Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λογικά ακούσατε, το κύπελλο καπούτ για φέτος. Ποια η γνώμη σας?

Για μένα καλό θα ήταν να διακόπτονταν και το πρωτάθλημα μπας και ηρεμήσει η κατάσταση. Δεν πάει άλλο παιδιά.

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ομαδα μου δεν συμμετεχει εδω και 3 χρονια στα πρωταθληματα, ενας λογος παραπανω να μην ασχολουμαι.

Την ωρα που παιζαν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακος γινοταν χαμος στην Premier League.

ΥΓ:Nα δωθει το κυπελλο στον Ατρομητο.

Δημοσ.

Και το πρωταθλημα να διακοπει  θελω  εγω ,για 5 χρόνια τουλάχιστον για να καθαρίσει η κατάσταση ,να φύγουνε οι χουλιγκανς , να φύγουνε οι υπεύθυνοι .Δοξα το θεο εχω ote tv και βλέπω αγγλικο -ισπανικο-ιταλικο-γερμανικο.Δε θα μου λείψει καθόλου

• Like 6
Δημοσ.

ο ολυμπιακος πρεπει να φυγει απο Ελλαδα, να αλλαξει εδρα χωρας γιατι ειναι ολα καταντια εδω. Δεν γινεται να γινονται αυτα συνεχεια επειδη αλλες ομαδες ειναι ανικανες.

Δημοσ.

Πρεπει να διακοπει το πρωταθλημα για μια πενταετια ,ετσι και αλλιως δεν προσφερει κατι.

Αθλιο θεαμα  που αποτελει κακοποιηση του αθληματος ,διαφθορα επιπεδου Νιγηριας ,μηδενικη παρουσια στην Ευρωπη  .

Προεδροι που ειναι υποδικοι με κακουργηματα του κοινου ποινικου δικαιου .

Πρωταθλημα που βγαζει 20 χρονια εναν πρωταθλητη ειναι εξ'ορισμου κωμωδια ετσι και αλλιως .

Η μονη  προσφορα του ειναι να δινει χαρα σε πιθηκια οπαδους συγκεκριμενης ομαδας  που ειναι πικραμενοι απο την ζωη και βρισκουν μονο εκει παρηγορια . 

• Like 5
Δημοσ.

Αν και ΠΑΟΚτσάκι τρελαμένο από μικρός, διάλεξα να μην είμαι με την μάζα των ηλιθίων και των τραμπούκων. Αυτά τα πράματα είναι εξωφρενικά εν έτη 2016. Μπαίνουν τα τσακάλια μέσα, χτυπάνε, σπάνε κτλπ και την άλλη μέρα κουβέντα στα καφενεία για την πολιτεία.

Κλείστα όλα να τελειώνουμε, δεν πάει άλλο. Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ούτε Ευρώπη, ούτε κύπελλο, ούτε πρωτάθλημα, μέχρι να υπάρχουν βεβαιώσεις από τους φορείς και τις ομάδες ότι τα πάντα θα διεξαχθούν ορθά. 

Και επιτέλους τι θα γίνει με το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης? Θα δούμε κανένα χαΐρι ή και αυτό στο ντουλάπι?

Δημοσ.

Nα διακοπει το πρωτάθλημα, συμφωνω. Σε όλους αυτους που εργάζονται για αυτο (δεν αναφέρομαι για παιχτες), ποιος θα βρει εργασία; Ας μη βιαζόμαστε να κρινουμε. Το πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι δεν αποτελεί σοβαρή λύση.

Αν δε μπορουν οι ομάδες να ελέγχουν τους οπαδους τους, ας παιζουν κεκλεισμένων των θυρών. Η ας ενεργοποιησουν την είσοδο με ταυτοτητα και ηλεκτρονικο εισητήριο. Δεν ειναι τόσο δυσκολο. Εδω αντιμετωπισαν τους Αγγλους χουλιγκανς που ηταν 10 φορές χειρότεροι απ τους δικους μας.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως τα πράματα είναι στην ίδια κλίμακα με αυτά της Αγγλίας, γιατί πέρασαν και κάποιες δεκαετίες. Τώρα είμαστε στο 201Χ, υποτίθεται πιο πολιτισμένοι κοκ.

Τι ριζούπολη, τι Τούμπα, τι καμμένοι φούρνοι, το έχουμε εξελίξει το αντικείμενο. Σταμάτησα τις εκδρομές εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δεν θα ξανά πήγαινα με τίποτα. 

Δημοσ.

Να γινει ερασιτεχνικο το πρωταθλημα, οσοι αξιζουν να πανε εξωτερικο να δουν προκοπη.Εγω προσωπικα το γυρισα στα ερασιτεχνικα και βρηκα την υγεια μου.Ερασιτεχνικο και ξενα πρωταθληματα.Μπαλα και τα δυο...

• Like 1
Δημοσ.

Πρεπει να διακοπει το πρωταθλημα για μια πενταετια ,ετσι και αλλιως δεν προσφερει κατι.

Αθλιο θεαμα  που αποτελει κακοποιηση του αθληματος ,διαφθορα επιπεδου Νιγηριας ,μηδενικη παρουσια στην Ευρωπη  .

Προεδροι που ειναι υποδικοι με κακουργηματα του κοινου ποινικου δικαιου .

Πρωταθλημα που βγαζει 20 χρονια εναν πρωταθλητη ειναι εξ'ορισμου κωμωδια ετσι και αλλιως .

Η μονη  προσφορα του ειναι να δινει χαρα σε πιθηκια οπαδους συγκεκριμενης ομαδας  που ειναι πικραμενοι απο την ζωη και βρισκουν μονο εκει παρηγορια .

Εμ βεβαια οσο βλεπετε κουπα μονο του καφε τι θα λεγες :P

• Like 1
Δημοσ.

Nα διακοπει το πρωτάθλημα, συμφωνω. Σε όλους αυτους που εργάζονται για αυτο (δεν αναφέρομαι για παιχτες), ποιος θα βρει εργασία; Ας μη βιαζόμαστε να κρινουμε. Το πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι δεν αποτελεί σοβαρή λύση.

Αν δε μπορουν οι ομάδες να ελέγχουν τους οπαδους τους, ας παιζουν κεκλεισμένων των θυρών. Η ας ενεργοποιησουν την είσοδο με ταυτοτητα και ηλεκτρονικο εισητήριο. Δεν ειναι τόσο δυσκολο. Εδω αντιμετωπισαν τους Αγγλους χουλιγκανς που ηταν 10 φορές χειρότεροι απ τους δικους μας.

Δηλαδή επειδή δουλεύουν 500 άτομα (λέμε τώρα) ως ταμίες κλπ (σύνολο), θα πρέπει να αφήνουμε το διεφθαρμένο ποδόσφαιρο να συνεχίσει; σοβαρά; τότε 1000 φορές υποστηρίζω να χάσουν τη δουλειά τους.

Άντε γιατί μας τα έχετε κάνει τσουρέκια με πιθανούς ανέργους. Δηλαδή να μαμιόμαστε όλοι οι υπόλοιποι για να μην χάσουν τη δουλειά τους 500 άτομα (εντελώς τυχαίο νούμερο).

Όσο για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, χαχαχαχα! βλέπετε Ελληνικό ποδόσφαιρο; σας αρέσει που ο Ολυμπιακός είναι τόσο διεφθαρμένος που κλείνει το σκορ από πριν;

• Like 1
Δημοσ.

To "μαμιόμαστε οι υπόλοιποι" τι ακριβως σημαίνει; Θα πεινάσεις εσύ αν η θρυλάρα ή η Αεκάρα κερδίσουν ή όχι λόγω της διαιτησίας; Σοβαρά μιλάμε τώρα; Προτιμάς να χάσουν τη δουλειά τους άνθρωποι επειδή εσύ δε μπορεις να καταλάβεις πως το ποδόσφαιρο προσφέρεται μονο για ψυχαγωγία και "μαμιέσαι" επειδη η Παοκάρα ή η θρυλάρα δε πάνε όσο καλά θα ήθελες;

Υπάρχουν λύσεις πολύ πιο ριζοσπαστικές. Να εφαρμόζεται ο νομος σε κάθε περίπτωση. Κανουν φασαριες τα παιδιά στην εξέδρα; Εξοντωτικές τιμωρίες σε όσα χουλιγκάνια πιάνουν και ηλεκτρονικο εισητήριο.

Όσο για τους διαιτητές? Φερτε ξένους όπως έγινε κάποτε. Φέρτε Άγγλους που θεωρουνται και αδιάφθοροι. Παιχτες που θα προκαλουν? Διακοπη συμβολαιου και άντε γεια.

• Like 1
Δημοσ.

Φέρτε Άγγλους που θεωρουνται και αδιάφθοροι. 

Την Αγγλικη(Premier League)η την Γερμανικη(Bundesliga) ομοσπονδια εαν εφαιρναν να αναλαβουν σε ενα χρονο θα ειχαν καθαρισει ολα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...