riflebull Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 γεια σας!!! θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου στειλει σαιτ η συγκεκριμενα κινητα!! κατα προτιμηση απο ξενα δηλαδη geekbuying και τετοια... ψαχνω κινητο να ειναι εξωτερικα σαν το Iphone... δεν με νοιαζει ποιο iphone... ειχα βρει ενα παλιοτερα αλλα δεν εχω ιδεα που και πως... και αν υπαρχει βεβαια!! ευχαριστω!
riflebull Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 απο 100 εως 200??? ξερω γω στο ψαξιμο ειμαι ακομα
driverpit Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Huawei p8 lite https://www.skroutz.gr/s/6724273/Huawei-Ascend-P8-Lite-Dual-16GB.html 160 ευρώ Meizu M2 https://www.skroutz.gr/s/7750919/Meizu-M2-16GB.html 149 ευρώ 1
Neg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 ποια η λογική του να πάρεις κινέζικη κόπια του iPhone; (αναφαιρόμενος στον Post Starter και στο GOOPHONE) 2
ziaba Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 http://www.ebay.com/itm/VPHONE-I6-SMARTPHONE-ANDROID-LCD-4-7-1GB-RAM-16GB-ROM-CPU-MTK6582-QUAD-CORE-MP3-/331793751729?hash=item4d4072deb1:g:6xoAAOSwcBhWbbFV ποια η λογική του να πάρεις κινέζικη κόπια του iPhone; (αναφαιρόμενος στον Post Starter και στο GOOPHONE) του αρεσει εμφανισιακα αλλα θελει android ξερω γω να θελει... να διξει....εννοειται 1000 φορες μια συσκευη πχ meizu, λενοβο στα 200 ευρω παρα κλονος 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 νομιζω το topic αντικατοπτριζει την κατασταση της χωρας τον τελευταιο καιρο... 5
ziaba Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 νομιζω το topic αντικατοπτριζει την κατασταση της χωρας τον τελευταιο καιρο... ενω πριν 2 ή 5 χρονια δεν αγοραζαν κλώνους ή μονο στην ελλαδα τους αγοραζουν?? ...... ....πιστευω τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα και αυτο οφείλεται στην ταξικη διαφορα και οποιος εχει κομπλεξ (δεν θελω να θίξω τον δημιουργο του θεματος ουτε κανεναν) και δεν εχει την δυνατοτητα να αγορασει κατι πανακριβο (βλεποντας γυρο του πολλους με iphone, μερσεντες, αρμανι και απορωντας πως/που τα βρηκαν και γω πολλες φορες εχω τετοιες αποριες) αγοραζει τους κλονους, μη γνησια προιοντα κτλ..... νομιζοντας αν δωσει την εντυπωση οτι εχει χρημματα-περιουσια θα γινει καποιος/κατι 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 οταν ελεγα τελευταιο καιρο εννοουσα απο το 2000 και μετα που νομιζουμε οτι γιναμε καποιοι απο εκει που ημασταν μια κουραδα με βρισκεις απολυτως συμφωνω στα παραπανω...το ερωτημα ομως ειναι ΓΙΑΤΙ?
kostas8080 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Και γιατί με 200 ευρω, να μην πάρεις κανονικο iphone, που και πάλι δεν σε συμβουλευω να κάνει Καλύτερα πάρε κανα lg g3-lg g flex 2 στα 220-230 Ή moto g 3 στα 130 1
Belisarius Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Και γιατί με 200 ευρω, να μην πάρεις κανονικο iphone, που και πάλι δεν σε συμβουλευω να κάνει Καλύτερα πάρε κανα lg g3-lg g flex 2 στα 220-230 Ή moto g 3 στα 130 Ναι ρε αλλά δεν θα δείχνουν τόσο cool δίπλα στην Belvedere που αγόρασε πέρυσι με χαρτζιλίκι και την πηγαινοφέρνει άδεια κάθε Σάββατο. 1
kostas8080 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Ναι ρε αλλά δεν θα δείχνουν τόσο cool δίπλα στην Belvedere που αγόρασε πέρυσι με χαρτζιλίκι και την πηγαινοφέρνει άδεια κάθε Σάββατο. Κλαρινογαμπρος; λες; Σρ πνίγει και σένα το δίκιο λαϊκό εισαι και συ; Απλα πρέπει να καταλάβει ο κόσμο ότι κάνεις δεν κοίτα τι κινητό έχεις και καλύτερα να πάρεις κάτι που αξίζει πάρα να ξοδέψεις λεφτά, για να ''δείχνεις' ' κάτι που κάνεις δεν κοίταει
Pseudonumo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μην τον θάβετε, οι συμβουλές που δόθηκαν είναι μια χαρά. Καλύτερα να μην πάρεις κλώνο, σύντομα θα καταλήξει στο συρτάρι λόγω κακής ποιότητας! Τo p8 lite που προτάθηκε είναι πολύ όμορφη συσκευή και με καλά specs.
riflebull Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 μαγκες ειστε σοβαροι??? τι ειναι αυτα που λετε? δεν εχω κανενα θεμα να δειξω στον κοσμο τι θα εχω. δεν με ξερετε και λογικο να κρινετε οπως σας ερθει. προσωπικα το θεωρω τεραστια αποτυχια να παω να δωσω 799 ευρω να παρω το αι φονε το καινουριο ξερω γω... για ανθρωπο που δεν το εχει πραγματικα αναγκη για την δουλεια του ειναι ηλιθιοτητα. και μετα μου λετε εμενα οτι θελω να δειξω στον κοσμο? απλα το γουσταρω πολυ εμφανισιακα. και απλα θελησα να δω τι υπαρχει σε αυτην την κατηγορια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα