Προς το περιεχόμενο

Iphone (android)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκες ειστε σοβαροι??? τι ειναι αυτα που λετε? δεν εχω κανενα θεμα να δειξω στον κοσμο τι θα εχω. δεν με ξερετε και λογικο να κρινετε οπως σας ερθει. προσωπικα το θεωρω τεραστια αποτυχια να παω να δωσω 799 ευρω να παρω το αι φονε το καινουριο ξερω γω... για ανθρωπο που δεν το εχει πραγματικα αναγκη για την δουλεια του ειναι ηλιθιοτητα. και μετα μου λετε εμενα οτι θελω να δειξω στον κοσμο? απλα το γουσταρω πολυ εμφανισιακα. και απλα θελησα να δω τι υπαρχει σε αυτην την κατηγορια.

Μιλας με γριφους γεροντα.

Αφου σου αρεσουν τα iphone και διαθετεις και 200ευρω για κλωνο για ποιο λογο δεν βαζεις λιγα παραπανω να παρεις το γνησιο?

https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=iphone

Αφου σε καλυπτουν οι κλωνοι σαν χρηση και απο το να πεταξεις τα λεφτα σου, γιατι αν σου παθουν κατι μετα να δω πως θα βγαζεις ακρη με τις εγγυησεις.

Και στην τελικη θες Android που να μοιαζει στο Iphone. Δεν ειδα ομως να αναφερεις οτι εχεις ηδη κοιταξει καποια κινητα και σου αρεσουν τα ταδε απο οσα ειδες. Τοσο δυσκολο ειναι να κοιταξει στο skroutz(αν ξερεις τι ειναι αυτο)να δεις ολα τα κινητα μεχρι πανω κατω τα χρηματα που διαθετεις ή και με λιγα παραπανω αν το κρινεις οτι αξιζει και να κανεις την δουλεια σου???

Εχεις ιδεα τι παει να πει κλωνος και για τι κινδυνους μιλαμε??

Επειδη μαλλον δεν εχεις ιδεα απο αυτα αλλα το στοματακι μας το ανοιγουμε και απο οτι φενεται δεν εψαξες καθολου στο τι ρολο βαρανε οι κλωνοι iphone,δες ενα απο τα δημοφιλεστερα βιντεακια να δεις κλωνο του δημοφιλεστατου iphone 4 πχ πως ηταν τοτε και τι εμπειρια κινητου θα ειχες αν εδινες τοτε 200ευρω πχ για αυτο το πραγμα

Δημοσ.

προφανως φιλε και δεν εχω ιδεα τι ειναι ο κλωνος ουτε καν ηξερα που θα τον βρω η αν οντως υπαρχει.. για αυτο ρωταω εδω για να με ενημερωσετε!

σχολια ομως του τυπου θελω να δειξω στον κοσμο οτι εχω αι φονε δεν τα γουσταρω απο κατι μαγκακια! εγω γουσταρω να παρω κλωνο και να πεταξω τα λεφτα μου.την στιγμη που δεν με γνωριζουν (γιατι μπορει οντως να θελω να δειχτω) δεν δεχομαι τα σχολια των απο πανω γιατι δεν ειμαι ετσι! και για να τους κλεισω το στομα εχω το xiaomi redmi note 2 και το zte blade a460 και ναι τωρα γουσταρω και εναν κλωνο! ευχαριστημενοι?

Δημοσ.

Αντί να μου κλείσεις έκανες το αντίθετο έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό τι λες τώρα έχεις και xiaomi και ζτε και θες και κλώνο τι λες τωρα....!!!???

• Moderators
Δημοσ.

Ηρεμηστε λιγο.

Επισης μη το αναγετε σε κοινωνικο ζητημα, ο τυπος ζητησε συγκεκριμενη συμβουλη, οχι να αναλυσουμε την κατασταση των αγορων iphone like phones, του φαινεσθαι κλπ. Αν θελετε μπορειτε να ανοιξετε ενα θεμα στο Μπλα Μπλα οκ?

kthnxbye

• Like 2
Δημοσ.

κατα προτιμηση απο ξενα δηλαδη geekbuying και τετοια... ψαχνω κινητο να ειναι εξωτερικα σαν το Iphone... 

αν ειναι τοσο μεγαλη η καιλα σου για iphone, 274 ευρο εχει..  το αυθεντικο

μπορεις να παρεις και απο ελλαδα το htc desire 700.. ειναι το design που αντεγραψε η apple για τη σειρα 6.. αφου σου αρεσει το design και οχι το να δειχνεις οτι εχεις iphone

με δικη σου ευθυνη αν θελεις logo το μηλο

https://www.cect-shop.com/de/catalogsearch/result/?f=Gesiphone+6+clone&q=6+clone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...