zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η δήλωση είναι λάθος και προκλητική θα μπορούσα να πω, δεν ξέρω αν έγινε εσκεμμένα. Αν έλεγε "θα μας ενδιέφερε αν η apple κυκλοφορήσει κάποια στιγμή gaming υπολογιστή" δεν θα γινόταν αυτός ο χαμός. 3
pitogiro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η δήλωση είναι λάθος και προκλητική θα μπορούσα να πω, δεν ξέρω αν έγινε εσκεμμένα. Αν έλεγε "θα μας ενδιέφερε αν η apple κυκλοφορήσει κάποια στιγμή gaming υπολογιστή" δεν θα γινόταν αυτός ο χαμός. Ε λίγο-πολύ αυτό είπε. Συγκεκριμένα, "So if they prioritize higher-end GPUs like they used to for a while back in the day, we'd love to support Mac. But right now, there's just not a single machine out there that supports it."
hackerW32 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι καπιοι με mac θελουν να εχουν υποστήριξη για vr και απλα αυτοι έδωσαν μια απαντηση η οποια ειναι και πολυ σωστη. hardware για vr τα mac δεν εχουν, για αλλη δουλεια ειναι.. τωρα ολα αυτα που διαβαζω εδω (σχεδον ολα) ειναι ασυναρτησίες απο butthurt fanboys που κανουν λες και τους βράσανε την μανα και απο haters.. δεν ξερω ποίοι ειναι χειροτεροι.
coffeex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Με απλά λόγια, ενώ τα γραφικά στους σύγχρονους υπολογιστές Mac είναι αρκετά καλά για την πλειοψηφία των εφαρμογών που χρησιμοποιούν οι χρήστες, τα συγκεκριμένα μηχανήματα δεν έχουν κατασκευαστεί για gaming, ακόμα και αν κοστίζουν όσο ένα καλό gaming PC. Αυτό φτάνει.
seloner Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Απορω γιατι καποιος να παρει mac ,εχει ενας φιλος μου και εχουμε δωσει τα ιδια λεφτα και ο δικος μου ειναι σαν 10 φορες πιο δυνατος σαν μηχανημα. 1
johnnieinlab Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δεν είμαι χρήστης Mac αλλά η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι που πηγαίνουν σε Mac δυσκολεύονται να επιστρέψουν σε Windows. Το λειτουργικό μπορεί να έχει τα δικά του προβλήματα, όπως όλα, αλλά φαίνεται ότι καθοδηγεί το χρήστη με τέτοιο τρόπο ώστε α μην είναι τόσο πιθανό να χαλάσει κάτι από "πείραγμα". Τα windows σου δίνουν μια ελευθερία που αν δεν συνοδευτεί από υπευθυνότητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο σύστημα. Τις λίγες φορές που δούλεψα σε Mac κατάφερα να τον κολλήσω δις, τη μία απλώς συνδέοντας μια κάμερα. Για τη σταθερότητα των εφαρμογών που τρέχουν σε Mac δεν μπορώ να παραθέσω παρα μόνο την εμπειρία που είχα ως μέλος της ομάδας QA του Adobe 8 (ναι τόσο παλιά) όπου είχαμε έναν άνθρωπο που ασχολούταν με το bugfixing και το testing σε Mac για κάθε περίπου 10 που ασχολούνταν με Windows. Υπολογίζω ότι τώρα η αναλογία θα είναι καλύτερη από 1 προς 5, δεδομένου του μεριδίου αγοράς. Είναι προφανές ότι το rift απευθύνεται σε hardcore gamers οι οποίοι έχουν όλοι τα PC με την κάρτα των 500 ευρώ που εύστοχα ανέφερε κάποιος. 1
Antiriad Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αυτό το Video τα εξηγεί όλα Με μία λέξη. Η Microsoft έχει το πάνω χέρι στο gaming λόγο DirectX. Οπότε οι επιλογές είναι 2. 1) Είτε η Microsoft βγάλει DirectX για MAC 2) Η Apple βγάλει το δικό της Standard. Και τα 2 είναι σχεδόν απίθανα. Το Direct βγήκε πριν 21 χρόνια. 3
coffeex Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Αυτό το Video τα εξηγεί όλα Με μία λέξη. Η Microsoft έχει το πάνω χέρι στο gaming λόγο DirectX. Οπότε οι επιλογές είναι 2. 1) Είτε η Microsoft βγάλει DirectX για MAC 2) Η Apple βγάλει το δικό της Standard. Και τα 2 είναι σχεδόν απίθανα. Το Direct βγήκε πριν 21 χρόνια. Ή να υιοθετήσουν όλοι το vulkan api κα να είναι όλοι χαρούμενοι. 6
zio10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ε λίγο-πολύ αυτό είπε. Συγκεκριμένα, "So if they prioritize higher-end GPUs like they used to for a while back in the day, we'd love to support Mac. But right now, there's just not a single machine out there that supports it." Άρα το "αν κυκλοφορήσει κάποτε έναν καλό υπολογιστή" δεν υπάρχει ως δήλωση καν! 3
Xarh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ειχα ξεκινήσει rendering σε pc με windows, και όταν τελικά το είδα, η εικόνα χάλαγε και κολλούσε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, όσες φορές και αν ξαναεπιχείρησα το rendering. Αφού έφαγα τα σωθικά μου, ανακάλυψα ότι αυτό συνέβαινε στο σημείο που η επεξεργασία του βίντεο συνέπεφτε με την εκκίνηση του screen saver των win... . Η επεξεργασία του βίντεο κράταγε 6 ώρες. Μπορείτε να μου πείτε, τι σχέση έχει η ποιότητα του τελικού βίντεο, με το τι άλλο και πόσα άλλα τρέχανε στο pc; Διευκρινίζω, όχι ο χρόνος να παραχθεί, αλλά η ποιότητα του βίντεο; windows...
Dimsk74 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Κοιμάται όρθιος πείτε του. Το mac os x τρέχει σε χιλιάδες hachintosh αλλά υπάρχει και imac με i7 και gtx 970,980
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ή να υιοθετήσουν όλοι το vulkan api κα να είναι όλοι χαρούμενοι. Εκτός απο την M$ βέβαια. 2
kyanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Η εφαρμογη ενος rendering οπως και να το λενε αυτο θα φτασει σε ενα ειδος κορεσμου καποια στιγμη και θα το δειτε πως ολες οι εταιρειες θα αναγκαστουν να υιοθετησουν ενα στανταρτ διοτι οι μελλοντικες συσκευες θα το ζητησουν. Καλως η κακως το ηλεκτρονικο μεσο με το rendering πρεπει να δενει για μεγιστη αποδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα