Belisarius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν έχω Κινέζικα. Καλά τώρα... τι συγκρίνεις Lenovo/ZTE/Oneplus κλπ ;;; * Κάτι περίεργα ακούω για λαπτοπς Lenovo. Αλλά ας μην το αναλύσουμε. Αν το πάμε με βάση το brand τότε μετά την Samsung, ακολουθούν η Huwaei και 3η... η Xiaomi και 4η η Lenovo. Αυτά είναι τα 4 μεγαλύτερα brands στο χώρο του android.
Harris2001 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγω προσωπικα δεν εμπιστευομε κανενα κινεζικο smartphone . Εχω διαπιστωσει αυτα τα προβληματα δεν αξιζουν τα 300+ €
kodorevi8ulis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγω προσωπικα δεν εμπιστευομε κανενα κινεζικο smartphone . Εχω διαπιστωσει αυτα τα προβληματα δεν αξιζουν τα 300+ € και καλά κάνεις , αλλά καλό θα είναι να δίνουμε και καμιά πληροφορία παραπάνω γιατί κι εγώ δεν εμπιστεύομαι κανένα λαπτοπ και ακόμα γενικότερα , δεν εμπιστεύομαι κανέναν χρήστη η/υ - λάπτοπ να ανοίξω ένα τόπικ κι εγώ "είστε άσχετοι με την τεχνολογία, μην αγοράζετε λαπτοπ"
Belisarius Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγω προσωπικα δεν εμπιστευομε κανενα κινεζικο smartphone . Εχω διαπιστωσει αυτα τα προβληματα δεν αξιζουν τα 300+ € Όπως έχεις διαπιστώσει οτι το android δεν είναι αξιόπιστο. Neeeeext. 1
Donalhioy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγω προσωπικα δεν εμπιστευομε κανενα κινεζικο smartphone. για πες ενα που ΔΕΝ ειναι κινεζικο.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα