογιστής , ναι είναι αυτός με GPU 500€, όσο κι αν δε θες να το πιστέψεις

σημαίνει:

O καλός υπολογιστής είναι μόνο για GAMING

Ποιος το είπε αυτό;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το λες τώρα, χωρίς να έχεις χρησιμοποιήσει Oculus, η κάποια games με αυτο.

ΑΝ ομως τα Mac υποστηρίζαν εξαρχής το Oculus, θα έγραφες τα ιδια πράγματα που έγραψες; I guess not.

Πες το ψέματα

Πολυ σωστα.

Εχουν βγει τωρα ολοι οι mac users που εχουν δωσει ΤΑ λεφτα για ενα mac με μετριες επιδοσεις και φωναζουν. Αντε δωστε και 2500 χιλιαρικα για ενα μετριοτατο μηχανημα με ενα λειτουργικο οκ καλο αλλα τιποτα νεο. Και κυριως με αλλαγες απο το λειτουργικο στο αλλο, μετρημενες στα δαχτυλα. (εχω και mac και ξερω τι γινεται). Αρα θα προτιμησω χιλιες φορες ενα τουμπανο pc.

Επεξ/σία από mad_apo
  • Like 5
Δημοσ.

συγμωμη χωρις να εχω mac αναρωτιεμαι ο imac που εχει

Intel Core i7 4,0 GHz (ταχύτητες Turbo Boost έως 4,2 GHz)

και AMD Radeon R9 M395X με 4 GB μνήμη GDDR5

και ειναι πολυ πιο  δυνατος απο xbox one και ps4

δεν μπορει 3δ;   (μην ακουσω σχολια για την οθονη του η για την τιμη το ξερουμε οτι ειναι ακριβος)

Δημοσ.

Logic Pro X, Final Cut Pro X, xCode, Coda 2, Kaleidoscope, Hammer θες και άλλες;

όχι γιατί δεν είμαστε σε φόρουμ φωτογράφων (σκηνοθέτες/youtubers κτλ).

Επίσης είναι τυχαίο ότι IBM και Google επιλέγουν Macs και όχι Windows;

Μήπως μπερδεύεις την πρόσφατη συνεργασία IBM & Apple για χρήση ipad σε εταιρικούς πελάτες του cognos της IBΜ του οποίου το UX είναι κλασσική κακογουστιά της αισθητικής του 90' ;

Η google όντως επιβάλει στους εργαζόμενους της κατα κύριο λόγο Mac επειδή:

• το hardware είναι συγκεκριμένο (δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές) και το service αμεσότερο.
  • μπορείς να τρέξεις οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό, το αντίθετο δεν παίζει
  • παρόλο που τα βρήκανε σκούρα με το υποανάπτυκτα enterprise tools τους, ανέπτυξαν εύκολα δικές τους λύσεις.

ο Eric Schmidt έχει παραδεχθεί την ανωτερότητα των Mac απο τα κανονικά PC στη σταθερότητα (όπως δε χρειάζεται να ταλαιπωρηθείς για να συντηρείς το λειτουργικό -σε αντίθεση με τα windows- δεν μπορείς και να φτιάξεις δικό σου Mac), όπως έχει παραδεχθεί και την ανωτερότητα του Android σε σχέση με το iOS...

Μήπως συμφωνείς και με το παραπάνω; :P

Link: http://bgr.com/2013/11/28/mac-chromebook-google-employees/

και καλό είναι να αναλύουμε λίγο τι λέμε και να το καταλαβαίνουμε όχι σαν "αυτιστικά" (no offence) να κολλάμε σε μια ατάκα/γεγονός και να αγνοούμε ότι δεν καταλαβαίνουμε/γνωρίζουμε. Αν δεν το κατάλαβες εννοώ να ξέρεις τον λόγο που το κάνει η Google και όχι επειδή το κάνει να πιστεύεις πως είναι απόδειξη για όλους τους υπόλοιπους πως τα Mac είναι για επαγγελματίες, τα pc για gamer...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...