Regulus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μια καλή GPU δεν χρειάζεται μόνο για gaming. Δοκιμάστε να κάνετε rendering σε animation για παράδειγμα με έναν κοινό επεξεργαστή ακόμη και i7 και με μια GPU από κάρτα γραφικών και θα καταλάβετε τι εννοώ.
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Υπάρχει κανείς άλλος (εκτός από εμένα) που να του είναι αδιάφορο το VR έτσι όπως είναι τώρα; Σε λίγα χρόνια ίσως αλλά προς το παρόν Εγώ πάντως σκέφτομαι να πάρω καινούργιο pc και να ξαναρχίσω το gaming! Μου έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, απλά θα ήθελα να το δοκιμάσω πρώτα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ανετοτατα μπορει το pc i7 4770 12gb ram 2400 2x r9 290 tri x ssd και το κερασακι η μητρικη z97 gaming x1 sniper Σας μέτρησα. Ένας είσαι... Κατάλαβες προφανώς τι θέλω να πω. 1
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Σας μέτρησα. Ένας είσαι... Κατάλαβες προφανώς τι θέλω να πω. Σόρυ αλλά προσωπικά δεν βρίσκω καμία σύνδεση 1
brightblade Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μώρε υπάρχουν πολλοι.ι7 6700κ 4.5 ghz 32 Gb ddr4 gtx 970 και πολλά αλλα.. και πάω για 64 gb και νέα κάρτα μετα το καλοκαίρι... Σας μέτρησα. Ένας είσαι... Κατάλαβες προφανώς τι θέλω να πω.
michael92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Σας μέτρησα. Ένας είσαι... Κατάλαβες προφανώς τι θέλω να πω. Η 970 είναι η πιο δημοφιλής κάρτα στους active steam users πάντως. http://wccftech.com/nvidia-geforce-gtx-970-steam-survey/ 1
deceit Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μώρε υπάρχουν πολλοι. ι7 6700κ 4.5 ghz 32 Gb ddr4 gtx 970 και πολλά αλλα.. και πάω για 64 gb και νέα κάρτα μετα το καλοκαίρι... Δηλαδή το αν έχει κάποιος pc για RIFT καθορίζει το αν του επιτρέπεται να έχει άποψη για το περιεχόμενο του άρθρου;
brightblade Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δηλαδή το αν έχει κάποιος pc για RIFT καθορίζει το αν του επιτρέπεται να έχει άποψη για το περιεχόμενο του άρθρου; Εγω απλα απάντησα στο "Σας μέτρησα. Ένας είσαι... Κατάλαβες προφανώς τι θέλω να πω. " για να δείξω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι.
deceit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Εγω απλα απάντησα στο "Σας μέτρησα. Ένας είσαι... Κατάλαβες προφανώς τι θέλω να πω. " για να δείξω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι. Λάθος παράθεση έκανα brightblade. Στου billdanos το "σας μέτρησα..." κλπ αναφερόμουν κι εγώ.
brightblade Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 E εντάξει συμβαίνουν αυτα, λιγο παραπάνω κρασι , παρασκευη βράδυ ειναι 2
parlapipas25 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Συγνωμη για να καταλαβω δηλαδη.Το οτι τα pc υπερεχουν απο τα mac επρεπε να μας το πει ο Palmer Luckey;Αυτονοητο δεν ειναι; 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Συγνωμη για να καταλαβω δηλαδη.Το οτι τα pc υπερεχουν απο τα mac επρεπε να μας το πει ο Palmer Luckey;Αυτονοητο δεν ειναι; Υπερέχουν σε "horse power" προφανώς. Αλλά είναι το ζητούμενο σε όλες τις περιπτώσεις; 1
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ναι γιατί η Apple στοχεύει σε παχουλούς παρθένους 40ρηδες με το μούσι να καλύπτει όλο τον λαιμό ή τουλάχιστον ότι απέμεινε από αυτόν. Ότι και καλά οι υπολογιστές της Apple φτιάχνονται για Gaming. Το όνειρο κάθε χρήστη Mac είναι αυτό. NOT: Τέλος άμα κάποιος θέλει Gaming δεν θα αγοράσει Mac εξαρχής και θα κοιτάξει να στήσει ένα PC. Αυτά τα λίγα. Edit: Ο καλός υπολογιστής για τον Palmer είναι αυτός με GPU των 500€; Για να καταλάβω, αυτός δηλαδή στα γραφεία των εργαζομένων του, προγραμματιστές κλπ βάζει Dedicated GPU για να προγραμματίσουν; Τι άλλο θα διαβάσουμε. Οχι αλλα τα mainstream παιχνιδια μια χαρα βγαινουν και σε mac.Αν δεν τους ενδιεφερε ουτε καν το Wow ή το Lol δεν θα εβγαιναν γιατι ποιοι σοβαροι χρηστες θα κατσουν να περιμενουν να βγουν αυτα σε mac?????Oh wait μαλλον πολλοι για να μπουν στον κοπο να κυκλοφορησουν και εκει..... 1
Johnefst Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Ρα πως κάνετε ετσι .Ουτε στην Apple η την Microsoft να δουλεύατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα